*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Το αδέσποτο «γατάκι» που τάιζε ο Nektarios Fraskos και ο αντιδήμαρχος "γάτα" που τον μάλωσε!

04 Ιουνίου


*Ειλικρινά δεν θα ξεκινούσα με την παρακάτω ανάρτηση συμπολίτη μας, αν για μια ακόμη φορά –δυστυχώς...- δεν δικαιωνόμουν για το πόσο «άδεια» μύδια είναι ορισμένοι έμμισθοι αντιδήμαρχοι που δουλειά δεν έχουν και σταματάνε στο δρόμο όχι μόνο για να αυτοσυστηθούνε ως... αντιδήμαρχοι αλλά και για να «πουλήσουνε»...  εξουσία, νομίζοντας ότι ακόμη είναι στο στρατό!!!

Προκειμένου να κάνουν «αυστηρή» παρατήρηση σε δημότη, γιατί τάιζε ένα... αδέσποτο γατάκι!!! Απέναντι από τον ΟΤΕ δηλαδή το δημαρχείο! Και χαλούσε προφανώς την  αισθητική του!

(σ.σ. Αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια,  Που ειδικά τώρα με τις υψηλές ζέστες, έχουν επί πλέον ανάγκη για νερό και λίγη τροφή!!!)

......

*Διαβάστε την ανάρτηση του συμπολίτη μας στον οποίο υποκλίνομαι γιατί τόλμησε να τα καταγγείλει!

«-Nektarios Fraskos

Πριν λίγη ώρα μου συστήθηκε καποιος ως αντιδήμαρχος  Ξάνθης για τα αδέσποτα ζώα. Με πέτυχε την ώρα που σιτιζα αδέσποτες γατούλες χωρίς να λερώνω πουθενά με ξηρα τροφή σε χώρο απέναντι από τον ΟΤΕ Ξάνθης. Ο κύριος Αντιδήμαρχος αντί να συμμεριστεί το έργο που τόσοι άνθρωποι επιτελούν, πληρώνοντας από την τσέπη τους, κάτι το οποίο είναι αρμοδιότητα του δήμου, απαίτησε να σηκωθώ να φύγω, να σταματήσω να ταΐζω τις αδέσποτες γατούλες όπως κάνω χρόνια τώρα και με προέτρεψε να τις μαζέψω και να τις πάρω σπίτι μου να τις ταΐζω. Το συμβάν  αυτό ήρθε να επικαλυψει την απόλυτη αδιαφορία που έδειξε ο Δήμος όταν μόνος μου έψαξα και βρήκα τηλέφωνα οργάνωσης που δωρεάν εφόσον ζητηθεί από τον εκαστοτε δήμο στειρώνουν γατες . Βρήκα άκρες αλλά ο δήμος αδιαφόρησε παντελώς στην πρόταση αυτή(για το συγκεκριμένο πρόγραμμα εχει ενημερωθεί κ η φιλοζωικη των αδεσποτων φιλων οπου ζήτησα να βοηθήσουν σε ολο αυτο και δεν έχω καμια απάντηση τους μέχρι τωρα. Είναι δυνατόν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα ζώα να προτρέπει - σαν όλους τους υπόλοιπους που δεν τα αγαπούν - να πάρουμε σπίτι τα αδέσποτα ζώα που ταιζουμε?Τα σχόλια τα αφήνω σε σας...

-Niki Gen

Το 100 θα καλούσα να πάει να γαμ...  ότι κ να είναι δεν εχει κανενα δικαιωμα να παρεμποδισει τη σιτηση.επειδη βγήκε αντιδήμαρχος νομίζει ο κόσμος του ανήκει..Γτ δεν του είπατε να σας δείξει που είναι οι ταιστρες που έχει βάλει ο δήμος να ταισετε εκεί..κάνετε καταγγελία με το όνομα του στη πανελλήνια φιλοζωικη αν έχετε κ μαρτυρες.να ξέρεις τρέμουν μα μην μπλέξουν με αυτούς κάποτε μια τρελή έκανε καταγγελίες όταν τους είπα ότι αν δεν έχουν αποδείξεις κ χαρτί γιατρού ότι τα σκυλια είναι επιθετικα θα τους κάνω εγώ καταγγελία μια χαρά μαζεύτηκαν κ αντιδήμαρχος κ όλοι τους.

-Aichan Xanthi

Γράψε και το όνομα του και μόλις τον δω να τον φτύσω μια κ καλή να καταλάβει.

-Κουλα Ταουκτσογλου

Ας είπε το όνομά του??? Να μάθουμε αν είναι όντως Αντιδήμαρχος ώστε να τον κραξουμε όλοι μαζί??? Γιατί αν είναι τότε χρίζει καταγγελίας!!!».

.....

*Δυστυχώς είναι αντιδήμαρχος και μάλιστα... έμμισθος, δυστυχώς ήταν και «φίλος μου» μέχρι που στις δημοτικές εκλογές του 2023 κατέβηκε ναι μεν με τον Στράτο Κοντό αλλά παράλληλα είχε μαζί του... λίστα «υποψηφίων δημοτικών συμβούλων» με την παράταξη «Ξάνθη Αλλιώς» και διέρρεε «ονόματα» για να το παίξει «υπαρχηγός» και αυτός, με αποτέλεσμα να τους «πιάνουνε» οι... Τσεπελικοί ενώ η αδελφή του και υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης, επειδή... προήχθη από τον Φανουράκη, έκανε… «φανατικό» αγώνα υπέρ του... πρώην «σάπιου» συστήματος, δηλαδή κατά του... «αδελφού» της και του νέου δημάρχου Ξάνθης.

......

*Ναι σωστά θα πείτε... «Κακός» ο... Πάνος Παπαδόπουλος  γιατί εκτός των άλλων έχει και ΜΝΗΜΗ...!

-Αλλά το... αδέσποτο γατάκι βρε σε «πείραξε»!!!;;; Ότι θα βρωμίσει τον... «πεζοδρόμιο»;; Μεγάλε και τρανέ αντιδήμαρχε...!

Που όταν δεν «χαμογελάνε» οι άλλοι για το «μεγαλείο» της... εξουσίας σου, βγαίνει στο fb και το κάνεις εσύ για τον εαυτό σου;!

......

*Ένας ο «βάτραχος» αντιδήμαρχος που μας... «εκπολίτισε» το συγκρότημα «Ο Χριστός σαπίζει» με τον Αντιδήμαρχο ... Πολιτισμού  κι ένας ο Σάκης αντιδήμαρχος των «αδέσποτων»!! Που κάθε Κυριακή πάει με... λαμπάδα στην Εκκλησία, αλλά δεν τόλμησε να σταθεί στο πλευρό του Μητροπολίτη Μας, όταν τόλμησε να καταγγείλει το συγκρότημα του «διαβόλου»

(σ.σ. Οι «γάτες» έμμισθοι αντιδήμαρχοι κι το... «είδος» προς... εξαφάνιση που ακούει στο όνομα Πάνος Παπαδόπουλος... γιατί «ενοχλεί» την «εξουσία» τους. Κι από τις «Σκύλλες» (τους προηγούμενους...), στις... «Χάρυβδες» (στους νυν)!

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »