*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Οι νέες ύβρεις του ευεργετηθέντος Τένη εναντίον μας και οι... «οδυρμοί» του για τον Τσεγγελίδη και τον Μελισσόπουλο !

30 Οκτωβρίου


*Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν μου έστελναν τον οχετό των νέων ύβρεων του ευεργετηθέντος (από εμέ όσο ουδείς άλλος...) Τένη Καμαρίδη, δεν θα είχα πάρει χαμπάρι... ωστόσο επειδή ότι «θυμάται» χαίρεται, θα πάρει βέβαια και  μια πρώτη (λιτή…) γεύση, για να μη θεωρήσει «αδυναμία» την σιωπή μου.

.......

*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε:

1. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί και κάθε πρωί όταν  ΞΥΠΝΑΕΙ, το πρώτο που οφείλει να κάνει ο Τένης Καμαρίδης…

Να λέει «ευχαριστώ» στον Πάνο Παπαδόπουλο που τον έκανε εκδότη και στη συνέχεια από μικρομέτοχο,  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ και του έδωσε «ΔΩΡΕΑΝ» την εφημερίδα  «Θράκη», την εφημερίδα δηλαδή που αυτός ίδρυσε και κράτησε από τον Δεκέμβριο του 1994 μέχρι και το 1997!!!!  Όπου εκτύπωνε μάλιστα στο δικό του τυπογραφείο κατά 50% επί χρόνια ακόμη και μετά την ίδρυση του «Μ».

(σ.σ. Αν ανατρέξει στην ταυτότητα της εφημερίδας ΘΡΑΚΗ της περιόδου εκείνης άλλωστε, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει.. .κι όπως έχω πει και πολλές φορές, εδώ είναι και οι Κώστας Βαμβακόπουλος, Μπουσλέλης, Σταντζίδης, Στέλιος Μωραϊτης κλπ και φυσικά τα πρακτικά της δίκης που είχα με τον Αείμνηστο Μπάμπη Χατζηπαναγιώτου με τις καταθέσεις των τυπογράφων. Δεν θα λέμε  πάλι τα ίδια...).

......

*Και τα απλοϊκά ερωτήματά μου στον Τ.Κ  ..  

Τις νέες ύβρεις του εναντίον μου,  με ποια ιδιότητα μου τις κάνει;

1. Του ...ευεργεθεντος ιδιοκτήτη και εκδότη της «Θράκης», της εφημερίδας που ΙΔΡΥΣΑ δηλαδή εγώ; Ακόμη και στον τίτλο της εφημερίδας; Διότι άλλως θα συνέχιζε μετά την άδεια άνευ αποδοχών που πήρε, ως... υπάλληλος της Τράπεζας Πίστεως; Ή μήπως εγώ δεν του έδωσα ακόμη και το γραφείο μου στο κτίριο του προσκομισμού και το πρώτο που έκανε ήταν να «πετάξει» σπάζοντας το τζάμι, την φωτογραφία της Αείμνηστης Μάνας μου;

2. Με την ιδιότητα του... «υπερασπιστή» του αδελφού του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη με την μηνιαία αντιμισθία των 1.710 ευρώ και τα 500 ευρώ από το κοινωνικό ιατρείο του Δροσερού με απευθείας ανάθεση;  Ή του «υπερασπιστή» του Δήμαρχου Τσέπελη, τον οποίο ο αδελφός του όταν «νευριάζει» έχει... εξ)ευτελίσει ουκ ολίγες φορές και μέσα στην Οικονομική Επιτροπή επί Κυριάκου Παπαδόπουλου;

3. Ή μήπως «ενοχλήθηκε και ο Τ.Κ.», γιατί καταγγείλαμε τον αδελφό του επειδή επί πανδημίας από τον Μάρτιο 2020 μέχρι σήμερα, έχει γεμίσει απευθείας αναθέσεις  του αξιότιμου κοινού τους φίλου Δημήτρη Βεζέρη που έχει offshore και στην Κύπρο και... στέλεχος στο μηχανογραφικό της ΔΕΥΑΞ τον γιο της Κατερίνας Μανά;

(σ.σ. Ή ξέχασε τις καταγγελίες εντός του Δ.Σ. του Γιώργου Καμπερόπουλου και το ΛΕΥΚΟ του Χρήστου Μούρκα για συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση;).

.......

*Ισχυρίζεται επίσης ο  Τένης Καμαρίδης ότι είναι... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ (!)... στα χρήματα που έχουν πάρει τα ΜΜΕ (γενικά ΜΜΕ), στη 2ετία της Προεδρίας του αδελφού του στη ΔΕΥΑΞ!!! Και μας απειλεί και με θράσος, με προσφυγή και στην... Δικαιοσύνη μάλιστα!!!

Προηγουμένως όμως ας μας δώσει η ΔΕΥΑΞ τα στοιχεία μέχρι σήμερα για όλα τα Μέσα (έντυπα, διαδικτυακά κλπ) ο αδελφός Πρόεδρός του...!

-Ιδού η... Ρόδος! Ας δώσει στην δημοσιότητα τα ποσά ο αδελφός του και θα δούμε αν είναι τελευταίος κι όχι στην .... πρώτη 2άδα! Βγάλε εσύ τη λίστα σου κι εμείς την "δική" μας!

(σ.σ. Διότι εμείς πάντα μιλούσαμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και αποδείξεις. Όπως και επί Σδρέβανου που ο αδελφός σου έκανε ερωτήσεις και μετά έκανε... «γαργάρα» τα νούμερα! Και απλά διεκδικείται την «πρωτιά» με το «Εμπρός» και αρκετά πίσω... τη «Φωνή»|, τον «Αγώνα» 4ο και καταϊδρωμένο και στον «πάτο» Αδέσμευτη και Μαχητή!).

......

*Κι όσο για τους χαρακτηρισμούς περί.... «ΣΚΑΤΩΝ» για τους... μικρορουφιανίσκους της αντιπολίτευσης!!! Επειδή «ενοχλούν» τα... «σκατ...» του Τσέπελη και των υπολοίπων, ΟΝΟΜΑΤΑ Τένη, διότι αφού εσύ αρέσκεσαι σε αυτού του είδους τα διακοσμητικά επίθετα...!

Δώσε και τα ΟΝΟΜΑΤΑ για να δούμε...των..."σκατ...", όπως τους χαρακτηρίζεις! 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »