*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

Ανδρουλάκης, Δούκας, Γερουλάνος στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ! Τι θα κάνουν Σωκράτης, Ανέστης Αντωνιάδης;

02 Ιουλίου


*Ο κύβος ερρίφθη στο ΠΑΣΟΚ, κάλπες για την ανάδειξη ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ θα στηθούν στις 6 και 13 Οκτωβρίου όπως εξήγγειλε στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης την περασμένη Κυριακή  ξεκαθαρίζοντας ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.


Λίγη ώρα αργότερα στις ομιλίες τους ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσαν με τη σειρά τους τις υποψηφιότητές τους. Όλα αυτά προς...το παρόν γιατί έπονται κι άλλοι υποψήφιοι λίαν συντόμως!

......

*Ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε σε μία λογική πόλωσης και έτσι φαίνεται ότι θα πάει μέχρι τις κάλπες στις 6 Οκτωβρίου, ανέφεραν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ από την πλευρά Δούκα χαρακτήρισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ διχαστικό. Μάλιστα πρόσθεταν πως «τον σύραμε σε εκλογές άμεσα, ενώ μέχρι πρότινος έλεγε πως εμείς βιαζόμασταν». Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του βουλευτή Αρκαδίας Οδ. Κωνσταντινόπουλου πως «η πρόταση μου για εκλογές εντός του 2024 έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Μια πρόταση που δίνει προοπτική στην παράταξη. Ενώνουμε δυνάμεις».

……

*Στελέχη εκτιμούσαν ότι ήταν εξαιρετική και με ανταπόκριση από την Κεντρική Επιτροπή η ομιλία Παύλου Γερουλάνου, καθώς όπως τόνιζαν είχε προγραμματικά στοιχεία.

Σχετικά με την ομιλία του Χάρη Δούκα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν πως εντόπισαν σημεία τρακ και άγχους, ωστόσο πρόσθεταν πως ξεδίπλωσε τη στρατηγική του για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

......

*Στην Κεντρική Επιτροπή οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν ήταν τρεις αυτές του Νίκου Ανδρουλάκη, του Χάρη Δούκα και του Παύλου Γερολάνου, ωστόσο ερωτήματα παραμένουν για τη στάση που θα κρατήσουν τις επόμενες ημέρες η Νάντια Γιαννακοπούλου, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου κλείνοντας την τοποθέτησή της είπε «προσωπικά, θα είμαι παρούσα στην πρώτη γραμμή», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Από την πλευρά της η Μιλένα Αποστολάκη δεν άνοιξε τα χαρτιά της, ενώ για τον Μιχάλη Κατρίνη, στελέχη ανέφεραν πως ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει και αυτός την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Κι όσο για τους Παπανδρέου; Αναμένεται να «μιλήσουν» κι αυτοί λίαν συντόμως και σίγουρα... δεν θα είναι με τον Ανδρουλάκη! Υπάρχουν προηγούμενα...

......


*Λεπτομέρειες για τις αντιδράσεις των τοπικών ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα του πρώην Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης Σωκράτη Ξυνίδη αλλά και των Ανέστη Αντωνιάδη, Γιάννη Ιερόπουλου, Φώτη Καραλίδη, Σάββα Μελισσόπουλου, Λίτσα Μιχαηλίδου κλπ προσεχώς!

Πάντως οι «τάσεις» ήδη ξεκίνησαν και διαμορφώνονται κι έχουμε μπροστά μας  τρεις μήνες και 4 μέρες!

......


*Ο οποίος Γιάννης Ιερόπουλος θεάθηκε κάπου στο... Θρακικό Πέλαγος (στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης), να κολυμπάει την Κυριακή που συνεδρίαζε η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ... Με... καπέλο!

Και τα σχόλια να «πέφτουν» βροχή. Απολαύστε τα:

«-Matilde Bratti

Να μου δώσεις το καπέλο... Και στη θάλασσα με στύλ...

-Ioannis Ieropoylos

Matilde Bratti ότι θέλει το κορίτσι μου

-Panagiotis Pentzouridis

Εσύ και ο Ανδρέας με καπέλο στη Θάλασσα! Που είσαι; στην Ελούντ».

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »