*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαΐου

Η δικαίωση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ισκάν Σελήμ και το «πόρισμα» των Τσεπελικών για την «ήττα» τους!

28 Μαΐου


*Κι όμως, δυστυχώς για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε ο «Μ» καταγγέλλοντας τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Τάσο Ταρενίδη για την απρέπειά του να κόψει έναν κορυφαίο Αθλητή από λαμπαδηδρόμο, «παίζοντας» δυστυχώς περίεργα «παιχνίδια» που εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα «συμφέροντα» υπαλλήλων του Δήμου που παράλληλα είναι... Πρόεδροι, αντιπρόεδροι, Ταμίες κλπ σχολής πολεμικών τεχνών!


-Και τι κάνει νιάου νιάου...!

(σ.σ. Αχ Μπαλκονάκι του Δημαρχείου Ξάνθης. Από τις "τούρτες" γενεθλίων της Σοφίας Ψωμά και τις "πόζες" με τακούνια του Τσέπελη και του Πάνου Αμβροσιάδη, στις νέες φωτογραφίες του Τάσου Ταρενίδη! Μπαλκόνι ... Μπαλκονάκι Μου!)

.......


*Την Κυριακή το πρωί λοιπόν ήρθαν τα ευχάριστα νέα για τον αθλητή που «έκοψε| από λαμπαδηδρόμο ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Τάσος Ταρενίδης στην έλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ξάνθη.

Και αναδείχτηκε για 9η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής και το πανηγύρισε με τον σύνηθες τρόπο του! Με την Γαλάζια σημαία.

....


*Συγκεκριμένα ο  Ισκαν Σελημ ανακηρύχθηκε και βραβεύτηκε με τον κορυφαίο τίτλο για  9η φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αυτοάμυνας 2024 πριν λίγη ώρα  στην Γερμανία, διαγωνιζόμενους με αθλητές ανάμεσα σε 120 χώρες!

Και φωτογραφήθηκε επαναλαμβάνουμε όπως πάντα, με την Ελληνική Σημαία!!

Οι φωτογραφίες μιλάν μόνες τους φυσικά με το μοναδικό ερώτημα...!

-«Κόπηκε» γιατί φωτογραφήθηκε με την Ελληνική σημαία, ή γιατί δεν του «έκανε» παράνομο γυμναστήριο στο ετοιμόρροπο του Αρίωνα ο γνωστός Τσαμούρ!!!

......

*Για πες μας Τάσο Ταρενίδη, να ξέρουμε κι εμείς τι συνέβη, αφού όπως μου λένε και τις... πολυθρόνες εσύ τις κατέβασες στην εξέδρα γιατί  περιμένατε να είναι παρών στην εκδήλωση της Φλόγας ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων...!

(σ.σ. Ρε που καταντήσαμε... Από τον Πάνο Αμβροσιάδη και την Σοψία Ψωμά στον... Τάσο Ταρενίδη!!!).

……

*Την ίδια ώρα με  μια υπέροχη φωτογραφία και ο Στέλιος Αρσενίου συνεχάρη τον για 9η φορά Παγκόσμιο Πωταθλητή Ισκάν Σελίμ με σχόλιό του.

Την φιλοξενώ αυτούσια στη στήλη:

«ΟΙ ΧΡΥΣΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ!!

ΙΚΑΝ ΣΕΛΗΜ & ΛΕΟΝ ΣΕΛΗΜ!!

ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ!!

ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ!!

ΑΞΙΟΙ !!!!»

(σ.σ. Μια μικρή διόρθωση. Ισκάν λέγεται ο Σελίμ φίλε Στέλιο κι όχι Ικάν..

-Αλλά βλέπεις στην εποχή μας, «Οι... Χρυσοί Αετοί της Γλαύκης», αλλά οι... «αργυρώνητοι» και «υποκλινόμενοι» με τις... «ευλύγιστες» μέσες!!!).

......

*Κόσμος και κοσμάκης και το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Mikel του Φανουράκη και της Ελίντας και κατά... σύμπτωση  πλην των αφεντικών, άπαντες είτε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Τσέπελη, είτε «φανατικοί» υποστηριχτές του, είτε πολέμιου του πατήρ Αλέκου Κοντού.

Που βγήκε όμως η «είδηση» για το... συμπέρασμα της παρέας στην πολύωρη συζήτησής τους για την πανωλεθρία του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης μετά το «ταβάνι» της πρώτης Κυριακής!

«Ο μεγάλος υπαίτιος της ήττας έχει μόνο ένα όνομα και λέγεται... Μανώλης Τσέπελης! Και το χειρότερο όλων; Όχι μόνο δεν έβαλε μυαλό, αλλά από τώρα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι... θα ξανακατέβει υποψήφιος δήμαρχος το 2028. Ενώ πρέπει να αναζητήσουμε νέο αρχηγό...».

Και σχόλιο ουδέν!!! Διότι η «πηγή» που μου έδωσε την πληροφορία εκτός των άλλων, είναι σοβαρή και 100% έγκυρη! Ευχαρίστως όμως να δημοσιεύσω και ....διάψευσή  τους!

(σ.σ. Εμείς κάναμε το καθήκον μας λένε οι πρωτοκλασάτοι.... Ο καθείς απο μας έφερε 1000 ψήφους στον Τσέπελη και αυτός συνετρίβη και με μεγάλη....διαφορά την 2η Κυριακή !!!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »