*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Σεπτεμβρίου

See Through To φοβερό RK Ranch Kyriakou στο δρόμο για την παραλία του Μυρωδάτου...οι ειδήσεις με άλλο στυλ

25 Σεπτεμβρίου
«Τι Ξυνίδης, τι Μπένης; Ε, όχι πρώην σύντροφοι… «Τι Ξυνίδης, τι Φανουράκης…».
…………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Μπορεί να θεωρούν οι περισσότεροι τον Μανώλη Φανουράκη γυρολόγο κομμάτων, πολιτικών και δημοτικών συνδυασμών (σ.σ. Και δεν εννοώ μόνο τον Φώτη Καραλίδη…), αλλά η πραγματικότητα είναι μία.
-Έχει σταθερά στο πλευρό του τον Θανάση Ξυνίδη. Όχι μόνο ως δικηγόρου του Κυβερνείου και του εαυτού του, αλλά και γιατί δίπλα στον Θανάση, μάλλον αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι στους υπόλοιπους…!
……
*Η διπλανή φωτογραφία από το παιχνίδι Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0. Όπου ωστόσο κάποια στιγμή όπως λένε οι πληροφορίες μου, ο Φανουράκης μετάφερθηκε στην απέναντι κερκίδα, γιατί είχε πολύ ήλιο…
Αντίθετα ο Θανάσης έμεινε σταθερός στη θέση του. Άλλωστε τι να φοβηθεί από… «ήλιους», όταν οι πρώτες πολιτικές εμπνεύσεις του ως φοιτητής της Νομικής, ήρθαν με τον… πράσινο ήλιο!
…….
* Έναρξη Εγγραφών στο Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης για την περίοδο 2017 – 2018
Ξεκινησαν οι εγγραφές στο Σκακιστικό Σύλλογο Ξάνθης για την περιόδο 2017-2018.
Ο Σύλλογος θα είναι ανοικτός καθημερινά (εκτός Σ/Κ) και ώρες 18:00-20:00
Τηλέφωνο Σ.Ο.Ξ. 2541025690
……
*Ερώτημα: Έχετε πάει ποτέ στο φοβερό RK Ranch Kyriakou - Ράντσο Νίκου Κυριακού; Ειλικρινά χάνετε….!
Βρίσκεται λοιπόν 2 χιλιόμετρα πριν πας στη παραλία του Μυρωδάτου από την Ξάνθη αριστερά 9επάνω στο δρόμο) και εκτός από τα υπέροχα άλογά του όπου μπορείτε να μάθετε ιππασία, σερβίρει καφέ, αναψυκτικά, υπέροχο γεύμα και ποτά!!!
RK Ranch Kyriakou - Ράντσο Νίκου Κυριακού : 2 χλμ απο την Παραλία του Μηρωδάτου, στο δρόμο Ξάνθης-Μυρωδάτου.
Σερβίρει: γεύμα, καφέ και ποτά.  Κιν. 698 697 7588
(σ.σ. Στη φωτογραφία η υπέροχη δασκάλα - αθλήτρια ιππασίας Αναστασία Κυριακού επάνω σε ένα από τα άλογα).


……
*Διαβάζω στο αστυνομικό δελτίο της Περιφέρειας ΑΜΘ: Συνελήφθη την 22-9-2018 το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 23χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
-Το σχόλιό μου: Αναρωτηθήκατε πόσοι αλλοδαποί (και όχι μόνο βέβαια…), κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους χωρίς καν δίπλωμα οδήγησης, ασφάλειες κλπ;;;

«Χάρη την πάτησες»: Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη
Συνθήματα έγραψαν οι άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζει το γραφείο του, ενώ έξω από το κοσμηματοπωλείο έγραψαν "Δολοφόνε".
Συνθήματα κατά του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες μετά το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου που φέρεται να επιχείρησε να ληστέψει το κατάστημά το απόγευμα της Παρασκευής, έγραψαν άγνωστοι τα ξημερώματα στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζει το γραφείο του.
Στην είσοδο της πολυκατοικίας από τη μια έγραψαν την λέξη "κωλόπαιδο" και από κάτω "Ζακ 22/09" ενώ από την άλλη μεριά έγραψαν το απειλητικό μήνυμα "Χάρη την πάτησες".

Δήμος Βερύκιος: Νοσηλεύτηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο! 
Η… Παναγιά μαζί του…!
Ο Δήμος Βερύκιος αντιμετωπίζει μία περιπέτεια με την υγεία του και ενημέρωσε μέσω Instagram για την εξέλιξη της πορείας του. Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά από την κρίση των γιατρών ότι καθίσταται αναγκαία η εισαγωγή και η παρακολούθησή του.
Όμως ο ίδιος θέλησε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας καθώς κάτω από ανάρτησή του έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της. Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτάκτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι».
-Η Παναγιά μαζί σου Βερύκιε!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ
Ευχαριστούμε θερμά!
Τους φίλους και συμπολίτες  που ανταποκριθήκαν  στο τριήμερο κάλεσμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παράρτημα Ξάνθης πλαισιώνοντας της εκδηλώσεις που πραγματοποιηθήκαν  στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας στο δήμο μας.
Αναλυτικά στης 18/9/2018 και 20/9/2018 στο θεατράκι πλησίον του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και έκθεση της ΕΟΔ Ξάνθης,  παράλληλα και παρουσίαση πρώτων βοηθειών (BLS) με χρίση εξωτερικού απινιδώτη.
Την Παρασκευή 21/9/2018 με αφετηρία το ρολόι της Ξάνθης 150 και πλέων συμπολίτες και φίλοι της ομάδας πλαισιωμένη από 12 εθελοντές διάσωσες της ΕΟΔ Ξάνθης με διασωστικό εξοπλισμό, φαρμάκια και υψηλό αίσθημα ευθύνης  πραγματοποίησαν νυχτερινή ανάβαση στην κορυφή Σταυρός Τσακίρης «Αυγό».
Με εκτίμηση, το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παράρτημα Ξάνθης.

Ονοματοδοσία Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης 
σε «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης»
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου η τελετή ονοματοδοσίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, το οποίο πλέον φέρει το όνομα του χρυσού Εβρίτη Παραολυμπιονίκη του Ρίο και παγκόσμιου πρωταθλητή κολύμβησης, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.
Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλησε να τιμήσει τον Μιχαλεντζάκη για όσα έχει προσφέρει στον αθλητισμό, αλλά και στην προβολή της περιοχής μας σε όλο τον κόσμο.
Στην τελετή της ονοματοδοσίας το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης, ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Στρατού, τοπικών φορέων, αθλητικών συλλόγων, κολυμβητές, μικροί και μεγάλοι, που ήθελαν να δουν από κοντά τον «δικό τους» Δημοσθένη και να τον συγχαρούν για τις τεράστιες επιτυχίες του, καθώς και πλήθος κόσμου.
Πηγή: «alexpolisonline.com»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »