*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Το ζεϊμπέκικο του Στέλιου Μωραίτη στο γάμο της Χρύσας και τα "τσιφτετέλια" Χατζηγκενέ - Τοψίδη!

04 Ιουνίου


*Σίγουρα ήταν ο γάμος της χρονιάς 2024, σίγουρα τον τίμησαν εκπρόσωποι του πολιτικού, οικονομικού, του καλλιτεχνικού  αλλά και δημοσιογραφικού κόσμου και με πιο απλά λόγια...!

Ήταν το ΓΕΓΟΝΟΣ του 2024!

(σ.σ. Δείτε και την κοσμοσυρροή και έξω από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας)

.......

*Φυσικά αναφέρομαι στον γάμο του ξεχωριστού ως επιστήμονα αλλά και ως πολιτικού ταξιδευτή Λευτέρη Χατζηιερεμία και της άπαιχτης και πανέμορφης Χρύσας Μωραΐτη, κόρη του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραΐτη που εκτός των άλλων –και δεν πρέπει να το ξεχνάνε αυτό φυσικά...- είναι και... φωνάρα! Δηλαδή τραγουδίστρια υψηλών προδιαγραφών, άσχετα αν με δική της επιλογή, τώρα ασχολείται λιγότερο με το τραγούδι...

Και περισσότερο με τον αγαπημένο της Ελευθέριο, κάτι που φάνηκε κι από τον τρόπο με τον οποίο τον κοίταζε στα μάτια!

.......

*Και ιδού μια μοναδική και ξεχωριστή φωτογραφία του πανέμορφου ζευγαριού μετά τον γάμο τους εις... σάρκα μία!!!

Ένα υπέροχο ζευγάρι που εύχομαι με την Ευλογία του Θεού, για ότι καλύτερο επιθυμεί!

......

*Και για να μην είμαι βαρετός... Σίγουρα με τόσα ονόματα που είδα, ποιον να πρωτογράψω...;

Μεταξύ άλλων όμως είδα τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη, την Ατιπεριφερειάρχη Ξάνθης Πολυξένη Μπρίκα με νέο λουκ και απίστευτο τακούνι (σ.σ. Κι όχι μπότες...), τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου κεφάτο και ανεβασμένο όσο ποτέ, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Ιρφάν Χατζηγκενέ, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο,  που αντάλλαξε μάλιστα και ιδιαίτερα θερμή χειραψία με τον εκδότη του «Μ» Πάνο Παπαδόπουλο, την πολιτευτή της Ν.Δ. και Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και φυσικά σύσσωμο τον Επαγγελματικό και Εμπορικό κόσμο όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ!

.......

*Φυσικά τον «Μ» εκπροσώπησαν ο Πάνος Παπαδόπουλος με τον Νίκο Κιοσέ που συνοδεύονταν από την ξεχωριστή σύζυγό του και καθηγήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης Σουζάνα Ταστάνη, ενώ χθες το Next tv πρόβαλε και πολλά στιγμιότυπα του γάμου που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων.

......

*Τον γάμο τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης με την σύζυγό του Δέσποινα, ο χαμογελαστός όπως πάντα αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Θωμάς Ηλιάδης και άλλοι.... πολλοί και αμέτρητοι!

........

*Φυσικά το αποκορύφωμα του γάμου ήταν το τρομερό γλέντι που ακολούθησε στην «Πολιτεία» όπου έγινε φυσικά της... τρελής!!!

Με τον Στέλιο Μωραΐτη να χορεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το... Ζεϊμπέκικο του Πατέρα και... Πεθερού. Όλα ήταν υπέροχα!!!

Και φυσικά που να χωρέσουν τόσα πολλά και τόσοι πολλοί  που ήτανε στη στήλη!

......

*Ωστόσο –για να είμαι απόλυτα ειλικρινής...- τις «εντυπώσεις» πλην του Στέλιου «έκλεψαν» ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης με τον πρώτο σε ψήφους Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Ιρφάν Χατζηγκενέ!!! Χόρεψαν με την ψυχή τους... κοινώς τα έδωσαν όλα!

.....

*Αλλά κι εμείς... «σκίσαμε» για να είμαι ειλικρινής στα.... «παλαμάκια»! Γιατί τέτοια κοσμικά γεγονότα σπάνια τα ζούμε...

-ΓΑΜΟΣ της χρονιάς 2024!

Απ’ αυτούς που ζούμε για να τους... ζούμε και τα θυμόμαστε!! Γιατί μια ζωή την έχουμε κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς μας!!!

Ο ΓΥΦΤΟΣ

 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »