*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; Με την πλήρη ανοχή του Δήμου Ξάνθης αλλά και της Αστυνομίας ένα "μπάχαλο" η Π. Πόλη!

04 Ιουνίου


-Φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει και το πόσο δίκαιο έχουν οι κάτοικοι της Π. Πόλης -Κι αν γίνει πάλι κάτι έκτακτο στην περιοχή... πως θα πάνε ΕΚΑΒ και  Πυροσβεστική;


-ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΝΤΖΕΣ: Να πάνε οι επικριτές (σ.σ. Και οι κάτοικοι της Π. Πόλης...) στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και την Πάρο να δουν τι γίνεται!

Στο έλεος των οικονομικών συμφερόντων και των επιχειρηματιών η Παλιά Πόλη! Πάνω απ’ όλα η... οικονόμα!!! Για να «θησαυρίσουν» ορισμένοι, κλείνουν άπαντες τα μάτια!!!


Αυτό είναι το δριμύ κατηγορώ όχι μόνο των κατοίκων της Π. Πόλης αλλά και πολλών απλών δημοτών για το «μπάχαλο» που γίνεται στην παραδοσιακό οικισμό και κυρίως στην οδό Ορφέως όπου δεν χωράει να περάσει τις νυχτερινές ώρες όχι αυτοκίνητο αλλά ούτε... πεζός άνθρωπος που πάει μια απλή επίσκεψη ή έχει σπίτι και διαμένει εκεί. 

Μάλιστα αναγνώστης μας έστειλε μια χαρακτηριστική φωτογραφία ρωτώντας μας με νόημα, «αν γίνει ένα έκτακτο περιστατικό, μια πυρκαγιά όπως πέρσι ή χρειαστεί κάποιος κάτοικος ασθενοφόρο πως θα πάνε τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ή η Πυροσβεστική ή ένα περιπολικό;».

Μάλιστα η κατάσταση έχει γίνει... χειρότερη απ’ ότι παλιότερα, ενώ σημειώνεται ότι σε δημοσιογραφική έρευνα που κάναμε συναντήσαμε στα μεν πρώην «Ολύμπια» (Misirlou) να κάθεται στην είσοδο μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί όχι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μ. Τσέπελης που θεάθηκε στο Baizer αλλά ο συνέταιρος Σταύρος Ιωσηφίδης (Ντορόζ) που όταν είχε το αρνητικό κλίμα, έφυγε και πήγε στο Κυβερνείο!

Επίσης ανάρτηση χωρίς σχόλιο με σχετική φωτογραφία δημοσίευσε στον τοίχο του και ο Γιάννης Ιερόπουλος θέλοντας να «κατακρίνει» το μπάχαλο που γίνεται πλέον στο δρόμο, ενώ ο πρώην Πρόεδρος των καφέ μπαρ Ανδρέας Ιντζές, εμφανίστηκε… συνήγορος των συναδέλφων του, παραπέμποντας τους «επικριτές» της όλης κατάστασης –και φυσικά και τους κατοίκους της Π. Πόλης- στην... Μύκονο, την Σαντορίνη και την Πάρο!!!!

Ωσάν να προτρέπει δηλαδή τους κατοίκους ή αυτούς να επικρίνουν την όλη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αφού και οι λεγόμενες διαβάσεις τυφλών μονίμως καταλαμβάνονται από μηχανάκια!!!

Τώρα τι σχέση έχει η Μύκονος, ή η Σαντορίνη ή η Πάρος που είναι τα κορυφαία Ελληνικά Νησιά της Ελλάδος με την κατάσταση στην Π. Ξάνθη «κλείνοντας» στην ουσία την είσοδο και τους δρόμους ακόμη και  περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης κι όλα αυτά εντελώς παράνομα;

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΙΝΤΖΕ
-ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ
ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ!

Αυτούσια η ανάρτηση σχόλιο του πρώην Προέδρου καφέ μπαρ Ανδρέα Ιντζέ που έχει μαγαζιά στην πλατεία Αντίκα στην 2η φωτογραφία ντοκουμέντο για το μπάχαλο στην Π. Πόλη έχει ως εξής:


«Ανδρεας Ιντζες

Χωρίς να έχω κάποια σχέση με τούς επιχειρηματίες του συγκεκριμένου χώρου ( ούτε καν ξέρω ποιοί το έχουν) θα πω μπράβο σε αυτούς αλλά και στην νεολαία μας. Καί στο φινάλε για αυτό το θέαμα δεν πάτε όλοι οι επικριτές στην Μύκονο στην Σαντορίνη στην Πάρο. Βρισκόμενος στην Αλεξανδρούπολη κάποιοι μου μίλησαν με δέος για την ομορφιά της παλιάς μας πόλης με τα μπαράκια και τον κόσμο της. Συνεχίστε έτσι όλοι οι επαγγελματίες της εστίασης και γίνετε πρεσβευτές του τουρισμού της Ξάνθης».

Και η λιτή απάντηση του «Μ»! Ουδείς υπεράνω των Νόμων

-Ουδείς  υπεράνω του Νόμου. Εδώ και τώρα Εισαγγελέας Ξάνθης γιατί δεν πάει άλλο!

Και για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών αλλά και τον ειδικό σύμβουλο τραπεζοκαθισμάτων!!!

Ή ο Νόμος θα πρέπει να λειτουργεί ή οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν γιατί «κλείνουν» τα μάτια.

Κι όσο  για τους κατοίκους της Π. Πόλης να πάνε στον Ανδρέα Ιντζέ και να του... παραδώσουν τα κλειδιά των... σπιτιών τους!!!

Έτσι απλά...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »