*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης με τα 37 ακίνητα, αποχωρεί απο την Πολιτική. Το συγκινητικό αντίο της Μπέτυς Μαγγίρα.

02 Ιουλίου


I Love Σου Κου ΑΝΤ1: Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτισε τηλεοπτικό της κοινό το μεσημέρι της Κυριακής (30/06).

-«Υπάρχει πικρία αλλά είναι η απόφαση του καναλιού, δήλωσε.

(σ.σ. Και στα ‘πα Μπέττυ μου, Μην αφήσεις το καθημερινό στο Open για να πας στο... εβδομαδιάτικο!)

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με μεγάλες πλειοψηφίες μόνος Έλληνας και μόνος από την Αριστερά και τρεις θητείες ως ευρωβουλευτής (2004-2009, 2014-2019, 2019-2024), αποχωρώ από την ενεργό πολιτική».

(Από την ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη)

-Αποχώρησε από την ενεργό πολιτική αποκτώντας μόνο... 37 ακίνητα!  Κρίμα... Να μη τα κάνει 38!

…………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Όταν κάνεις μια δουλειά και έχεις επενδύσει σε αυτήν, σίγουρα στενοχωριέσαι όταν ολοκληρώνεται, ενώ εσύ θα ήθελες να συνεχίσεις».

(Ο Μακαλιάς για το τέλος της εκπομπής της Μπέτυς Μαγγίρα από την εκπομπή της στον ΑΝΤ1το Σαββατοκύριακο)

-Δυστυχώς αυτά έχει η τηλεόραση, Την μια... «αστέρι» και «λάμψη» και την άλλη... στην αφάνεια! Δυστυχώς....

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο, οι οποίοι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους χθες στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης, οι οποίοι δεν άνοιξαν χθες τα χαρτιά τους, ανακοίνωσαν σήμερα πως θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι πρόεδροι στη διαδικασία εκλογής για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

.......

*Νεκρός εντοπίστηκε χθες λίγο πριν τις έντεκα το πρωί ο 61χρονος που αγνοούνταν από το βράδυ στην περιοχή της Λούτσας στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με το epiruspost, ο άτυχος 61χρονος είναι ο πρώην Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος. Ήταν ο πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πάργας. Είχε εκλεγεί το 2010 και είχε παραμείνει στο αξίωμα ως το 2014.

Τη σορό του εντόπισε το Λιμενικό σε βραχώδη σημείο κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιούσε στην περιοχή.

Ο 61χρονος είχε βουτήξει για ψαροτούφεκο και από την ώρα εκείνη τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν από τη νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει.

.......

*Την παράταση των μέτρων την είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Παράλληλα, πενταπλασιάζεται το πρόστιμο για παράβαση των διατάξεων του πλαφόν και τριπλασιάζεται το πρόστιμο για παράβαση των διατάξεων περί απαγόρευσης προωθητικών ενεργειών.

......

*Τα 8 μέτρα κατά της ακρίβειας:

Με τροπολογία του υπουργού Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκου, προωθούνται προς ψήφιση στη Βουλή οι εξής διατάξεις:

-Επεκτείνεται ο χρόνος εφαρμογής του πλαφόν του περιθωρίου κέρδους μέχρι 31.12.2024. Ως πλαφόν τίθεται το μεικτό περιθώριο κέρδους που αποκόμιζε κάθε επιχείρηση από την πώληση κάθε βασικού προϊόντος πριν την 31.12.2021 (κλεισμένη χρήση 2021).

-Επεκτείνεται η εφαρμογή της διάταξης και για τον έλεγχο του περιθωρίου κέρδους στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω θερμοσίφωνα». Λόγω των vouchers που προσφέρονται στους δικαιούχους, υπάρχει η πιθανότητα ορισμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να αυξήσουν τις τιμές που ζητούν για την προμήθεια και εγκατάσταση νέου θερμοσίφωνα αξιοποιώντας την αύξηση της ζήτησης που προκαλεί η έκδοση των vouchers περιορισμένης χρονικής διάρκειας.

-Πενταπλασιάζεται το ανώτατο όριο προστίμου για την παράβαση των διατάξεων του πλαφόν και αυξάνεται από 1.000.000 ευρώ σε 5.000.000 ευρώ.

-Τριπλασιάζεται το ανώτατο όριο προστίμου για παράβαση των διατάξεων περί απαγόρευσης προωθητικών ενεργειών όταν έχει προηγηθεί ανατίμηση και αυξάνεται από 2.000.000 σε 6.000.000 ευρώ.

-Παρατείνεται «το καλάθι του νοικοκυριού» έως και την 31η.12.2024.

-Παρατείνεται η υποχρέωση ανακοίνωσης ανατιμήσεων των προμηθευτών από τα supermarkets προς το υπουργείο Ανάπτυξης έως 31.12.2024.

-Παρατείνεται η υποχρέωση ανακοίνωσης ενδεικτικών τιμών οπωροκηπευτικών προϊόντων από τα supermarkets προς το υπουργείο Ανάπτυξης έως 31.12.2024.

-Ο περιορισμός του πλαφόν στο βρεφικό γάλα ορίζεται έως 31.12.2024.

......

*Στο νοσοκομείο Υγεία νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς υπέστη έμφραγμα την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Φλαμπουράρης νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και αναμένεται να μεταφερθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

 

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποχωρεί από την πολιτική


Την αποχώρησή του από την πολιτική ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την πολιτική γνωστοποίησε μέσω διαδικτυακής του ανάρτησης.

H ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη

«Μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια ως εκλεγμένος Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου με μεγάλες πλειοψηφίες μόνος Έλληνας και μόνος από την Αριστερά και τρεις θητείες ως ευρωβουλευτής (2004-2009, 2014-2019, 2019-2024), αποχωρώ από την ενεργό πολιτική», γράφει.

«Θα συνεχίσω, μακριά από αιρετά αξιώματα, να υπηρετώ τις ίδιες αξίες ως ενεργός πολίτης», προσθέτει.

-Ευχαριστούμε Δημήτρη για την αποχώρηση! Άσε να αποκτήσουν μερικά ακίνητα και οι... «διάδοχοί» σου... ενεργοί πολιτικοί! Εντός και εκτός Ευρωβουλής!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »