*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Η αντίδραση του Φάνη Παπαδάκη για τους "21" ¨΄ηρωες"! Και η "βόμβα" παραίτηση του έντιμου και καθαρού Τιμούρ!

14 Οκτωβρίου


Η αντίδραση του δημοτικού συμβούλου Φάνη Παπαδάκη, μετά το «ιστορικό» δημοτικό συμβούλιο για το... «βοσκοτόπι» του Τριμίτζιου!

……………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν καταψηφίσαμε την αγορά οικοπέδου για ανέγερση γυμνασίου στην περιοχή των πετρελαιοαποθηκών.

Καταψηφίσαμε την ανειλικρίνεια, καταψηφίσαμε τις μεθοδεύσεις, καταψηφίσαμε την αδιαφάνεια, καταψηφίσαμε τις μη ξεκάθαρες εισηγήσεις.

(Από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη)

-Κι εγώ ο αφελής πως νόμισα ότι καταψηφίσατε την διαπλοκή του Στάμου με Τσέπελη, Φανουράκη, Σταυρακάρα και Παπαχρόνη;

……………………………….

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


Το κουιζ της εβδομάδας. Από τον «μικροεργολαβίσκο» Τσεγγελίδη λοιπόν όπως τον χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης, στον νέο εκ Τρικάλων... δημοτικό... μεγαλοεργολάβο!!!; Που κάθε μέρα είναι στο δημαρχείο, τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι δημοτικοί υπάλληλοι και η απορία όλων είναι, γιατί δεν του κάνουν ένα... δικό του γραφείο!;;;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Μα δεν χρειάζεται δικό του γραφείο. Αρκεί όταν μπαίνει στο γραφείο του Φανουράκη, να σηκώνεται ο αντιδήμαρχος για να κάθεται ο... μέντορας! Είναι τόσο απλό...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς βέβαια κι ίσως ούτε ο ίδιος, πριν το αποφασίσει... και με πάρει στο κινητό για να μου τα ανακοινώσει!!!

Κι έγινε φυσικά χαμός μετά την αποκάλυψή μου στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv.

Και αναφέρομαι φυσικά στην ΒΟΜΒΑ παραίτηση του Τιμούρ που -προσέξτε το αυτό!- δεν ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά παρέδωσε την έδρα του κι ...ΕΦΥΓΕ!!! 

Κι έφυγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ... οχι για να επιστρέψει....μετά απο ...τρείς μέρες!!! 

……

*Μετά λοιπόν από την παραίτηση του γιατρού Βασίλη Παπαδόπουλου που πρώτος αηδίασε και τα βρόντηξε, με αποτέλεσμα να ορκιστεί ο αναπληρωτής του Σταμάτης Σταματιάδης και σε λίγες μέρες να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του... παραιτήθηκε χθες από το αξίωμα του

δημοτικού συμβούλου Ξάνθης ο ξεχωριστός σε όλα (πάνω απο όλα ως άνθρωπος-γιατρός...) Τιμούρ Χουσείνογλου, ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ για τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης!

Στη θέση του θα ορκιστεί η Μάνια Τσαϊρογλου! Που ως μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοας, δεν πάτησε ούτε μια φορά το πόδι της σε συνεδρίαση!!!

-Οι πρώτοι (σε ψήφους) ΦΕΥΓΟΥΝ! Οι έτεροι....ανεξαρτητοποιούνται, είτε γιατί έμειναν άνεργοι, είτε γιατί στην εποχή μας πλέον δημοτικός σύμβουλος γίνεσαι πλέον για να παίρνεις αντιμισθίες των 1.000 ευρώ και ο  Φανουράκης να κάνει...ρεκόρ απευθείας αναθέσεων!!! 

......

*«Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα... τέσσερις λέξεις για την παραίτησή μου (σ.σ. Στην Μαλαματένια είπε τρεις...), «στημένο, λαμογιά, πλυντήριο, τσιφλίκι»!!! τόνισε καθαρά και σταράτα ο Τιμούρ και την... έκανε!!!!

(σ.σ. Εκεί στην Μεραρχίας όσοι έχουν πιεί νερό απο την κόκκινη βρύση, αυτό παθαίνουν...Κάνουν ρήξεις και ανατροπές. Τα ολόσωμα μαγιό τ' αφήνουν στους....αρχηγούς! Να βγάζουν φωτογραφίες στο fb και να χαίρονται...)

......

*Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την ψήφο του Σταυρακάρα υπέρ... Φανουράκη - Τριμίντζιου, απάντησε με μια απλή φράση, «δεν με ενδιαφέρει ο κύριος...» !

.......

*Συγχαρητήρια Μανώλη Φανουράκη γιατί τους ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ αυτό που λίγο πολύ όλοι υποψιαζόμασταν...!

-Τι Φανουράκης, τι Σταυρακάρας!!! Ζήτω ο Τριμίτζιος... και ο Νίκος Νικολόπουλος φυσικά!

(σ.σ. Όσο άλλαξαν τον Δήμο, άλλο  τόσο θ΄αλλάξουν το ΜΠΑΣΚΕΤ... Τα ξέρει κι ο Ματθαίος Σαββίδης βέβαια....)

.......

*Τι είπα όμως στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και κόντεψα να… παρεξηγηθώ; Ότι εγώ μπορεί να έχω να μιλήσω με τον Θανάση Ξυνίδη από τις εκλογές του 2014 και πριν, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι αν αυτός με τον Πούλιο ήταν στην αντιπολίτευση, δεν θα τολμούσε κανείς Τσέπελης και κανείς Φανουράκης να φέρουν καν θέμα στη συνεδρίαση, για την αγορά του «οικοπέδου» του Στάμου και μάλιστα με ένα ποσόν που όπως φημολογείται, ενδέχεται να φτάσει στο 1.250.000 ευρώ, αν και ο Πέτσας τους ενέκρινε μόνο... 1.000.000 ευρώ!!! Ένα εκατομμύριο τους ενέκρινε για να ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ακίνητο για Γυμνάσιο στην περιοχή του Δροσερού, όπου διαθέτουν...δεκάες οικόπεδα, ή για να αγοράσουν το "βοσκοτόπι" του Στάμου; Ιδού ο μέγας "γρίφος"...;;;

Τι ήθελα λοιπόν και το ξστόμισα... με βγάλανε σε χρόνο ρεκόρ... ΞΥΝΙΔΙκό! Έλεος...! Μάθετε τουλάχιστον να ακούτε σωστά όπως  τα είπα! Κι όχι όπως σας ...τα είπαν!

……

*Και φυσικά μια φορά  Παπαχρόνης, πάντα.... Παπαχρόνης!!!! Πρώτα είπε στους «4» «αφήστε τους να ψηφίσουν και μετά τους πάμε στον Εισαγγελέα» και μετά όταν ήρθε η ώρα ως 21ος να ψηφίσει και είχε... ΚΑΤΑΚΡΙΝΙΣΕΙ ο Τσέπελης!!! Διότι ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει το ξύλλο που έφαγε...;

-Του το έκανε το... «δωράκι» και ψήφισε υπέρ με τον  Δήμαρχο να τον...ευχαριστεί .... κατασυγκινημένος!!! Το ψηφίζω για να σας...ελέγξω!!! του είπε!!!

Ουαί Γραμματείς και... Παπαχρόνηδες!

......

*Και το πιο ωραίο από όλα. Στην τελευταία ανακοίνωση λοιπόν που συνέταξε ο... «φιλόκαλος» Μιχάλης Σπανίδης, χαρακτηρίζουν  (Παπαχρόνης και Δημοσθένης Γεωργιάδης) τον Πάνο Αμβροσιάδη... Αντιδήμαρχο (Σταυρούπολης προφανώς)!!!

-Μη βιάζεστε φιλόκαλοι!!! Τέλη Οκτωβρίου αναλαμβάνει Πρόεδρος ο Σταματιάδης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και διορίζεται αντιδήμαρχος Σταυρούπολης ο Πάνος Αμβροσιάδης, γιατί ο Ηλίας Ασκαρίδης δεν δέχτηκε να φύγει από Πρόεδρος στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης!!! Και ο  Τσέπελης ακόμη δεν μπορεί να το χωνέψει...!

-Κι είναι μακριά η Σταυρούπολη, οπότε πως θα πηγαίνουν Κανάτας και Σταύρος Καρυπίδης. Η αγωνία όλων μας!! 


Δ. ΧΑΡΙΤΟΥ: Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν εκτελεί δεκάδες δρομολόγια παρότι επιδοτείται από κράτος, προβλήματα και στην Κομοτηνή με τη σιδηροδρομική σύνδεση


Την παρέμβαση των υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ τους και ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου, γιατί η  ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρότι επιδοτείται από κράτος δεν εκτελεί δεκάδες δρομολόγια, ενώ προβλήματα με τη σιδηροδρομική σύνδεση αντιμετωπίζει και η Κομοτηνή.

Στην ερώτηση επισημαίνεται πως, αν και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιδοτείται από το ελληνικό δημόσιο με 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να λειτουργεί στα λεγόμενα άγονα δρομολόγια, έχει ήδη πάψει να εξυπηρετεί δεκάδες σταθμούς του σιδηροδρομικού δικτύου, όπως Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Έβρος και άλλες περιοχές της χώρας.

Οι βουλευτές ζητούν από το Υπουργείο Μεταφορών να καταθέσει στη Βουλή το σύνολο της ισχύουσας Σύμβασης μεταξύ ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Ελληνικού Δημοσίου, τη μελέτη αξιολόγησης του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου, καθώς και το Μνημόνιο, που συνομολόγησε με την ιταλική ιδιωτική εταιρία επεκτείνοντας την επιδότηση, κατά 750 εκ. ευρώ για άλλα 15 χρόνια.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »