*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

Μήπως αργά "ξυπνήσατε" ορισμένοι με τα παράνομα πάρκα (και παιδικές χαρές...) του Τσέπελη στο Δήμο;

16 Απριλίου

ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ «ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ»; ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΚΑ
ΚΑΙ ΕΡΓΑ... ΤΣΕΠΕΛΗ ΜΕ... «ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ» ΒΙΔΕΣ;


Δεκάδες φορές έχουμε γράψει και ξαναγράψει ότι όλες οι Παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Ήδη διεξάγεται και δικαστική έρευνα, έχουν καταθέσει και υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης μετά την μηνυτήρια αναφορά του εκδότη του «Μ» κλπ), απορώ όμως με τα σχόλια κάποιων συνδημοτών μας που...

Ενώ σιωπούσαν επί μήνες, ξαφνικά έγιναν τόσο... λαλίστατοι!

Διαβάστε λοιπόν τα σχόλια που αλίευσα από τα «Στραβά κι Ανάποδα»:

«Melina Alexiadou

Πραγματικά είναι δυνατόν τα μωρά μας να παίζουν σε τέτοιους πάρκους (καλλιθέα ξάνθης) κύριε δήμαρχε είναι δυνατόν προηγουμένως ένα  μωράκι καρφώθηκε και ήταν μες στα αίματα... Τι να πω συγχαρητήρια.

-Κατερίνα Κωνσταντίνου

Τα περισσότερα πάρκα στην ίδια κατάσταση δυστυχώς… Κατεστραμμένα παιχνίδια και χωρίς να παρέχουν καμία ασφάλεια δυστυχώς !

-Melina Alexiadou

Κατερίνα Κωνσταντίνου δεν είπαμε να μας φτιάχνουν καινούργιος πάρκους amiti άλλο τουλάχιστον τα επικίνδυνα καρφιά να τα βγάλουν...!».

-Συμφωνώ Μελίνα μου... Μόνο που όφειλαν ευθύς εν’ αρχής να τα «βγάλουν» -τα «καρφιά..» οι προηγούμενοι, γιατί απ’ ότι ξέρω όλα αυτά τα παιχνίδια μπήκαν εκεί προεκλογικά... παντελώς παρανόμως!

Τώρα γιατί ο νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν κάνει τίποτα ενώ «γνωρίζει» την αλήθεια...;

-Μα γιατί δεν φοβάται προφανώς τους Εισαγγελείς και την Δικαιοσύνη! Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

 

Βόρεια Μακεδονία: «Εάν ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών
η χώρα θα βγει από το ΝΑΤΟ», λέει ο Πεντάροφσκι

Ο πρόεδρος της χώρας και υποψήφιος για δεύτερη θητεία Στέβο Πεντάροφσκι, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στην πόλη Γευγελή, πώς σχολιάζει τις ανακοινώσεις της υποψηφίας προέδρου του VMRO-DPMNE Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα για πιθανή ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε πως «θα βγούμε από το ΝΑΤΟ εάν ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, θα αποκλειστούμε από τον οργανισμό».

Ο Στέβο Πεντάροφσκι σημείωσε πως εάν η ανθυποψήφιά του Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα πιστεύει ότι μπορεί μόνη της η χώρα να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών και των συνόρων της με διαφορετικό και καλύτερο τρόπο, τότε θα πρέπει να το πει. «Ωστόσο, πιστεύω πως πρόκειται για επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό», πρόσθεσε ο Στέβο Πεντάροφσκι.

Επιπλέον, ο Στέβο Πεντάροφσκι χαρακτήρισε μία πιθανή ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ως τη «μεγαλύτερη πολιτική ανοησία και ταυτόχρονα μια τραγωδία», διότι όπως είπε «θα μείνουμε ολομόναχοι. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι πολιτικές ηγεσίες πίεζαν συστηματικά για την ένταξη στο ΝΑΤΟ εδώ και 30 χρόνια, στόχος ήταν να αποκτήσουμε μόνιμη ασφάλεια».

-Βρε τι μας έκανε τελικά ο Αλέξης Τσίπρας! «Έφυγε» κι άφησε... Πρέσπες και χαλάσματα!!!

Όλοι πλέον τον «αδειάζουν»! Και οι Σκοπιανοί πλέον!!! Θα μείνει στην ιστορία ως ο... χειρότερος Έλληνας Πρωθυπουργός. Πρώτη φορά... Αριστερά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »