*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο θρίαμβος της Κατ. Μαυρομάτη κόντρα στον Δ. Γαλανόπουλο και τα καλύτερα παραπολιτικά

13 Δεκεμβρίου
Ήταν με τον Δάγκα, τους… έφαγε η μαρμάγκα! Ποιοι θα είναι οι… επόμενοι του Μάκη Δάγκα;
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Θέμα του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη είναι να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΥΠΟ την… αρχηγία του Τσέπελη! Αρκεί να μην εξελιχτεί σε νεροκουβαλητή του και δεν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και εκλεγεί μόνο ο ίδιος ο Τσέπελης κι άντε και 1-2 ακόμη…!
Γιατί τότε είναι που θα κάνουν ορισμένοι… διπλά και τριπλά πανηγύρια! Και δεν εννοώ μόνο το δίδυμο Δημαρχόπουλος - Φανουράκης!
(O Πάνος Παπαδόπουλος στις Βολίδες του Μαχητή)
-Ξέρω… εννοείς και τον Λομβαρδέα με τον Τηλέμαχο Αρναούτογλου!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Προχθές βρέθηκα στην Αλεξανδρούπολη και συζητώντας με φίλους για τις εκλογές, μου είπαν ότι ο Έβρος θα επιλέξει καθαρά πρόσωπα, με καθαρές λύσεις… Κι όταν τους ρώτησα τι εννοούν, μου είπαν πως κάποιοι που έχουν λερωμένη την «φωλιά» τους αναμένεται να τους «ενοχλήσουν» για να ζητήσουν την ψήφο τους στις εκλογές του Μαΐου, αλλά θα φάνε πόρτα!
(Ο Τένης Καμαρίδης στο Κερασάκι της Τούρτας)
-Τις πήρε ζεστά τις Περιφερειακές εκλογές ο Τένης! Μέχρι την Αλεξανδρούπολη πήγε να… ανακαλύψει τις… λερωμένες «φωλιές»! Αφού πρώτα θα ανακάλυψε φαντάζομαι τις… λερωμένες «φωλιές» της Ροδόπης!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Πανηγυρικά και με τσαμπουκά εκλέχτηκε κόντρα στο σύστημα Δημήτρη  Γαλανόπουλου αλλά και… Φίλιππα Τσαλίδη (σ.σ. Ήταν υποψήφια και η Ευγενία) στις προχθεσινές εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δημοτικών υπαλλήλων Ξάνθης!
-Κατέβηκε ΑΥΤΟΝΟΜΗ και ΜΟΝΗ κόντρα στο ψηφοδέλτιο Γαλανόπουλου (Υποψήφιες η Αναστασία Βασίλη και η Ευγενία Τζατζίδου, πρώην ιδιαιτέρα του Τσαλίδη), πήρε 52 ψήφους και εκλέχτηκε πανηγυρικά!!! Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής ήταν η Βάσω Χρηστίδη κι ακόμη δεν μπορούν να συνέρθουν κάποιοι…
Τα συγχαρητήριά μου στην  Κατερίνα! Απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο ΨΥΧΑΡΑ τι είναι!
……
*Θέλω  να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι μόνο ο Τσέπελης που με τις γραφικές κινήσεις του, τείνει να γίνει ανέκδοτος υποψήφιος Δήμαρχος!
-Υπάρχει και ο πρώην του «Πυρήνα» Μάκης Δάγκας,  πρώην του Παυλακάκη, πρώην του Παναγιώτη Σγουρίδη, πρώην του Χριστοφόρου και νυν… του εαυτού του!
Που ολημερίς όπως μαθαίνω, τριγυρίζει στο γωνιακό της Βενιζέλου… προσπαθώντας να κλείσει υποψήφιους δημοτικός συμβούλους τόσο για τον Μελισσόπουλο, όσο και για τον… Τσέπελη! Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή…
…….
*Και εξηγούμαι.  Πρώτα λοιπόν ο Μάκης τους λέει κατεβείτε με τον Τσέπελη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και αν γίνει Δήμαρχος… θα σας δώσει όλους… έμμισθες θέσεις και θα βολέψει τα παιδιά σας στο Δήμο κι όταν βλέπει ότι οι άλλοι αγριεύουν και τον ορμάνε, το αλλάζει το παραμύθι αμέσως και τους λέει..
-Κι αν δεν θέλετε να κατεβείτε με τον Τσέπελη, τότε κατεβείτε με τον Σάββα Μελισσόπουλο! Αυτός είναι τίμιος…
…….
*Σωστός ο Μάκης…! Μόνο που οι άλλοι όταν το σκέφτονται καλύτερα, καθότι...όποιος πλέον πάει με τον Δάγκα, τον τρώει η… μαρμάγκα!
-Αλλάζουν πλέον δρόμο…
-Ρωτήστε και τον Παναγιώτη Σγουρίδη, που δις γεύτηκε το πικρό ποτήριον  με τον  Μάκη δίπλα του.
-Μια από τον Σωκράτη και μια από τον Δημήτρη Σαλτούρο! Και τις δυο φορές τον… έφαγε η Μαρμάγκα!
……
*Το περίεργο της υπόθεσης; Μα αφού ήδη έχει αποφασιστεί το ποιος είναι ο… αρχηγός που θα μπει μπροστά, γιατί ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης λέει δεξιά κι αριστερά ότι «το ποιος θα είναι ο αρχηγός, θα το αποφασίσει όλη η… ομάδα τέλη Δεκεμβρίου;».
-Ενώ στους σίγουρους ψηφοφόρους που επί χρόνια είναι και φίλοι του, ισχυρίζεται ότι αυτός θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος;  Εκεί σας θέλω…
(σ.σ. Κι αν ο γιατρός πιστεύει ότι του ρίχνω άδεια…μπορεί και να με ρωτήσει αν θέλει ποια εννοώ… διότι προσφάτως αντάλλαξαν τα βέλη τους…).
……
*Απορία ψάλτου, Αλήθεια σύντροφε Σωτήρη, ταυτίζοντας την Μαίρη (Τσιακίρογλου του Σωτήρη) με τον Τσέπελη, αναλογίστηκες ποτέ ότι βάζεις σε μεγάλο κίνδυνο την υποψηφιότητα και καριέρα της με την Νέα Δημοκρατία; Και τι θα συμβεί αν οι ψήφοι που πάρει είναι οι… μισοί και λιγότερες από αυτούς που παίρνει η Γεωργία Ανδρέου;
……
*Σ’ αυτήν την περίπτωση λοιπόν, τι θα πράξεις από την επομένη των εκλογών Σωτήρη; Θα κατηγορείς την Μαίρη, τον Γιάννη Διαφωνιδη ή τον… Τσέπελη ως υπαίτιους;
Ή τον Αντώνη Πασχάλη με τον Διονύση και την Πελαγία Βώβου που την πρότειναν;
Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου!
……
*Σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νίκο Χατζόπουλο, ο  Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης ισχυρίζεται με εκπρόσωπο τύπου τον Βασίλη Ρούφο ότι έκλεισε τρομερά ονόματα από τα Άβδηρα!
-Αυτό θα το δείξει η «κάλπη» φίλτατε Γιώργο και φίλτατε Βασάιλη…! Οπότε καλό είναι να περιμένετε…!

Στον Δήμαρχο Ξάνθης η Επιτετραμμένη της Πρεσβείας του Καναδά
Την Πολιτική Σύμβουλο και Επιτετραμμένη της Πρεσβείας του Καναδά στην Ελλάδα Debbie DesRosiers, συνοδευόμενη από τον Υπεύθυνο Μεταναστευτικής Πολιτικής Martin Doucet  υποδέχθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο της πόλης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος.
Στη συνάντηση τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης όσο και η Επιτετραμμένη της Καναδικής Πρεσβείας, επιβεβαιώνοντας τις παραδοσιακές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών, συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και διερεύνησαν τις προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας σε τομείς όπως ο πολιτισμός, η επιχειρηματικότητα και ο τουρισμός.
Η κα Debbie DesRosiers μεταξύ άλλων εξήρε την ξανθιώτικη φιλοξενία και δήλωσε γοητευμένη από τις ομορφιές της πόλης μας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »