*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...! Το "δίδυμο" Τσέπελης-Φανουράκης και τα καρναβάλια των χιλιάδων ευρώ..!..

23 Οκτωβρίου
«Αδελφούληδες» Τσέπελη-Φανουράκη, η Μαρία Παπαδοπούλου δεν πήρε ούτε ένα ευρώ για τα Καρναβάλια που παρουσίασε επί Λύρατζη! Κι ήταν η Σταρ....! Εσείς πόσες χιλιάδες ευρώ δίνατε κάθε χρόνο στον "κολλητό" σας Χρήστο Νέζo επί Αριστέας; Έχετε την τόλμη να μας πείτε;
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Προς Παναγιώτη Σταυρακάρα, ενταύθα: Αν αληθεύουν αυτά που δημοσιεύθηκαν σε τοπική εφημερίδα όπου εμφανίζεσαι εσύ να δηλώνεις πως… άλλα είπες στην δημοσιογράφο της Θ» και άλλα κατάγραψε αυτή στην εφημερίδα μας, τότε σε προσκαλώ να ακούσεις την απομαγνητοφώνηση των δηλώσεών σου!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Πολύ καλά του τα λες Τένη μου! Γιατί και στο Κυβερνείο τα ίδια είπε στον Λύρατζη και ο Πασχάλης τον προειδοποίησε! Πρόσεξε… γιατί η Μαλαμετάνια μαγνητοφώνησε!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη
(Ο Πάνος Καμμένος για τον πρώην «Τουρκοφάγο» Θρακάρχη Τέρενς Κουικ)
-Κι εμείς Πάνο… Κι εμείς φταίμε… Και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τα δεκάδες πρωτοσέλιδα που του κάναμε… χωρίς ούτε ένα ευρώ από τα… ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ το Κοτζιά για τα Σκοπιανά και τα Αλβανικά ΜΜΕ

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προς μέντορες Μπάμπη. Μαζέψτε τον! Γιατί εμείς… «βέσπα» μπορεί να μην οδηγούμε και από πίσω να ακολουθεί ο οδηγός με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο….Και να μην πίνουμε τσίπουρα μ’ αυτούς που μας λέγανε ότι…πλαστογράφους, κλέφτες, παίρνουμε μίζες από τους κάδους, τους ΧΥΤΑδες κλπ
-Αλλά κάθε φορά που θα ανοίγει το στόμα του για μας, θα τον κάνουμε να «παραμιλάει»…!
…..
*Και κάτι για τις αθλιότητες των πρώην οργανωτών του Καρναβαλιού.
-Η κόρη μου, που ήταν με διαφορά η ΚΑΛΥΤΕΡΗ παρουσιάστρια της παρέλασης του Καρναβαλιού, ΔΕΝ καταδέχτηκε και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ από τους Λύρατζη-Δημαρχόπουλο για τις παρουσιάσεις της. (σ.σ. Ρωτήστε και τον Θ.Ξ αν ήταν καλή ή όχι....)
-Οι Τσέπελης-Φανουράκης μπορούν να μας πουν πόσα χρέωναν στο Καρναβάλι μας στις εποχές που είχαν παρουσιαστεί τον γνωστό Χρήστο Νέζο;;! Μαζί με τα μπουζούκια του, τα Κυβερνεία του κλπ
Περιμένω την απάντησή τους.
.....
*Ποιός γνωστός μασόνος και επί χρόνια μάλιστα ταμίας της Στοάς, στηρίζει...Τσέπελη (!) και προσπαθεί να "πείσει" κάποιες συνεργάτιδές του, να κατέβουν μαζί του υποψήφιες; 
…..
*Επιστολή. Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης προς την εφημερίδα «ΜΑΧΗΤΗΣ»
Παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσετε στο κοινό σας την αλλαγή ώρας και ημερομηνίας:
Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018,στις 17:00μμ διοργανώνεται από την ακομμάτιστη Επιτροπή Αγώνα Ξάνθης, συγκέντρωση - πορεία στο κέντρο της Ξάνθης με σημείο συγκεντρώσεως και έναρξης πορείας την πλατεία Ελευθερίας κατά την οποία θα γίνει συλλογή υπογραφών για την αντίθεσή μας στο προσύμφωνο των Πρεσπών, μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Ξάνθης.
Κεντρικός ομιλητής: Δημοσιογράφος Τάκης Μουσσάς.
.....
*Φινα την περνάνε στο Παρίσι το φιλαράκι του Μέτιου στη Ξάνθη, ο...σύμβουλος ταξιδίων και Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φώτης Καραλίδης! Απο το περασμένο Σάββατο συμμετέχουν σε έκθεση που γίνεαι στην πόλη του φωτός μαζί με δυο υπαλλήλους της Περιφέρειας και θα επιστρέψουν όπως μαθαίνω, την Πέμπτη! Άψογοι....Να τέτοια βλέπει κι ο Μιχάλης Αμοιρίδης και στηρίζει και Ζαγναφέρη αλλά και...Θόδωρο Μαρκόπουλος. Με όλους, πρωτίστως όμως με τον εαυτό τους!
....
*Σύμβουλος ταξιδίων ο Ευφραιμίδης και περίμενε ο κολλητός του ο Ζαγναφέρης, να τον...στηρίξει στα κεντρικά!!! Ή σε άλλο κόσμο ζει, ή δεν ξέρει οτι ο Μέτιος μόνο έτσι θα μπορούσε να "επιβιώσει"....

Γαβρόγλου: Άμεση η κατάργηση της υποχρεωτικής προσφυγής 
στους Μουφτήδες Ξάνθης - Ροδόπης;! Της… μη υποχρεωτικής;
Μας ενημερώνει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος:
«Την άμεση εφαρμογή του Νόμου για την κατάργηση της προσφυγής στους Μουφτήδες, αν δεν υπάρχει γραπτή και ομόφωνη επιλογή από όλους τους εμπλεκόμενους μιας υπόθεσης, έκανε γνωστή απο το Βήμα της Βουλής ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.  ….
Σχολιάζοντας επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή, με τον ισχυρισμό ότι η πρόσφατη τροπολογία “παγώνει” το Προεδρικό Διάταγμα για τον καθορισμο δικονομικών κανόνων στις Μουφτείες της Θράκης, ο Υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε το τοπίο.
Όπως σημείωσε, η τροπολογία απελευθερώνει άμεσα την εφαρμογή του νόμου για την υπαγωγή όλων των υποθέσεων κληρονομικού και οικογενειακού δικαίου στη δικαιοδοσία της τακτικής δικαιοσύνης, όπου είχε ψηφιστεί από το Φλεβάρη αλλά καθυστερούσε να εφαρμοστεί λόγω της καθυστέρησης έκδοσης του επίμαχου Π.Δ.
Όπως διευκρίνισε, η τροπολογία συνιστά την άμεση εφαρμογή του νόμου ενώ η διαδικασία του Προεδρικού Διατάγματος συνεχίζεται κανονικά και δεν έχει “παγώσει”.
-Κυρία  Ούτση, κύριε Σιδηρόπουλε, κύριε Γαβρόγλου… Άμεση κατάργηση της υποχρεωτικής… 
Της ΜΗ υποχρεωτικής;

Σγουρίδης στον Realfm 97,8: Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ 
άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν!
“Ο Πρόεδρος στην ομιλία του άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεως μας να επανέλθουν”, είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Ελένη Καλογεροπούλου.
“Οι δεύτεροι είναι αυτοί οι οποίοι θεώρησαν ότι οι ΑΝΕΛ έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση. Θα φτάσουμε στον Μάρτιο και εάν δεν έρθει και η συμφωνία, όπου και να έρθει η συμφωνία εμείς θα αποχωρήσουμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, εμείς υλοποιούμε τη θέση μας. Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ και θα υπερψηφίσουμε την οποιαδήποτε πρόταση εμπιστοσύνης ζητήσει ο Πρωθυπουργός, όπως θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Κατάθεση νέας ερώτησης από τη Χαρά Κεφαλίδου για τις Φυλακές Νικοφόρου
Νέα ερώτηση για τις Φυλακές Νικηφόρου κατέθεσε σήμερα η Χαρά Κεφαλίδου. Όσο πυκνώνουν οι επισκέψεις των αρμοδίων Υπουργών και Γενικών Γραμματέων της Κυβέρνησης στη Δράμα τόσο περισσότερο θολώνει η εικόνα για το μέλλον των Φυλακών. Φυσικά αυτό είναι και το μεγάλο ταλέντο όλης της Κυβέρνησης. Θολούρα και διγλωσσία!
Το μόνο βέβαιο είναι ότι πάμε ολοταχώς προς τις εκλογές. Για αυτό άλλωστε και η  Προκήρυξη για τις 258 θέσεις εργασίας.
Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά. Για να έχει νόημα η προκήρυξη των θέσεων πρέπει πρώτα να απαντήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης: έχει τελειώσει το έργο, πότε επιτέλους θα το παραλάβει, πότε θα ξεκινήσει η εκπαίδευση του προσωπικού;
Περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »