*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Οκτωβρίου

Αντιδήμαρχος ο Πάνος Αμβροσιάδης, έμεινε εκτός ο Χασάν Ογλού Φερτούν!!! "Σκατ.." αυτοί που τάβαλαν με τον Τσέπελη

30 Οκτωβρίου


Από... οργανωτής μαϊμού επετείων γάμου του Δημάρχου Τσέπελη, αντιδήμαρχος... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
πλέον ο Πάνος Αμβροσιάδης!!! Είδες τι σου κάνει μια... τούρτα; 

(σ.σ, Έχετε εσείς άλλο Δήμαρχο σε όλον τον κόσμο να κάνει.....μαϊμού επέτειο γάμου του Αγίοιυ Βαλεντίνου για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ τα μέλη του ΚΑΠΗ Ξάνθης και σύσωμη την αντιπολίτευση)

………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Και θα «πάρουν» περισσότερο κάποιοι ψιλο-ρουφιανίσκοι, οι οποίοι έχουν ανάγει σε επιστήμη το παρασκήνιο και τα ύπουλα χτυπήματα στους υποτιθέμενους αντιπάλους τους! Και είναι αυτοί (τρομάρα τους) που θέλουν να καθαρίσουν υποτίθεται τον «κόπρο» του Τσέπελη, για να βρωμίσουν την Ξάνθη με τα δικά τους ΣΚΑΤΑ! Ας όψονται…».

(Ο Τένης Καμαρίδης στη ΘΡΑΚΗ)

-Μπορείς Τένη να μας πεις ποια είναι τα... "σκατά".. του Μελισσόπουλου, του Λύρατζη, του Γ. Χατζηθεοδώρου, του Δημαρχόπουλου, του Παπαχρόνη με τα οποία θα... βρωμίσουν την Ξάνθη έναντι του… καθαρού Δήμαρχου Τσέπελη;

………………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Προσωπικά, θεωρώ ότι η Απόφαση, η οποία αφορά όλα τα κέντρα υγείας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κινείται σε τελείως λάθος κατεύθυνση. Τα κέντρα Υγείας σε αυτές τις περιοχές δημιουργήθηκαν για υγειονομικούς, κοινωνικούς αλλά και εθνικούς λόγους».

(Από το σχόλιο του πρώην Υπουργού και πρώην βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού στο FB)

-Δημιουργήθηκαν για τους λόγους αυτούς... αλλά πως τα... «κατάντησαν» και τα «υποβάθμισαν» πλέον...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ο Τένης Καμαρίδης, δήθεν υπερασπιζόμενος τον Σάββα Μελισσόπουλο τον οποίο ο αδελφός σου σκυλόβριζε στο δημοτικό συμβούλιο δημόσια και του έλεγε ότι ....«δεν φοράει» παντελόνια» και τον Γιάννη Τσεγγελίδη, που καθυβρίζανε ως «μικροεργολαβίσκο», «πολιτικό φάντασμα» κλπ.

Και στον οποίο το... «ολόσωμο» μαγιό του το «φόρεσε» ο «ηγέτης» σου Δήμαρχός σου Τσέπελης...

Τους προτρέπει επειδή άσκησα κριτική στις συμπεριφορές τους, άλλα τη μια κι άλλα την άλλη....να πρόσεχαν!!! Γιατί τους δίναμε βήμα να αναπτύξουν τις θέσεις τους και  δεν ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΜΕ από τον Τσέπελη και τον Φανουράκη!!!

Όπως τα γνωστά ... παπαγαλάκια!!!

.......

*Τον οποίο  Δήμαρχο Τσέπελη όπως έχω αποκαλύψει, πρώτος και καλύτερος καθυβρίζει στο γραφείο του στη ΔΕΥΑΞ... ο… «αδελφός» του... Ιπποκράτης Καμαρίδης για να τον ακούει και η... Μαρία Λυκίδου στο διπλανό γραφείο!!!

(σ.σ. Κάτι ανάλογο που κάνανε δηλαδή και με τον Φανουράκη και την... Αείμνηστη γριούλα, τον Δεκέμβρη 2019 κι ενώ τον καταγγείλανε δημόσια, ΤΩΡΑ του κάνουν τον φίλο...!!).

.......

*Επίσης ο Τ.Κ. από την ΘΡΑΚΗ που ίδρυσα και έστησα εγώ και του την χαρίσαμε κυριολεκτικά με την Αθανασία Σαρχόση κλπ εκτός των άλλων προειδοποιεί παράλληλα όλους αυτούς, που οι ίδιο πρώτοι ρίξανε άφθονη λάσπη μέχρι σήμερα (σ.σ. Κοινώς σκυλόβριζαν...), ισχυριζόμενος μάλιστα  όλοι αυτοί, «θα ξαναπάρουν, όταν τολμήσεστε να μην αποδώσετε το σενάριο όπως το έχουν φανταστεί οι σεναριογράφοι! Και θα «πάρουν» περισσότερο κάποιοι ψιλο-ρουφιανίσκοι, οι οποίοι έχουν ανάγει σε επιστήμη το παρασκήνιο και τα ύπουλα χτυπήματα στους υποτιθέμενους αντιπάλους τους»

-Μπορείς Τένη να ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ  με την γενναιότητα (!) που σε διακρίνει ποιοι είναι οι ... «φιλο-ρουφιανίσκοι»... μας;;;

-Και κατονομάζεις με τη φράση

«...είναι αυτοί (τρομάρα τους) που θέλουν να καθαρίσουν υποτίθεται τον «κόπρο» του Τσέπελη, για να βρωμίσουν την Ξάνθη με τα δικά τους ΣΚΑΤΑ! Ας όψονται»

-Καλή σας όρεξη Τένη μου...

Αλλά σε... τίνων ΣΚΑΤΑ αναφέρεσαι;;;

(σ.σ. Φυσικά ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες μου για την παραπάνω φρασιολογία, αλλά αφού ο εν λόγω κύριος χρησιμοποιεί τέτοια φρασιολογία, θα πρέπει να πάρει και ανάλογη με  το ύφος του απάντηση...!!!).

......

*Κατά λοιπά είμαι σίγουρος ότι ο Τένης θα δημοσιεύσει μέχρι και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, όλα τα ποσά που έχει δώσει στα τοπικά ΜΜΕ ο αδελφός του και  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης...!

Αλλά και να μας απαντήσει, γιατί τέτοια «αγάπη» έχει ο Πρόεδρος με τις εταιρείες Δ. Βεζέρης που έχουν και offshore στην Κύπρο. Περιμένω με αγωνία…

Και ειδικά τώρα που άνοιξε το κεφάλαιο ΔΕΥΑΞ ο ίδιος ο αδελφός του Προέδρου!!!

……

*Στον ορισμό ως Αντιδημάρχων του Δήμου Ξάνθης, για το τρίτο έτος της δημοτικής περιόδου και συγκεκριμένα από 01-11-2021 έως και τις 30-11-2022, για τους παρακάτω τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων, των εξής προχώρησε ο Δήμαρχος Τσέπελης, βγάζοντας απ’ έξω τον....Χασάν Ογλού Φερτούν και αναβαθμίζοντας σε αντιδημαρχο μόνο τον... Οργανωτή μαϊμού επετείων γάμου του Δημάρχου Τσέπελη, Πάνο Αμβροσιάδη!!! Που ήδη παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας –νέα δικαίωση για τον «Μ» -και σχεδόν ανέλαβε στη θέση του ο Σταμάτης Σταματιάδης.

Αναλυτικά οι 8 νέοι αντιδήμαρχοι:

1.Εμμανουήλ Φανουράκη του Ιωάννη, ως Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

2. Ιωάννη Ζερενίδη του Κωνσταντίνου, ως Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Δόμησης και Αδειοδοτήσεων

3. Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ του Χουσεΐν, ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης

4. Μπαντάκ Σιαμπάν του Χουσεΐν, ως Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος

5. Αμβροσιάδη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου,  ως Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας

6. Μπεκήρ Ογλού Σουά του Σουκρή, ως Αντιδήμαρχο Αθλητισμού,

7. Απόστολο Ελευθεριάδη του Γεωργίου, ως άμισθο Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης

8. Η με αριθμό 522/14329/25.6.2021 Απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης  ως προς τον ορισμό και τις αρμοδιότητές του άμισθου Αντιδημάρχου του Δήμου Ξάνθης, κ.Ιγιαννίδη Στέφανου του Φιλίππου, εξακολουθεί να ισχύει.

 

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ


Την πρώτη συνάντηση εργασίας είχαν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΡΟΔΟΠΗΣ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τζαμπαζης με τον Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. Δύο παιδικοί φίλοι ξαναβρέθηκαν στο μετερίζι της πολιτικής αποφασισμένοι να συνεργαστούν για την ενότητα της παράταξης και το καλό του τόπου. Συζήτησαν μια πρώτη στοχοθέτηση προτεραιοτήτων και τους τρόπους για να ενισχύσουν τη διεκδικητικότητα του νομού Ροδόπης. Μια νέα αρχή που όλοι ευχήθηκαν να φέρει θετικά αποτελέσματα.

 

Ξάνθη: Οδηγίες Εμπορικού για τις εκπτώσεις - Κυριακή 7/11 ανοιχτά


Ανακοίνωση για τις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2021 εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης.

 

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

 

Σας ενημερώνουμε  ότι, το δεκαπενθήμερο των φθινοπωρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων του παρόντος έτους , θα αρχίσει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου  και θα λήξει τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου . 

 

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

 

Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994) η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή της περιόδου, που φέτος συμπίπτει με την 7η Νοεμβρίου.

 

Το ωράριο που προτείνεται , στα καταστήματα-μέλη μας, τα οποία επιθυμούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 είναι 11:00-15:00.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »