*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Οι σπασμωδικές κινήσεις του Τσέπελη και το ΟΧΙ του Πύρρου!

13 Δεκεμβρίου
*Δεν το περίμενα να προκαλέσει  τέτοια αίσθηση (και τέτοιο πανηγύρι βεβαίως…), το χθεσινό πρωτοσέλιδό μου με το τρομερό ΟΧΙ του Θόδωρου του Πύρρου στον Τσέπελη!
-Ακόμη ψάχνεται ο πλουτίσας από την Τοπική Αυτοδιοίκηση «αδελφούλης», αφού αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς του βγαίνουν τα πράγματα κάθε μέρα…!
-Πρώτα ο Τζίμης από το Δροσερό που του τα είπε έξω από τα δόντια και στην «Ανοιχτή γραμμή»! 30 χρόνια δημοτικός σύμβουλος. Φτάνει…Να πάει σπίτι του…! Και ακολούθησε από κει και μετά… καταιγισμός!
Κάποιος μάλιστα μου είπε χθες με νόημα, καλά τόσο… «μέλι» έχει τελικά ο Δήμος Ξάνθης για τον Τσέπελη και 30 χρόνια δεν «χόρτασε»;
……
*Αναμφισβήτητα πάντως το Σκωτζέζικο ντουζ που επεφύλαξε ο Πύρρος στον αδελφούλη, ήταν όλα τα λεφτά!
«Να κατέβω εγώ υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και να μου ζητήσει ο Τσέπελης να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί μου, να το σκεφτώ….και να το αποφασίσω! Και αν θα τον πάρω βέβαια γιατί περισσότερο ζημιά θα κάνει σε έναν υποψήφιο Δήμαρχο…Όχι όμως και να κατέβω εγώ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον  Τσέπελη…»…
-Ο Θόδωρος ο Πύρρος τον έστειλε κανονικά.
……
*Πως κρίνουν αντικειμενικοί κύκλοι τις σπασμωδικές και πανικόβλητες κινήσεις του Τσέπελη;…
-Κουτοπονηριές αποφοίτου δημοτικού παλαιάς κοπής! Υποσχέσεις σε άλλους ότι θα τους βολέψει στο Δήμο, σε άλλους ότι δεν θα πληρώνουν νερό όπως παλιά…αν εκλεγεί Δήμαρχος!
-Ξέρει βέβαια ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί με τίποτα και γι’ αυτό… υπόσχεται! Δημοτικός σύμβουλος θέλει να επανεκλεγεί βέβαια ο άνθρωπος με νεροκουβαλητές τους υπόλοιπους, μπας και μπορέσει και διαπραγματευτεί με αυτόν που θα εκλεγεί Δήμαρχος κάποια… έμμισθη θέση στην επόμενη Διοίκηση!
……
*Ιδού και η στρατηγική του… Ποιους θεωρεί ο Τσέπελης ότι για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, είναι δυσαρεστημένοι με τον Αλέξανδρο Κοντό;
-Τους παίρνει λοιπόν σβάρνα όλους και τους κάνει… προτάσεις να κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του… και να τον στηρίξουν!!!
……
*Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε από τον γιατρό Γιάννη Αγκόρτσα, στη συνέχεια άρχισε να μπαινοβγαίνει στο γραφείο του πρώην Προέδρου της  ΣΕΚΕ Γιώργου Αβραμίδη.
-Και με το ίδιο σκεπτικό όπως μαθαίνω πλησίασε και τον συνταξιούχο κ.Ανέστη Καραπαπάζογλου για να καταλήξει τελικά στον… Θόδωρο Πύρρο! Κουμπάρο του πρώην Υπουργού.
-Μόνο που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο!  Γιατί όχι μόνο «τρώει πόρτα», αλλά πολλοί του ευθέως… ΜΗΝ ξαναρθείς, γιατί δεν θέλουμε να ταυτιστούμε μαζί σου!
……
*Μέθοδοι Τσέπελη μέχρι να βγει ο πρώην Υπουργός και να κάνει μια νέα δήλωση αλλά… 2014 και να τον κάνει να… «κρύβεται» όπως και τότε!!!
Γιατί συνεχίζει να «ανακατεύει» το όνομά του, χωρίς να του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα!
…..
*Πρόταση της στήλης. Τον γιατρό είσαι σίγουρος ότι τον… «έκλεισες» οριστικά και θα σε ακολουθήσει ως απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος; Γιατί εγώ προσωπικά δεν είδα ακόμη δημόσια δήλωσή του… ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΥΠΟ τον Τσέπελη!
-Και χθες στην Ανοιχτή γραμμή του Τένη από το Next tv εμένα μου φάνηκε να μιλάει ως… επικεφαλής δημοτικής παράταξης (ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) για τα διαδραματιζόμενα στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας!

Και όχι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΥΠΟ τον… Τσέπελη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »