*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Παράνομες όλες οι Παιδικές χαρές. Πάλι δικαίωση! Ε όχι και Γηροκομείο της ... καρδιά Μας! Του Παπαχρόνη...

28 Μαΐου


Αποθεώθηκε ο Γιούρι Λοντίγκιν την Κυριακή το βράδυ, που είχε και τα γενέθλιά του, στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκου που πανηγύριζαν για την Ευρωλίγκα!

…………………………………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1


«Μήπως είναι καιρός να δημιουργηθεί ο «Σύλλογος Θυμάτων Κλοπής Νοικοκυραίων Ξάνθης»;

Πέραν της τραγελαφικότητας του θέματος, τολμάει να μιλήσει κανείς ανοιχτά για τους ηθικούς αυτουργούς, τις αιτίες και τους λόγους αυτής της κατάστασης; Να αναρωτηθούμε, εάν αυτός είναι ο λόγος, ή τουλάχιστον ένας από τους βασικούς λόγους που δεν υπάρχει συγκροτημένη και αποτελεσματική Δημοτική Αστυνομία;

(Ο Αντώνης Κοσμίδης στο fb)

-Σωθήκαμε... από την αστυνόμευση. Γενικά...».

.......................................................


 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2

«Σας καλούμε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στο Γηροκομείο «της καρδιάς μας», από τις 10:00 έως τις 12:00, προκειμένου να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των παππούδων και των γιαγιάδων μας, στα πλαίσια της συμμετοχής τους, στους 2ους GERI OLYMPICS.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Παπαχρόνης

Ο Φυσιοθεραπευτής

Κυριάκος Γκαγκαίδης»

(Από τη χθεσινή πρόσκληση του γνωστού Παπαχρόνη)

-Καλά στις 30 Αυγούστου 2023 που είχατε καλοκαιρινή εκδήλωση στο... Γηροκομείο της Καρδιάς Σας καλούσατε μόνο τον... Τσέπελη και τη Φένια και τώρα… ξαναγίναμε η... καρδιά Σας; Ή μήπως ξεχνάτε Παπαχρόνηδες οτι για σε είχαν "καταγγείλει" και οι ΜΠΡΟΣΤΑ  για τον "αποκλεισμό" των άλλων δημοτικών παρατάξεων; Τότε το... Γηροκομείο του Τσέπελη και τώρα....το Γηροκομείο της Καρδιάς Μας; (σ.σ. Καταγγελία Λύρατζη στο fb 30/8/2023)

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Δήμου Ξάνθης: Μπρός γκρεμός και... πίσω ρέμα! Λειτουργούν χωρίς άδεια, αλλά και μπορείς να τις… Κλείσεις στερώντας τες από τα παιδιά;

Ξεκινάω με την προσωπική μου δικαίωση επίσημα πλέον από τον ίδιο τον Δήμο Ξάνθης και τις εφαρμογές του, έστω και με... καθυστέρηση!!

.......


Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι το θέμα αυτό «ανήγαγε» ο «Μαχητής» με συνταρακτικές αποκαλύψεις παραμονές δημοτικών εκλογών της 7ης Οκτωβρίου 2023 (1η Κυριακή) που λειτούργησε η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ του Λημνίου, είναι ικανό να μπει... απαγορευτικό πλέον!!!

Από την ώρα που έχουμε πλέον γίνει... «είδος» προς εξόντωση όχι μόνο από τους πρώην αλλά και τους... νυν! Και ο νοών νοείτω!

Ανάρτηση λοιπόν από συνδημότισσα πριν λίγες μέρες:


«Popi Kalpaktsidou 17/5/24 εστειλα αιτημα στην εφαρμογη του δημου για μια χαλασμενη κουνια... οριστε η απαντηση τους....αρα θα εχουμε παιδικες χαρες μεχρι να ριμαξουν γιατι δεν υπαρχει κανεις να τις επισκευασει? Ποιος ειναι αυτος που τις ανοιξε χωρις αδεια? Αρα δεν υπαρχει καμια ασφαλεια...!».

.......


*Μα ποιος άλλος κυρία  Πόπη από τον Δήμαρχο Τσέπελη και την παρέα του!!! Που παραμονές των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2023 όταν εμείς τον «φωτογραφίζουμε’ με  τον αρμόδιο «φύλακα» και πηγαίναμε την επομένη στην Αστυνομία Ξάνθης καταθέτοντας μήνυση  σε βάρος τους!

-Οι... «αγωνιστές» με τις... φωτογραφίες στα μπαλκόνια του Δημαρχείου, είτε ήταν σε κανένα παρτάκι στην «παραλία», είτε έκαναν αγώνα οι... πατεράδες τους να τους βγάλουν δημοτικούς συμβούλους είτε μέσα από τη ΣΕΚΕ, είτε επισκεπτόμενοι κάθε μέρα το γραφείο του Πέτρου Τσίλογλου!

Κι έχουν το θράσος να μας καθυβρίζουν κάθε μέρα όπου βρεθούν κι όπου σταθούν!!!

......

*Ερωτήματα άλλων συμπολιτών για τις Παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης...

«Vasiliathis Ilias

Να ρωτήσω κάτι. Πριν 40 χρόνια που υπήρχαν παιδικές χαρές με κούνιες, τσουλήθρες κ τραμπαλες κ πηγαίναμε όλοι μόνοι μας , χτύπησε ποτέ κανένας? Υπήρχαν άδειες τότε? Όχι ότι θέλω να δικαιολογήσω στην σημερινή εποχή τον δήμο που λειτουργεί παιδικές χαρές χωρίς άδειες... Έχουν αλλάξει οι εποχές κ όλοι οι γονείς έχουμε γίνει υπερπροστατευτικοί με τα παιδιά μας. Από το σχολείο, την βόλτα τους ,τις παιδικές χαρές, τα πάντα δυστυχώς...

-Vasiliathis Ilias

το θεμα ειναι οτι τις ειχαν ποσο καιρο κλειστες γιατι επρεπε να τις φτιαξουν για να παρουν αδειες! Τελικα εφτιαξαν αυτα τα εκτρωματα που τα λενε παιδικες χαρες, υποτιθεται οτι πηραν αδειες και παρολα αυτα δεν υπαρχει κανεις να τις συντηρησει και απο οτι μαθαμε ειναι και παρανομες! Παλια στην παιδικη στην νομαρχια υπηρχε ενας κυριος που τις προσεχε, το ιδιο και στα παπακια! Τωρα δυστυχως δεν υπαρχει φυλαξη και τα παιδια καταστρεφουν οτι βρουν γιατι δυστυχως ετσι εχουν μαθει....

-Despoina Baloglou

Τουλάχιστον πήρατε απάντηση από τις 14/04 έχω στείλει αίτημα για πάρκο που έχουν υποχωρήσει οι λαμαρίνες αυτό και αν είναι επικίνδυνο για τα παιδιά. καμία εξέλιξη

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

-Χρηστος Παπαχρονης

Ας καλέσουν των κατασκευαστή τόσο μυαλό χρειάζεται. Αλλά το δεν έχουν άδεια είναι θέμα μεγάλο και πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας.

-Giota Frintzila

Για στείλτε τα στην τηλεόραση να γίνει θέμα. Να εκτεθούν όλοι οι αρμόδιοι. Είναι γενικό το κακό, δεν υπάρχει παιδική χαρά στην Ξάνθη σε καλή κατάσταση. Όλες επικίνδυνες χωρίς καμία ασφάλεια

-Απόστολος Ευθυμίου

Καί για άλλη μία φορά όλα στον αυτόματο!!!

-Sakis Theologitis

Ποιός τις έφτιαξε πρίν λίρα χρόνια;;

-KiKi Sot

Και πως τις άνοιξε η προηγούμενη δημοτική αρχή χωρίς άδεια; Άρα για οτιδήποτε γίνει ποιος φέρει ευθύνη; Τραγικό».

......


*Και φυσικά σχόλιο ουδέν από την στήλη και  τον «Μαχητή». Κάποιοι «γεννήθηκαν» για να κάνουν λεφτά και να μην... χορταίνουνε ποτέ, καθυβρίζοντας αυτούς που δεν «ταιριάζουν» στα χνώτα τους... κάποιοι άλλοι «γεννήθηκαν»... «Μαχητές»!!!

-Τουτέστιν... είδος προς εξόντωση για κάθε «εξουσία» που την επομένη, βάζει στο στόχαστρο αυτούς στους οποίους οφείλουν τις «καρέκλες» τους!!!

Και «επιβραβεύουν» τους μέχρι χθες υβριστές, συκοφάντες και πολέμιούς τους... και με λεφτά απευθείας αναθέσεων των πρώην αλλά και με... πλακέτες!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »