*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Οκτωβρίου

Το...δημόσιο συμφέρον, το "βοσκοτόπι" του Τριμίντζιου και το "ξεπούλημα" του ΑΣ Ξάνθη στον.. Κορόιβο Αμαλιάδας!

15 Οκτωβρίου


Μην αγχώνεσαι Ειρήνη...! Εμείς... ΜΑΖΙ θα... «φύγουμε»!
(Και θα πάμε με τον Φανουράκη και τον Τσέπελη, για λόγους... δημοσίου συμφέροντος!)

.............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Δεν μπορώ να συνυπάρχω με τέτοιους ανθρώπους οι οποίοι εμπαίζουν τη νοημοσύνη μου. Δεν μπορώ να συνυπάρχω σε έναν χώρο με ανθρώπους οι οποίοι είναι δίγλωσσοι . Δεν μπορώ να συνυπάρχω με ανθρώπους οι οποίοι κάνουν λαμογιές. Αυτές είναι οι δικές μου κόκκινες γραμμές και δεν τις έχω παραβεί ποτέ, κι ούτε θα γίνει αυτό ποτέ. Οι λόγοι είναι αυτοί».

(Ο Χουσεϊνογλου Τιμούρ στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του Νext tv)

-Τα βρόντηξε, τους τα είπε καθαρά και σταράτα, τους έδωσε και την έδρα και καλό τους... ταξίδι!

.............................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Νάτα μας! Κι έλεγα κι εγώ ποιος είναι αυτός που τους «δίνει» όλους και όλα με το «νι» και με το «σίγμα» στους υβριστές και στους συκοφάντες τους… Ακόμη κι εκείνους που τον ευεργέτησαν και τον ανέδειξαν στην θέση που βρίσκεται σήμερα… Απίστευτη διπλο-προσωπεία (και ουχί διπλωματία), απίστευτος θεατρινισμός, απίστευτη… ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ

(O Tένης Καμαρίδης στη Θράκη του)

-Νάτα μας... τον βρήκε τον... ρουφιάνο! Δεν τον λέει και σε μας, να τον μάθουμε κι εμείς;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Με ένα απλό ξεκάθαρο ερώτημα θα ξεκινήσω σήμερα τη στήλη μου, γιατί ξέρω ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ήδη έχει πάρει τα μηνύματα και δεν μπορεί να εκθέτει έτσι τον Πρωθυπουργό, θα ξεκινήσω σήμερα τη στήλη μου.

......

*Αλήθεια κύριε Πέτσα, εσύ το ξέρεις; Το... βοσκοτόπι του μεγαλοεργολάβου Στάμου Τριμίντζιου; Και ξέρεις για το που προορίζει ο Δήμαρχος Τσέπελης το 1.000.000 ευρώ που του έδωσες για το Δροσερό Ξάνθης, χωρίς να ρωτήσεις Δένδια και ΥΠΕΞ;

-Καθότι «βοσκοτόπια» δεν έχει μόνο ο  ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει και η αυτοαποκαλούμενη... λαϊκή δεξιά που επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ, συναλλάσσονταν με τον Σγουρίδη και τον Χατζηγγευάλλου!

Ειλικρινά, ξέρεις που έχεις... ΜΠΛΕΞΕΙ;;; Κι ότι δίνει τροφή στα...»Ντοκουμέντα», εκθέτοντας πρωτίστως τον Πρωθυπουργό;

......

*Εκτός αν το ένα εκατομμύριο ευρώ που έδωσες, το θεωρείς ΜΙΚΡΟ ποσό! Γιατί ο εργολάβος και ιδιοκτήτης του ακινήτου, περιμένει να εισπράξει 1.250.000 ευρώ για το...βοσκοτόπι του, που επί πολλά χρόνια βρίσκεται στα... ΑΖΗΤΗΤΑ!

Κι ενώ  η συγκεκριμένη περιοχή του Δροσερού, είναι ΦΟΥΛ από οικόπεδο του Δήμου αλλά και του Δημοσίου!!!

Τα ξέρεις όλα αυτά... ή πιστεύεις πρωτίστως στην... «εντιμότητα» του Τσέπελη και του Φανουράκη;

……

*Κι ένα αυθεντικό. «Με πλήρη... συνείδηση και για λόγους... δημοσίου συμφέροντος (!), Πάνος Σταυρακάρας και Ματθαίος Σαββίδης ψήφισαν υπέρ της αγοράς του οικοπέδου του Τριμίτζιου στην Πετρελαιοαποθηκών!!!

Έτσι τουλάχιστον δήλωσαν στην Μαλαματένια οι πρώην του Πούλιου και νυν του Τσέπελη, του  Φανουράκη και κυρίως του....Νίκου Νικολόπουλου!

-Δημοσίου ή... μπασκετικού... συμφέροντος;  Πάλι ...«μπερδεύτηκα»!

....

*Και η επόμενη απορία μου. Λέτε; Ο φίλος μου ο Ματθαίος  Σαββίδης να πείσει στο τέλος ακόμη και ..μένα ότι Σταυρακάρας και Νικολόπουλος στις 19 Αυγούστου 2010 πούλησαν τον ΑΣ Ξάνθη στον.. Κορόιβο Αμαλιάδας για παραχώρηση του ΑΦΜ της ξανθιώτικης ομάδας, μέσω της οποίας η ομάδα της Ηλείας εξασφάλισε την συμμετοχής της στην Α2 Κατηγορία Ανδρών. Για λόγους ....δημοσίου συμφέροντος;

-Αφήνοντας την Θράκη ΧΩΡΙΣ ομάδα σε Α1 και Α2 κατηγορία;!! Και γράφοντας την πιο ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στο Ξανθιώτικο, για να μην πω....Θρακιώτικο μπάσκετ;!

.....

*Οπότε στις 19 Αυγούστου 2022 γιατί να μην το γιορτάσουμε την επέτειο των...12 χρόνων από την πώληση του ΑΣ Ξάνθη φίλτατε Ματθαίε, με γενναία χορηγία φυσικά του... "πρύτανη" των απευθείας Αναθέεσων κ.Φανουράκη !; Για λόγους, δημοσίου... συμφέροντος;;; ! Λέω...

......

*Κι άντε ο  Σταυρακάρας, με το ζόρι θέλει να μας πείσει ότι «ουδεμία διαφορά έχει με τον.... Φανουράκη και το καταλάβαμε όλοι μας»...

-Ο Ματθαίος Σαββίδης δηλαδή θα έδινε (αν ήταν να τα πληρώσει από την τσέπη του....), 1.250.000 ευρώ για το ... "βοσκοτόπι" του Στάμου που επί χρόνια ήταν στα αζήτητα!

Όταν για ένα στρέμμα και 100 τμ ζητάει εδώ και ένα χρόνος οικοπεδούχος της Πετρελαιοαποθηκών 60-70.000 ευρώ και δεν βρίσκει αγοραστή;!!!

Γιατρέ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! Πάρτε το μαζί με τον Σταυρακάρα, το ΟΙΚΟΠΕΔΟ που σας προτείνω,  καθότι η εκδήλωση του διαγωνισμού αφορά ΟΙΚΟΠΕΔΑ κι όχι ένα οικόπεδο!!!

-Για το...δημόσιο συμφέρον φυσικά!

......

*Δηλαδή Ματθαίε Σαββίδη και Σταυρακάρα, ο Πασχάλης Λύρατζης που ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ το συγκεκριμένο θέμα, όπως επίσης ο  Σάββας Μελισσόπουλος, ο Φάνης Παπαδάκης και όλοι της παράταξης ΞΑΝΘΗ για όλους .... ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ το... δημόσιο συμφέρον;;; Ή μήπως το...συμφέρον....ΣΑΣ και τα μπερδέψατε!;

 

Σάββας Μελισσόπουλος: Ο Τιμούρ «απέθανε»... ζήτω η Μάνια Τσαϊρογλου!


Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο Σάββας Μελισσόπουλος έσπευσε με πανηγυρική ανάρτησή του, να «ξεχάσει» την παραίτηση Τιμούρ που τους τα έλεγε έξω από τα «δόντια» και να καλοσωρίσει ως παράταξη την αντικαταστάτρια του  Μάνια Τσαϊρογλου με την παρακάτω ανακοίνωση:

«ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τσαΐρογλου Μάνια, η οποία καταλαμβάνει τη θέση του μέλους της Δημοτικής μας Παράταξης, Χουσεΐνογλου Τιμούρ και είναι πλέον η 8η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ».

Είμαστε ευτυχείς που μία ακόμη γυναικεία φωνή έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που με τις ιδέες και την αγωνιστικότητά της θα προσφέρει τα μέγιστα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και στους Δημότες του Δήμου μας.

Της ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική θητεία και είμαστε σίγουροι πως η συνεχή ενασχόλησή της με τα κοινά καθώς και η θητεία της ως μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης την προηγούμενη διετία αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία της.

Ξάνθη 14/10/2021

Δημοτική Παράταξη

«ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ»

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »