*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Τους (τις..) είπε έξω απο τα "δόνια" πάλι η Ρία! My club: Αφήστε τους καναπέδες! Τα "γλυκά" της... Βουλγαρίας!

28 Μαΐου


*Συμφωνώ απόλυτα με την γνωστή Ρία που σε απαράμιλλο σχόλιό της στο fb –σχολιάζει τα παρακάτω ... «μορφωτικά»:

«Ria Ria. Πριν επιτρέψεις να σου κάνουν κήρυγμα περί ηθικής, λογικής, υπόληψης, σωστού και λάθους, να τους δώσεις έναν καθρέφτη να κοιτάξουν κ α λ ά μέσα τους.. ΚΑΛΑ όμως!!!».

-Σωστή και συμφωνώ απόλυτα με τον ή την... ηθικολόγο. Και να του δώσεις τον καθρέφτη, χωρίς για να δει την εικόνα της, χωρίς... «φτιάξιμο»!

(σ.σ. Απίστευτες πράγματι μερικές γυναίκες... που τις βλέπεις στο fb και νομίζεις ότι είναι...Θεές με τις φωτογραφίες που βγάζουν κι όταν τις δεις από κοντά... «κυριολεκτικά» δεν βλέπονται!

(σ.σ. Κι ο νοών νοείτω...).

……

*Χρόνια πολλά στον Γιώργο Γκούρτσα που έγινε 53 ετών και σε ανάρτησή του στο fb με την φοβερή Πόντια γυναίκα εκμυστηρεύτηκε τα παρακάτω:

«Θέλω να γράψω κάτι μεγάλο κάτι όμορφο τέλος πάντων σήμερα κλείνω τα 53».

-Άντε και στα 54

.......

*«Αρρώστια» αθεράπευτη ο Ναρκισσισμός! Και ιδίως αυτός που αναπτύσσεται από το fb με συνεχείς φωτογραφίες.. αυτοθαυμασμού και φυσικά like και στην... «Κουτσή» Μαρία!!

Ονόματα να μη λέμε, αν μπείτε όμως στο fb κάνουν μπαμ με την πρώτη!

......

*Γενέθλια είχε ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης και κατενθουσιασμένος από τις ευχές έσπευσε να τους ευχαριστήσει όλους με ευχαριστήριο... γράμμα:

«Panagiotis Pentzouridis: Οι ευχές σας για τη γενέθλια ημέρα μου, όχι μόνο γέμισαν τη ψυχή και το μυαλό μου, αλλά δημιούργησαν ένα ξεχωριστό γεγονός στη ζωή μου, το οποίο δεν θα ξεχάσω.

Οι ευχαριστίες είναι το ελάχιστο.

Οι δικές μου ευχές από καρδιάς, είναι ότι πιο σημαντικό που μπορώ να σας δώσω ως ανταπόδοση!

Ευχές σαν άστρα, για έναν δικό σας ουρανό χωρίς σύννεφα...».

-Ουράνιο... ευχαριστήριο!

......

*Απίστευτος Παράσχος Ευστρατίου αφού έβγαλε στο fb τα... «γλυκά» που του έστειλε ο γιος του από την Βουλγαρία (σ.σ. Πως δεν έλιωσαν;) σχολιάζει με υπερηφάνεια:

«Παράσχος Ευστρατίου·

Αποστολή από τον φοιτητή μου από μακριά.... για να ευχηθεί στον Μπαμπά... ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ....!!!!».

-Καλή όρεξη Παράσχο, αν έμεινε βέβαια κανένα γλυκό στο... ψυγείο!

……

*Ελληνικά αλλά και... ξένα αυτό το Σάββατο 1 Ιουνίου στο My club με το σύνθημα, «αφήστε όλη τον... καναπέ σας και βγείτε να διασκεδάσετε»!!!

Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι μπήκε  με υψηλές θερμοκρασίες!!!


 

(Σ.Σ. Αφήστε τους καναπέδες και βγείτε για διασκέδαση γιατί μια ζωή την έχουμε...Και το My club μας «ελκύει» όλους και όλες τις ηλικίες στο να ονειρευόμαστε!)

......

*Απίστευτος Δημήτρης Πετρόπουλος που εμφανίστηκε σε ρόλο Ψάλτη αναρτώντας και σχετική φωτογραφία στο fb αισθανόμενος ευλογημένος, στον ιερό Ναό Νέας Μορσίνης.

Αυτούσια η ανάρτηση εξομολόγηση του δημοφιλή μουσικοσυνθέτη που βρίσκει χρόνο για όλα... εκτός από το να έρθει μαζί μας στο my clyb.

Απολαύστε τον:

«Petropoulos Dimitris αισθάνεται ευλογημένος στην πόλη Νέα Μορσίνη Ξάνθης.

Σε υμνούμε σε ευλογούμε. Από τον Ι. Ν. Του Αγίου Σάββα της Νέας Μορσίνης Ξάνθης. Καλή Κυριακή με υγεία και ευλογία. 26 Μαϊου 2024».

-Ευλογημένος Δημήτρη είσαι ούτως ή άλλως, γιατί είσαι από τα καλύτερα παιδιά!.

*Μόνο ο Βασίλης Τοροσίδης (σ.σ. Και ο Φανουράκης βεβαίως...), θα μπορούσε να φέρει στον Πετεινό Δήμου Αβδήρων τον φοβερό Κρητικό Λυράρη Μανώλη Κονταρό, οπότε υποκλίνομαι!  Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 στο γήπεδο του Πετεινού. 43 και Μία μέρα!. Μετράτε...
 

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »