*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

Η έκκληση της Sisst Baziana στο Δήμο. Το Πασχαλινό μήνυμα του συλλόγου Αιμοδοτών "Άπλωσε το χέρι σου"

16 Απριλίου


*Κι όμως. Σήμερα κάνω κάτι διαφορετικό, ξεκινώντας τη στήλη από μια καταγγελία της ξεχωριστής Sissy Baziana που με φωτογραφίες ντοκουμέντο, αποδεικνύει απαραίτητη την παρέμβαση του Δήμου Ξάνθης.

Αυτούσια η ανάρτησή της:

«Sissy Baziana: Δίπλα στο 7ο γυμνάσιο στα μπασκετάκια επικρατεί αυτό! Το λιγότερο εγκληματικό! Παρακαλούμε το Δήμο να επιληφθεί χθες! Για να μη θρηνήσουμε παιδιά θύματα! Οι μπάλες πηγαίνουν συνέχεια μέσα στις λαμαρίνες και τα παιδιά μπαίνουν να τις πάρουν… Είναι θέμα χρόνου το ατύχημα…».

-Αντιδήμαρχε Θωμά Ηλιάδη, εδώ και τώρα... κάνε κάτι, γιατί όπως έχει αποδεχτεί περίτρανα, μόνο εσύ είσαι ντόμπρος, ξεκάθαρος και δουλευταράς!

......

*Σχολίασε η καλή δημοσιογράφος που κάποτε έκανε σπουδαία θητεία στη Ξάνθη:

«Αλεξάνδρα Γρηγορίου·

Φεύγουν οι Έλληνες ηθοποιοί - κύριοι, ένας ένας...

RIP Γιάννη Φέρτη!!!»

......

*Χειμερινός κολυμβητής ο Μιχάλης Σπανίδης, οι «εξορμήσεις» του πλέον στην παραλία των Αβδήρων (κυρίως...), είναι καθημερινές και διαβάστε το τελευταίο... ποιητικό αριστούργημά του:

«ΟΥΥΚ Χώρας Σοφιστών Αβδήρων.

Mixalis Spanidis·

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Αη Γιάννης Αβδήρων.

Πρωινό σήμερα Κυριακής 14 του Απρίλη.

Λίγο μετά τις 9:00.

Ευλογία όλο το φυσικό τοπίο.

Ευτυχώς η αποκομιδή των απορριμμάτων αφιερώθηκε μόνο στο οδικό οδόστρωμα

μιας και ο χώρος της παραλίας βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση.

Από όλη την ομάδα των χειμερινών κολυμβητών πολλές ευχές για υγεία και δύναμη».

-Και καλό... καλοκαίρι 2024 Μιχάλη. Αυτό να το προσθέσουμε εμείς..

……

*Τον θυμάστε τον τοπικό σύμβουλο Νέστου και επιχειρηματία του καταπληκτικού καφέ IL POSTO της Χρυσούπολης Παναγιώτη Μπαϊραμισλή; Τον έπεισε η αγαπημένη του Άντζελα κι όπως έμαθα...

Το έκλεισε το καφέ στη Χρυσούπολης και μετακόμισε στην... Αλεξανδρούπολη απ’ όπου είναι η γυναίκα του, προκειμένου να «συνεταιριστεί» μαζί της στα υδραυλικά!

Και ιδού και η έναρξη της διαφημιστικής του καμπάνιας.

-Καλές δουλειές Παναγιώτη και μπράβο... γιατί τελικά βλέπεις πολύ μπροστά και σε παραδέχομαι!

…….

*Το Περιαστικό Άλσος Ξάνθης –δίπλα στη Ξανθίππη- καθάρισαν για μια ακόμη φορά οι ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ και φυσικά έβγαλαν και σχετική αναμνηστική φωτογραφία με την υπογραφή...

-Και του χρόνου.

(σ.σ. Σημειώνω πάντως ότι το Περιαστικό Δάσος καθάρισε πριν λίγες μέρες και το τρομερό  1ο Γυμνάσιο Ξάνθης με τους μαθητές του.)

……

*Mε κεντρικό μήνυμα "Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές είναι το δώρο ζωής" «Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών - Άπλωσε το χέρι σου» πραγματοποίησε χθες 10/04 στο Εσπερινό Γυμνάσιο Ξάνθης και Εσπερινό ΓΕΛ Ξάνθης  εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο των Σχολείων με στόχο την επάρκεια αίματος ενόψει των φετινών γιορτών και την στήριξη του Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ευχαριστούμε τους διευθυντές, καθηγητές, μαθητές αλλά και όσους έδωσαν το παρών, για τη θερμή ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα για σημαντικότητας της εθελοντικής αιμοδοσίας

Ευχαριστούμε την Coca-Cola 3E για την χορηγία των νερών και χυμών.

Ευχαριστούμε τα Supermarket Σκλαβενίτης  για την χορηγία κράκερ και κρουασάν.

Επίσης ευχαριστούμε την γιατρό μας κ.Τερσενιδου Ναήλη για την εθελοντική παρουσία και την βοήθεια που προσέφερε για την πραγματοποίηση τις αιμοδοσίας.

 Και τέλος να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης - Τμήμα Αιμοδοσίας για την άψογη συνεργασία»

-Και το σχόλιο της στήλης. Και φυσικά προβάλλουμε έντονα τον  Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών –Άπλωσε το χέρι σου» και πιστεύουμε σ’ αυτόν, γιατί απέχουν παρασάγγας από τον «σύλλογο-ΙΧ» του γνωστού Παπαχρόνη..!

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »