*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Οκτωβρίου

Απο Ξάνθη για όλους...Ξάνθη για τον ...Τριμίντζιο!! "Τουρνουά" Ματθαίου για τα...22 χρόνια "διάλυσης" του Α.Σ Ξάνθη!

16 Οκτωβρίου


*Άντε οι υπόλοιποι «20», λίγο πολύ όλοι ξέρουμε γιατί ψήφισαν υπέρ των συμφερόντων του Τριμίντζιου στην αγορά του γνωστού οικοπέδου της Πετρελαιοαποθηκών…

Να μας λέει όμως τέτοιες «κοτσάνες» κι ο Πάνος Σταυρακάρας;

Ότι υπηρέτησε το… δημόσιο συμφέρον με την ψήφο του να αγοράσει ο Δήμος Ξάνθης με το ένα εκατομμύριο που ενέκρινε ο Πέτσας!!

-Το «βοσκοτόπι» του κοινού κολλητού με τον Νικολόπουλο; Τουλάχιστον παρέθεσε γεύμα προς τιμή του στα..."Κουδούνια";

……

*Καθαρές λοιπόν κουβέντες και όλα τα υπόλοιπα, είναι προφάσεις εν αμαρτίες…

Το συμφέρον του κολλητού σου του Τριμίντζιου ψήφισες Σταυρακάρα και ειδικά για την δική σου περίπτωση, η σιωπή είναι χρυσός!

-Τουλάχιστον μη προκαλείς τη νοημοσύνη μας με τις αρλούμπες περί δημοσίου συμφέροντος, διότι έπονται και πολλές… εκπλήξεις για τα «οικόπεδα» στο Δροσερό!!!

Που μπορούσε να πάρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ο Δήμος Ξάνθης!!!

-Μη βιάζεσαι λοιπόν… διότι μετά την απομυθοποίηση, εύκολα έρχεται και ο προσωπικός ευτελισμός! Τέτοια όμως ικανοποίηση που "διάλυσες" τους ΞΑΝΘΗ για τον....Στάμο κι σκόμη χαμπάρι δεν το πήρες;;

(σ.σ. Πρόσεξετε κύριε Πέτσα μόνο μη σας πάρουν χαμπάρι στου Μαξίμου για το ...."βοσκοτόπι" του Τριμίντζιου! Καθότι ο  Δήμος δεν θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα του εκ Τρικάλων εργολοβο-κτηνοτρόφου!..  )

……

*Και φυσικά μετά από αυτά που ακούμε και πάλι αυτές τις μέρες, το μόνο που απέμεινε με αφορμή την συνταξιοδότηση του Νίκου Νικολόπουλου (σ.σ. Στο τέλος δεν αποκλείεται να τον βγάλουμε και… Εθνικό ευεργέτη της πόλης και όχι μόνο «ευεργέτη» της ενταύθα Πολεοδομίας), είναι να οργανώσει στις 19 Αυγούστου 2022 κι ένα τουρνουά μπάσκετ ο Ματθαίος Σαββίδης σε συνεργασία με τον Δήμο του Φανουράκη, γιορτάζοντας τα 22 χρόνια από το «ξεπούλημα» της ιστορικής  ομάδας μπάσκετ του Α.Σ. Ξάνθη!!!

……

*Είπαμε μια φορά Λεύκιππος… πάντα Λεύκιππος, όχι όμως και Σταυρακάρας για πάντα… Σταυρακάρας και Νικολόπουλος!

-Οι δυο «κολλητοί» που συνδέονται με την πλέον μαύρη ιστορία του μπάσκετ της Ξάνθης…! Το «ξεπούλημα» του ΑΦΜ της ιστορικής τότε ομάδας στον... Κορόιβο Αμαλιάδας!;;;

Γιατί και  το θράσος έχει τα όριά του…!

……

*Κι όσο για τα υπόλοιπα, θα ξαναπώ αυτό που χρόνια επαναλαμβάνω. Ότι την ιστορία την δικαιώνει ο χρόνος και θα δούμε και τι συνέχεια θα έχει αυτή η ιστορία με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα τρία οικόπεδα της… Πετρελαιοαποθηκών, που στην ουσία είναι εκδήλωση ενδιαφέροντος για το «βοσκοτόπι» 6 στρεμμάτων του Τριμίτζιου!

Έχουμε χρόνο μπροστά μας, για να δούμε την συνέχεια  αλλά και την  «κατάληξη» της περίεργης αυτής ιστορίας! Καθότι όταν μιλάμε για Πέτσα, μιλάμε και για Κυριάκο Μητσοτάκη. Και στου Μαξίμου αρχίζουν και αντιλαμβάνονται ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών με την έγκριση του ενός εκατομμυρίου, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ τι ακριβώς συμβαίνει και μάλλον, τώρα αρχίζει και μαθαίνει!!!

……

*Που καταντήσαμε όμως «λοχία»… Να μας λέει ποιος; Ο Σταυρακάρας!!! Ότι υπηρέτησε το… δημόσιο συμφέρον ψηφίζοντας να αγοραστεί το "βοσκοτόπι" του… κολλητού του Στάμου Τριμντζιου, επί έτη… αυτοκόλλητου του έτερου «κολλητού» του Νίκου Νικολόπουλου!

……

*Την περίοδο όμως που ήταν αφανής του Elisso Hotel ο Τσέπελης, άλλα μου έλεγαν μαζί με τον Φανουράκη ο Σταυρακάρας του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ!!! Και μετά όταν ο Φανουράκάκης πήρε με τον Μάκη τον Τοπαλίδη το πρώην Νησάκι στρεφόμενος κατά του… Κυβερνείου και πάλι άλλα (μας) έλεγε!!!

(σ.σ. Αλήθεια Σταυρακάρα…Με εκείνη την «αμαρτωλή» υπόθεση του Νησάκι που ανήκει όπως και ο ημιυπαίθριος χώρος του Τσέπελη δίπλα στο «Πρώτο Σκαλί» στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, πότε θα μας πεις… τι έγινε τελικά με τον συνεταιρισμό Φανουράκη - Μάκη Τοπαλίδη; Τι λεφτά ξοδεύτηκαν και ποιος ΠΛΗΡΩΣΕ;).

.....

*Σύμπτωση; Πάντως την ίδια χρονική περίοδο, Ζαγναφέρης, Ζερενίδης σηκώνουν πολυκατοικίες!   

 ...

*Και μια ομολογία. Έχει δίκαιο ο Τένης για τον Σταυρακάρα προεκλογικά....! Τα ..."πήρα" Τένη, επειδή δεν είμαι σαν κι εσένα...που ...δεν τα παίρνεις. 

Τα... "πήρα" ...όταν ήρθαν και με βρήκαν Ιερόπουλος, Σταυρακάρας και Αμοιράς στο Next! Και μετά δ ήρθαν σε σένα...μαζί με τον Μελισσόπουλο κι έβαλες πρωτοσέλιδα την διαφήμισή τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »