*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

Ολοκλήρωση 4ης Ημέρας του Final 8 του 51ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων. (φωτο)

22 Ιουνίου


 Τι δήλωσαν Τάσος Ταρενίδης, Π. Σταυρακάρας και ο νεαρός Σπύρος Παπαϊωάννου του Πανιωνίου στο NEXT tv. Σήμερα στις 21.00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.








Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η 4η ημέρα του Final 8 του 51ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων, με τέσσερις αγώνες γεμάτους ταλέντο και ενέργεια. Οι νεαροί αθλητές χάρισαν στους παρευρισκόμενους υπέροχες στιγμές αθλητικού θεάματος, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης




Μάλιστα την 4η μέρα παρακολούθησαν τόσο ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΘ Μπάσκετ και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Παναγιώτης Σταυρακάρας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάσος Ταρενίδης και ο νεαρός παίχτης του Πανιωνίου Σπύρος Παπαϊωάνου στο Next tv Θράκης- Μακεδονίας.

Εκφράζοντας την μεγάλη ικανοποίησή τους που ο Δήμος Ξάνθης και η πόλη μας οργάνωσαν με τόσο μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αυτό μπασκετικό γεγονός.

Σημειώνεται ότι η ζέστη και πάλι ήταν υψηλή στο Κλειστό, οι πόρτες ωστόσο που ήταν ανοιχτές, την έκαναν κάπως υποφερτή και είχε λίγη δροσιά.

Κρίμα πάντως να μην υπάρχει κλιματισμός για μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. Απαραίτητα το θέμα αυτό θα πρέπει να λυθεί τουλάχιστον για το μέλλον και τις σπουδαίες διοργανώσεις που σίγουρα θα ξανάρθουν στο Δήμο Ξάνθης και στην πόλη μας γενικότερα.

Περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Next tv το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 21.00.

Αποτελέσματα Τέταρτης Ημέρας (Παρασκευή 21/6/24)

11.00: ΔΕΚΑ ΑΣ – ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 69-48

13.30:  ΓΣ ΙΤΕΑΣ  – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ 54-61

16.00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ 67-41

18.30: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 46- 72

Η αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται αύριο με την τελική φάση των αγώνων, που θα καθορίσει την τελική κατάταξη των ομάδων, αλλά και τον Πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία των Παίδων!

Πρόγραμμα Αγώνων Επόμενης Ημέρας (Σάββατο 22/6/24)

09.00:  ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  – ΓΣ ΙΤΕΑΣ

11.00:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ  – ΔΕΚΑ ΑΣ

13.30: ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

16.00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξετε τους μελλοντικούς πρωταθλητές και να ζήσετε μια αξέχαστη αθλητική εμπειρία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »