*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο καφές του Γιώργου Κουμουλίδη με τον Ουμίτ Κραλ

19 Σεπτεμβρίου
*Καλλιτεχνική συνάντηση είχαμε χθες το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!!!
-Οι Ξανθιώτες τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Ουμίτ Κράλ, εθεάθησαν στο Fratelli να απολαμβάνουν τον καφέ τους και να συζητάνε για τα επαγγελματικά και τις live εμφανίσεις τους τη χειμερινή σαιζόν!
-Αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ο Γιώργος πρότεινε στον Ουμίτ να τον ακολουθήσει στο live του στο διάσημο εστιατόριο «GOLDEN SANDS Restaurant...» στην πρωτεύουσα της Αγγλίας το Λονδίνο στις 27 & 28 Οκτωβρίου!!!
-Δεν έμαθα αν τελικά τον… έπεισε, αλλά ο Ουμίτ σκεφτόταν σοβαρά την πρόταση του συναδέλφου του!
……
*Ετοιμαστείτε για ένα διήμερο «φωτιά» στο ΚΥΤΤΑΡΟ!!!
-Αύριο Πέμπτη Ladies Night με 1 + 1 ποτό δωρεάν για όλες τις γυναίκες και DJ τον Ιορδάνη Καγιά και την Παρασκευή «σπάμε πιάτα» με DJ τον Κώστα Σπυριάδη!
-Ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας ξεκίνησε φέτος δυναμικά τα events στο Ελληνάδικο της Ξάνθης συνεχίζοντας τις επιτυχημένες βραδιές που αγάπησε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν εγγύηση επιτυχίας!
-Ιορδάνης και Κώστας έτοιμοι να τα… δώσουν όλα για τη διασκέδασή μας με τις υπέροχες επιλογές Ελληνικών χορευτικών επιτυχιών και ο Τάκης την Παρασκευή θα προμηθευτεί εκατοντάδες πιάτα για… σπάσιμο!
……
*Μπορεί η DJ ΤΖΟ STAV το περασμένο Σάββατο να εμφανίστηκε απρόσμενα μετά από πολύ καιρό στο ΚΥΤΤΑΡΟ και να φωτογραφήθηκε με τον Τάκη Αλεξούδα για να σταματήσουν οι φήμες ότι δεν τα… «βρήκε» επαγγελματικά μαζί του αλλά παραμένουν πολύ καλά φιλαράκια, όμως όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Ελληνάδικο μάλλον «απομακρύνεται», αφού η ίδια συνεχίζει «διαφημίζει» καθημερινά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο παίζει μουσική στην «Pera Pub» στην παλιά Πόλη.
……
*Εκείνη που επίσης είναι «εξαφανισμένη» φέτος (μέχρι στιγμής) από το ΚΥΤΤΑΡΟ είναι η περσινή παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του Ελληνάδικου η τρομερή Θωμαή Ψάλτη!
-Μήπως η απουσία της οφείλεται στην αποχώρηση της TZO STAV που είναι κολλητή της και πάνε… «πακέτο»;;;
-Σύντομα οι διευκρινήσεις στη στήλη από τον Τάκη που δεν αφήνει κανένα ερώτημα αναπάντητο!... (έστω και με φωτογραφία)!!!
……
*«Εντυπωσιακή» εμφάνιση έκανε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο Ελληνάδικο «IL POSTO» στη Χρυσούπολη, ο Ξανθιώτης παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου ο οποίος πήγε να… τιμήσει με την παρουσία του τον επίσης Ξανθιώτη DJ Τόρη Παπαδήμα που έπαιζε μουσική!
-Μόλις όμως αντιλήφθηκαν οι… Χρυσουπολίτισσες θαυμάστριες του Κυριάκου ότι αυτός βρίσκεται στο IL POSTO, έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του όλο καμάρι!!!
-«Κορίτσια… ο Μπάρκουλης»!!!
……
*Σε γλέντι γάμου στο Κέντρο διασκέδασης «Διογένης» στην Ξάνθη, εμφανίστηκε Live το Ξανθιώτικο μουσικό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» και μάλιστα άνευ γυναικείας φωνής!!!...
-Φίλιππε και Ανδρέα τι έγιναν οι πρόσφατες μεταγραφές τραγουδιστριών που κάνατε πρόσφατα και μείνατε χωρίς γυναικεία φωνή;;;

Ο Ιούδας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »