*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Οκτωβρίου

Πέτσα πρόσεχε, γιατί τα "βοσκοτόπια" ρίχνουν ... Κυβερνήσεις!!! Εισαγγελέας για μένα ή για τους..."21"!

16 Οκτωβρίου


Φορώντας... ολόσωμο μαγιό πήγε ο Παπαχρόνης με το Γηροκομείο Ξάνθης και τον Πύρο στα Λουτρά... Πόζαρ; Γιατί πίσω από τον Θόδωρο...! Κι ο Μελισσόπουλος την ίδια απορία θα είχε...

Ο  Παπαχρόνης μες το ... σκοτάδι δεν φαίνεται καλά!

............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Δεν κατάλαβα γιατί τα «χώνουν» στον Στραυρακάρα σήμερα οι άλλοτε διαφημιστές του και υποστηρικτές του (μάλιστα κάποτε θεωρούσαν ότι ήταν καταλληλότερος και για Δήμαρχος ) από την στιγμή που ο επικεφαλής του συνδυασμού του (Μελισσόπουλος) έχει αφήσει ελεύθερα τα μέλη του να αποφασίζουν και να ψηφίζουν κατά βούληση.

(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη του)

-Σωστά δεν κατάλαβες, γιατί ο Σάββας Μελισσόπουλος, έβαλε ΚΟΚΚΙΝΕΣ γραμμές για το συγκεκριμένο θέμα! Άσχετα αν στη συγκεκριμένη περίπτωση λειτούργησε ως... -επικεφαλής- αρχηγός με ολόσωμο μαγιό!

............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ 2


Πριν την ψηφοφορία ο Παπαχρόνης έλεγε στους άλλους «3», «αφήστε τους να ψηφίσουν υπέρ τους οικοπέδου και μετά τους πάμε στον Εισαγγελέα...»!

Και τελικά όταν ήρθε η σειρά του να ψηφίσει... από δώ το πήγε,  από κεί το γύρισε... ΨΗΦΙΣΕ υπέρ του.... Τριμίτζιου κι άρχισε να τον... ευχαριστεί ανακουφισμένος ο Τσέπελης!!!

Μια ζωή Παπαχρόνης, πάντα Παπαχρόνης!!!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Και μετά έφυγε εκδρομή με τον Γηροκομείο με τον Πύρρο στα λουτρά....πόζαρ στο Ν. Πέλλας! Με ολόσωμο...μαγιό;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Θα συνιστούσα για μια φορά Σταυρακάρα και σία, όταν κάνουν δημόσιες δηλώσεις περί δημοσίου συμφέροντος  για  το...βοσκοτόπι του Στάμου, να είναι λίαν προσεχτικοί!!!!». Καθότι όταν αποκαλύπτω κάτι.....από πίσω έχω άλλα τόσα...που ΔΕΝ αποκαλύπτω!

.......

*Κι επειδή όλοι με ρωτάνε γιατί ομιλώ για «βοσκοτόπι» κι όχι για οικόπεδο....άντε να σας κάνω τη χάρη και να δώσω μια πρώτη απάντηση.

Διότι πρόκειται στην ουσία για αγορές τριών διαφορετικών οικοπέδων που αγόρασε ο εν λόγω μεγαλοεργολάβος το 2002 (στην Πετρελαιοαποθηκών), δηλαδή εν έτη που το ΧΡΗΜΑ έρεε γενικώς και δεν είχαμε ούτε κρίση, ούτε Μνημόνια, ούτε πανδημίες!!! Και τα μπουζούκια ανθούσαν! 

Ήτοι ένα οικόπεδο των 436 τ.μ, ένα οικόπεδο των 2.670 τ.μ, κι ένα οικόπεδο των 2.841 τμ. Κι από τότε έμεινε στα... ΑΖΗΤΗΤΑ! Μέχρι που προέκυψε η ιδέα αγοράς των... οικοπέδων για σχολείο στο Δροσερό (σ.σ. Ιδέα του Στάμου για να τον "σώσουν" Τσέπελης- Φανουράκης) !!! Και εγκρίθηκε ένα εκατομμύριο απο τον Πέτσα, οπότε τι μένει; Άλλες 250.000 ευρώ....!

.......

*Πρώτο ερώτημα για τον Πάνο Σταυρακάρα αλλά και τον φίλο μου Ματθαίο Σαββίδη. Σε τι τιμή φέρεται να  αγόρασε το «βοσκοτόπι» τότε ο Στάμος;;;

Και περιμένω την απάντηση για να συνεχίσω με έτερο ερώτημα..!

......

*Επίσης οφείλω μια απάντηση στον φίλο μου Ματθαίο Σαββίδη ο οποίος όπως γράφει ο Τένης, «ειρήσθω εν παρόδω και του  δήλωσε ότι «βλέπει ωραίες τοποθετήσεις του Φανουράκη στο Δημοτικό Συμβούλιο για το επίμαχο οικόπεδο στην Πετρελαιοαποθηκών».

-Ποιες είναι οι...ωραίες τοποθετήσεις; Ότι τα 9 στρέμματα που έχει ο Δήμος  Ξάνθης θα τα κάνει....ανοιχτό κολυμβητήριο, ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε για το οικόπεδο;

-Εκτός αν Ματθαίος μπέρδεψες τις «τοποθετήσεις» Φανουράκη... ειρήσθω εν παροδω, που αφορούσαν τα δημοσιεύματα του Τένη που τον χαρακτήριζαν... απατεώνα που εξαπάτησε μια γριούλα (αείμνηστη πλέον)  και τον πήγε στον Εισαγγελέα τον Δεκέμβρη 2019.

(σ.σ. Που να ξέρω ο αφελής οτι ο Ματθαίος την εποχή που ο ...Φανουράκης μεγαλουργούσε στα παιχνίδια της Ελπίδας Γενισέας ως τερματοφύλακας και ειδικά με τον....Άγιο Αθανάσιο Δράμας, πήγαινε και τον τραβούσ με...βιντεοκάμερα όπως είμαι φίλαθλος της ομάδας;  Οτι υπάρχει δηλαδή παλιό ....ιστορικό;)


-Κι ένα τελευταίο ερώτημα Ματθαίο για τον "πισίνα" που ετοιμάζει ο Τσέπελης. Θα την λειτουργείτε μαζί με τον ΚΟΞ και τον ανύπαρκτο σύλλογο του Γκαγκαλίδη και το Κόκκινου, με....διαχωριστικό τον χειμώνα γιατί το πετρέλαιο ακρίβεναι σύμφωνα με την παλιά πρόταση ανέκδοτο του Φανουράκη ή θα βάζετε τα καύσιμα ...ρεφενέ; 

.......

*Σωστός ο επικεφαλής της παράταξης ΞΑΝΘΗ γιατ ον....Τριμίτζιο! Γιατί  αν κατάλαβα καλά από την δήλωση του Σταυρακάρα και τη... συγκινητική φωτογραφία του Σάββα Μελισσόπουλου με τον Τιμούρ!

Όσοι περνάνε τις... «κόκκινες γραμμές» που βάζει ο αρχηγός με το... ολόσωμο μαγιό γίνονται... «ήρωες» και καλοδεχούμενοι κι όσοι είναι συνεπείς, έχουν ΗΘΟΣ και υπηρετούν αξίες... βγάζουν μια.... αναμνηστική φωτογραφία με τον «Μελισσόπουλο» και τελείωσε το θέμα…

-Αρκεί ο «αρχηγός» βέβαια να παραμείνει... «αρχηγός»!!! Αυτό πρωτίστως μετράει... Και κάπως έτσι αντί να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ο Σταυρακάρας,  τους "μούντζωσε" κι έφυγε ο Τιμούρ!)

......

*Και το καυτό ερώτημα όλων. Ο Πέτσας που ενέκρινε το ένα εκατομμύριο»... Γνώριζε ότι οι Φανουράκης και Τσέπελης που βγήκαν δημόσια και τον εκθέτουν,  γνωρίζει ότι το ένα «εκατομμύριο αφορούσε το... συγκεκριμένο «βοσκοτόπι»;

Και ενημερώθηκε ή θα εκτεθεί ακόμη περισσότερο όταν μάθει περί τίνος «σκανδάλου» πρόκειται κι ότι εκείνη ειδικά η περιοχή, είναι φουλ από ΟΙΚΟΠΕΔΑ του Δήμου ή ΟΙΚΟΠΕΔΑ που μπορούν να παραχωρηθούν στο Δήμο χωρίς ούτε ένα ευρώ;;;

.......

*Και με πιο απλά λόγια, ο Υπουργός γνωρίζει τι τρέχει και τι συμβαίνει πραγματικά; Ή όταν μάθει και η συγκεκριμένη ιστορία αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη (και Πανελλήνια μάλιστα διάσταση....), δεν θα ξέρει που θα «κρυφτεί»...

Δλαδή αντί να ασχολείται με τα βοσκοτόπια του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτσας, να ασχολείται με τα εν Ξάνθη... βοσκοτόπια των μεγαλοεργολάβων της υποτιθέμεννης... Λαϊκής Δεξιάς;

……

*Κι ένα αποκλειστικό. Μέχρι κι ο ...."αποστάτης" του Τοψίδη στη Ξάνθη που αντί να κάνει καλό στον Μέτιο, του κάνει ήδη τεράστια ζημιά, έπιανε δημοτικούς συμβούλους για να ψηφίσουιν το "βοσκοτόπι" του Στάμου!!! 

Στρατιά διαπλοκής, για να "λύσει" ο Δήμος Ξάνθης (με τον Πέτσα;;!), το πρόβλημα του Στάμου! 

(σ.σ. Τον αρπάζεις και τον "τελειώνεις" μια και καλή; Τον διπρόσωπο; )

...... 

*Και στο φινάλε....Εισαγγελέας ...για ΜΕΝΑ ή για τους ... "21"!!! Η μοναδική λύση...

ΣΦΗΝΕΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος φιλοδοξώντας να εκφράσει τη νέα γενιά, αλλά και ένα κομμάτι του «γεννηματικού» μπλοκ μετά την αποχώρηση από την κούρσα της ηγεσίας της Φώφης Γεννηματά.

Ο έκτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι ο Παύλος Χρηστίδης.

-Σε λίγο οι υποψήφιοι, θα είναι περισσότεροι από τα... μέλη και τους ψηφοφόρους!

 

ΚΙΝΑΛ: Ως την Πέμπτη οι υποψηφιότητες και η συλλογή υπογραφών, κανονικά οι εκλογές 5 και 12 Δεκεμβρίου.


Έπειτα από πολύωρη θυελλώδη συνεδρίαση, η ΕΔΕΚΑΠ αποφάσισε να δώσει παράταση μέχρι την Πέμπτη 21/10, στις 18:00, για κατάθεση υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και για συλλογή υπογραφών.

Επίσης, αποφασίστηκε η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων να γίνει για όλους την ίδια ημέρα και να ελεγχθεί το σύνολο των υπογραφών που θα φέρει ο καθένας (και όχι δειγματοληπτικά), ώστε να αποφευχθούν καταγγελίες για παρατυπίες. Η ΕΔΕΚΑΠ επιβεβαιώνει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »