*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Η τρομερή "ανάρτηση" του γιατρού - Χειρούργου Φώτη Κωδωνά για το Νοσοκομείο και τα μπράβο των Ξανθιωτών!

04 Ιουνίου


Στις 26 Ιουνίου 2024 η δίκη για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ από τη Δράμα. Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021! Κι ακόμη δεν έγινε ούτε η πρωτόδικη δίκη.

.......................................

Αυθεντικό 1


«Έχω βαρεθεί αυτό το σκηνικό ποιος μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση, μέχρι πότε θα θρηνούμε νέους τόσο άδικα. Και όλα αυτά σε συνθήκες σοβαρής υποστελέχωσης του νοσοκομείου καθώς είμαστε αναγκασμένοι οι ελάχιστοι εναπομείναντες να προστρέχουμε για βοήθεια. Προκηρύξεις έχουν γίνει αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να έρθει στο νοσοκομείο. Χωρίς κίνητρα πως περιμένουμε να δούμε φως σε αυτό το τούνελ».

(Από την ανάρτηση του γιατρού Χειρούργου του Νοσοκομείου Ξάνθης Φώτη Κωδωνά)

-Νοσοκομείο Ξάνθης. Από το κακό στο... χειρότερο!

.......................................

Αυθεντικό 2

«Δάσκαλε, η Ξάνθη είναι τυχερή που έχει ήρωες σαν κ σένα που φυλάτε Θερμοπυλες. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο μεταξύ έλλειψης αρωγής από το «κράτος» και έλλειψης παιδείας σε ότι αφορά τον πληθυσμό. Κύριε υπουργέ Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis, πότε θα καταλάβει το Κράτος ότι όλοι οι ιατροί δεν μπορούν να αμοίβονται με τον ίδιο τρόπο».

(Από την ανάρτηση του Γιώργου Γκάγκαλη για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Ξάνθης μετά την ανάρτηση του γιατρού Χειρούργου Φώτη Κωδωνά)

-Φυλάμε Θερμοπύλες... αλλά μόνο στα λόγια!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Αίσθηση πολλών μποφόρ προκάλεσε η ανάρτηση του γιατρού χειρούργου του Νοσοκομείου Ξάνθης Φώτη Κωδωνά για την κατάσταση στην Χειρουργική Κλινική που πάει από το από το κακό στο χειρότερο, την ίδια ώρα που ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργίας «πανηγύριζε» πριν ένα μήνα για.... απογευματινό χειρουργείο, εμπαίζοντας την νοημοσύνη όλων μας!!!!

Τουλάχιστον Άδωνι μην μας «δουλεύεις» κι από πάνω... όταν εδώ οι χειρούργοι γιατροί έχουν φτάσει στο αμήν πλέον και λένε ότι «δεν πάει άλλο...».

.......

*Χαρακτηριστικά όμως είναι και τα σχόλια δεκάδων συμπολιτών μας που τα λένε για μια ακόμη φορά έξω από τα δόντια για το Νοσοκομείο Ξάνθης και τα αφιερώνω φυσικά που αλλού; Μα στον... Άδωνι!!!

Πως ως βουλευτής της αντιπολίτευσης έρχονταν κάπου κάπου στη Ξάνθη και του έκανε τραπέζι το Επιμελητήριο στις ταβέρνες!!!

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ή να νομίζουν ότι ξεχνάμε.

......

*Ορίστε λοιπόν Υπουργέ τι λένε οι Ξανθιώτες για την κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης!!!!

-Γιώργος Μπαράς

Έχεις απόλυτο δίκαιο Φώτη επαφιοντε όλα στο φιλότιμο ευτυχώς για τους Ξανθιώτες σε σένα περισσεύει και είναι τυχεροί, καλή σου μέρα φίλε μου.

-Άννα Ευσταθιάδου

Έχεις απόλυτο δικαιο γιατρέ.... αλλά... άραγε ακούν αυτοί που πρέπει να ακούσουν;;;;;;

-Dimitris Arampatzis

Καλημέρα καλό μήνα Φώτη όλο το δίκαιο με το μέρος σας να σάς δίνει δύναμη ο θεός

-Κώστας χατζημωυσιαδης

Πόσο δίκιο έχετε κύριε Φώτη. Να σάς έχει πάντα καλά ο θεός.

-Ελπίδα Αντωνοπούλου

Ωωω Φώτη τα ίδια και τα ίδια θλιβερά γεγονότα ξανά και ξανά , εμείς οι Έλληνες ασχολούμαστε με τα μεγάλα θέματα … και δεν προσέχουμε την απλή καθημερινότητα για να βελτιώσουμε της ζωές μας….

-Fotios Kodonas

Ελπίδα Αντωνοπούλου είχαμε και άλλο βαρύ με τετραπληγία και διασωληνωση τώρα το πρωί

-Nora Martsa

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΩΤΗ ....ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ....ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΠΡΩΤΑ???ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ....Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ..ΑΧ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ... ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΙΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΟ ΦΩΤΗ ΜΟΥ ....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Κ ΣΥ....Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

-Evi Aslanidou

Πόσες φορές άραγε τα έχετε πει;

Πόσες;;;

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.......

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε κύριε Φώτη.

-Jianna Morales

Πόσο δίκιο έχεις γιατρέ μου..σας ευχαριστούμε που υπάρχετε γιατρέ μου ακόμα!!

-Sotiria Tasoudi

Στου Κουφού την Πόρτα όσο θέλεις Βροντά.. Έτσι λέγαν κάποτε.. Είναι δυνατόν με τέτοιες συνθήκες να λειτουργεί σωστσ ενα Νοσοκομειο?? Μόνο με υπερανθρωπες προσπαθείες δικές σας !!!!!

-Αθηνα Νικολαου

Καλό μήνα ο Θεός να σας δίνει δύναμη. Πόσο λυπάμαι κάθε μέρα ακούμε για νέους ανθρώπους βοηθεισται το νοσοκομείο μας οποίος μπορεί γιατί χρειαζόμαστε γιατρούς δεν μπορούν άλλο αυτή η λίγη που μήνανε γιατί και αυτή είναι άνθρωποι έχουν οικογένειες. Κριμα κρίμα..

-Alex Mitsikaris

Φώτη σας εξωθούν σε παραίτηση για να ενισχύσετε τον ιδιωτικό τομέα. Πολλοί Ιατροί το έχουν κάνει ήδη. Το πρόβλημα όμως υπάρχει στον πολίτη ο οποίος δεν έχει πρόσβαση στην δημόσια υγεία ιδίως σε κάποιες ειδικότητες... Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα Ιατροί σαν εσένα Φώτη (το γνωρίζω καλά προσωπικά) αλλά έως πότε?

-Ναζηρία Γερεντέ

Καλό μήνα,καλή δύναμη!

Έχεις δίκιο Φώτη!

Πόση δύναμη, προσπάθεια να καταβάλετε, χωρίς στελέχωση.

-Athanasios Eleftherakis

Καλό κουράγιο Φώτη!

Σου έχω εκφράσει και κατ’ ίδιαν ποσό θαυμάζω τους γιατρούς του ΕΣΥ ιδιαίτερα στην περιφέρεια για τις αντοχές τους.

Μην περιμένεις κατανόηση από ανθρώπους που δεν έχουν εργαστεί ούτε μια μέρα. Αυτοί που νομοθετούν στην Ελλάδα , οι νόμοι που παίρνουν δεν αφορούν τους ίδιους, δυστυχώς.

Όσο για το αλκοόλ μεγάλη μάστιγα δυστυχώς, κρίμα τα παιδι

-Nikos Apostolidis

ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΡΕ....ΠΕΣΤΑ.

-Stefanos Tsirikidis

Φώτη μου καλό μήνα κουράγιο και υπομονή παληκάρι μου!

-Nektarios Chrisostomidis

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Δυστυχώς..

-Σοφία Χατζηδάκι Ευαγγελοπουλος

Χριστός Ανέστη Φωτη μου καλό μήνα παλικάρι μου κάνε υπομονή η νεολαία δεν αλαζι δεν δούλεψαν ποτέ από τα δέκα χρόνια μόνον η διασκέδασης τους χριαζεσε λυπάμαι πολύ ας προσευχόμαστε στον μεγαλοδύναμο θεό να τους αναπαύσει και να δυνη δύναμη και φώτιση στους υπόλοιπους εύχομαι ο θεός φωτη να σου δυνη δύναμη και ευλογία φιλία

-Panagiota Vetta

Καλο μηνα με υγεια Φωτη καιδυναμη σε αυτο που κανεις.Χαιρετισματα απο τα ηλιολουστα Γρεβενά.

-Ελένη Γεωργιάδου

Δεκαετίες προσφοράς γιατρέ και η αναγνώριση δυστυχώς έρχεται μόνο από την κοινωνία .

Από τις κυβερνήσεις επί σειρά ετών μόνο απαξίωση και εξουθένωση.

Τα σωματεία και οι ομοσπονδίες φωνάζουν αλλά μείναμε με τις υποσχέσεις για ενίσχυση του ΕΣΥ.

Το έργο σας πολύτιμο ,να σας έχει καλά ο Θεός να σας δίνει δύναμη για να νιώθουμε κι εμείς ασφαλείς.

Το νοσοκομείο πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού γιατί μπροστά στο επείγον περιστατικό είμαστε όλοι ίσοι έχοντες και μη .

-Γιωτης Παπασιμοπουλος

Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στον νόμο μας. Να σε έχει καλα ο κύριος,και η υπομονή έχει τα όρια της θα μου πεις.Αξιος συγχαρητηριων γιατρέ μας!!

-Θεοδωρος Σαλαμουρας

Καλημέρα, Φώτη, στο ίδιο έργο θεατές. Πόση διάθεση για προσφορά και πόσα ευχολόγια ακόμη;Επιτέλους,ας επωμιστούμε ο καθένας μας το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί με τις επιλογές εκείνων που διαχειρίζονται τις τύχες μας. Δικαιολογίες δεν ευσταθούν. Εξάλλου κοντός ψαλμός αλληλούια.

-Γιωργος Τριαντης

ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΤΕ.ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

-Γιώργος Γκάγκαλης

Δάσκαλε, η Ξάνθη είναι τυχερή που έχει ήρωες σαν κ σένα που φυλάτε Θερμοπυλες. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πολυσύνθετο μεταξύ έλλειψης αρωγής από το «κράτος» και έλλειψης παιδείας σε ότι αφορά τον πληθυσμό. Κύριε υπουργέ Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis, πότε θα καταλάβει το Κράτος ότι όλοι οι ιατροί δεν μπορούν να αμοίβονται με τον ίδιο τρόπο. Ο ιατρός της παραμεθορίου που είναι εφημερία «μια μέσα-μια έξω» δεν μπορεί να αμοίβεται με το ίδιο μισθό με τον ιατρό «του Κολωνακιου». Όσο δεν διορθώνεται αυτή η αδικία, δεν θα υπάρχει κανένα κίνητρο για κάποιον να πάει να γεμίσει τα κενά. Κουράγιo Fotios Kodonas. Η Παναγιά να ευλογεί τα χέρια σας.

Πόσο μάλλον όταν εσείς ο ίδιος προσωπικά θεσμοθετήσατε το νομικό πλαίσιο των μεταθέσεων, πρωτοπορώντας εκείνη την εποχή. Επειδή λοιπόν «τα στερνά τιμούν τα πρώτα» σταματήστε το εδώ αυτό το ιστορικό πισωγύρισμα».

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »