*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Τα καλύτερα κουιζ, η νέα επιχορήγηση των 5.000 ευρώ για τους ΘΑΜΥΡΙΣ και η δήλωση ανέκδοτο του Σταυρακάρα!!!

15 Οκτωβρίου


*Είναι απίθανοι μερικοί τύποι, αλλά εμείς τους συνηθίσαμε πλέον…! Να παρακολουθούν την «Ανοιχτή γραμμή» από το Next tv και τις… «βόμβες» που αποκαλύπτω μια νωρίτερα –όπως η παραίτηση του Τιμούρ για παράδειγμα το μεσημέρι της Τετάρτης – και να μιλάνε για… βόμβα αποκλειστικότητα, αφού ήδη την έχω αποκαλύψει!!

……

*Κι επειδή αυτό βέβαια γίνεται συνέχεια, μια απλή συμβουλή.

-Τουλάχιστον να τα γράφουν όπως τα λέω…!

Κι όχι όπως τους «συμβουλεύουν» οι… χορηγοί τους!!

……


*Κι όσο για την δήλωση ΑΝΕΚΔΟΤΟ του Πάνου Σταυρακάρα, αν δεν μπορείτε να το.... «διασκεδάσετε»… απολαύστε το!

Είτε με ολόσωμο μαγιό, είτε χωρίς… να βλέπετε τη ζωή πάντα από την καλή πλευρά της.

Και απλά να υπενθυμίσω στον Πάνο Σταυρακάρα ότι στη δίκη του Απόστολου Αγκόρτσα στο Εφετείο, εγώ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και του Φανουράκη, του έλεγα «κρατήστε τον στην παράταξή σας κι αφήστε να τον κρίνει ο λαός…»!

-Αλλά αυτός  ήταν αμετάπειστος, ανεξάρτητα αν στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής, μπαινόβγαινε στο εκλογικό κέντρο του Τσέπελη κι  ήταν… αγκαλιά με τον Φανουράκη!!!

……

*Υποτίθεται λοιπόν ότι ο Πάνος Σταυρακάρας δήλωσε, «Η Παράταξη Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ είναι ενωμένη όσο ποτέ».

-Ε,  πώς είναι ενωμένη βρε Πάνο μου, αφού τα βρόντηξε κι έφυγε ο Τιμούρ κι αν δε σας έδινε με αξιοπρέπεια πίσω την έδρα, κινδυνεύατε να γίνετε ομάδα… μπάσκετ με δυο αναπληρωματικούς;!

(σ.σ. Και μια είδηση... «Ενωμένοι» της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους. Όπως με ενημέρωσε φίλος της στήλης, μετά τον ποδηλατικό σύλλογο Πήγγασος, που έχει πάρω πάνω από 20.000 ευρώ σε οικονομικές ενισχύσεις, με ΥΠΟΓΡΑΦΗ Φανουρακη, δόθηκαν 5.000 ευρώ ενίσχυση στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΘΑΜΥΡΙΣ της Ειρήνης Χαριτωνίδου και του Μιχάλη Ζαμπάρα! Ιδού και η απόφαση με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του αντ’ αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης!!! Όταν πληρώνει ο λαός... τι «χουβαρντάδες» γίνονται στο Δήμο Τσέπελη!

…...


*Προσέξτε λοιπόν μη σας «φύγει» μετά την παραίτηση του Τιμούρ η Χαριτωνίδου, διότι αυτή δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το αξίωμά της... αλλά θα ανεξαρτητοποιηθεί!!!

Και το χειρότερο από όλα, ούτε... αναμνηστική φωτογραφία πρόκειται να βγάλει με τον αρχηγό Σάββα!!!

(σ.σ. Και για να είμαι ακόμη πιο ειλικρινής… Αν πάει με στρινγκάκι στα «εγκαίνια» του κολυμβητηρίου, είναι ικανή να κάνει ακόμη και την γενική γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά να την... μισήσει!!! Δεν καταλαβαίνει τίποτα....).

.......

*Και στα καλύτερα του μήνα...! «Ήμουν, Είμαι και θα είμαι πάντα στο πλευρό του Σάββα Μελισσόπουλου και όλοι μαζί θα κερδίσουμε το Δήμο Ξάνθης το 2023», εμφανίζεται επίσης να δηλώνει ο Πάνος Σταυρακάρας!

Καλά… φτάστε μέχρι το 2023 και… ξανασυζητάμε και τα υπόλοιπα!

(σ.σ. Και φυσικά δεν αποκλείετε να κερδίσετε το Δήμο Σταυρακάρα… αφού ούτως ή άλλως και τώρα… ΚΟΥΜΑΝΤΟ… εσείς κάνετε. Και το αποδείξατε με τους «21»…!!! Αυτό που δεν μας είπατε...Ο Νικολόπουλος με τον Τριμίντσιο, με τον Τσέπελη θα κατέβουν, ή με σας...;).

……

*Και το  κουιζ της εβδομάδας. Πόσες φορές μιλάνε ημερησίως στο κινητό τους Φανουράκης - Σταυρακάρας; Πάνω από 5 φορές ή κάτω από 6;;;

(σ.σ. Αλλά εδώ ο Φανουράκης τρελαίνει σε κλήσεις τον… Λύρατζη και του στέλνει μηνύματα όταν δεν του απαντάει, στον Σταυρακάρα θα έμενε ή στον Τοροσίδη; Λέω....).

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »