*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Οκτωβρίου

Μια φορά Παπαχρόνης, πάντα... Παπαχρόνης! «ΟΧΙ δαγκωτό», θα τους πάμε στον Εισαγγελέα πριν την ψηφοφορία και μετά... ψήφισε υπέρ Τριμίντζιου ως 21ος!

14 Οκτωβρίου


*Και φυσικά δεν απογοητεύτηκα με το αποτέλεσμα των «21» που ψήφισαν ΥΠΕΡ των συμφερόντων του εργολάβου Στάμου Τριμίντζιου και όχι του Δήμου  Ξάνθης και της πόλης...!

Όχι μόνο γιατί το περίμενα, αλλά γιατί τα λεφτά είναι... πάρα πολλά και ο Στάμος το ξέρει καλά το «παιχνίδι» της διαπλοκής στο Δήμο, όχι μόνο ως πρώην Αντιδήμαρχος, αλλά και ως... μεγαλοεργολάβος!!! Απο την περίοδο της παντοδυναμίας Σγουρίδη και Χατζηευαγγέλλου....

-Και ουχί ως... «μικροεργολαβίσκος» όπως ο Τσεγγελίδης!

......

*Τα συμφέροντά του μια ζωή ο άνθρωπος υπηρετούσε, το οικόπεδο των 6 στρεμμάτων στην Πετρελαιοαποθηκών ήταν στα ΑΖΗΤΗΤΑ και μόνο με έναν Φανουράκη κι έναν Τσέπελη θα μπορούσε να το πουλήσει ως...."γωνία" ακίνητο!!! Οπότε και με τις προσβάσεις που διαθέτει και τις γνωριμίες…! Πώς να μην τα καταφέρει, έστω και στο νήμα!

(σ.σ. Εδώ πλην του  Πάνου Σταυρακάρα, πήρε τις ψήφους του… Παπαχρόνη και του Ματθαίου Σαββίδη… οπότε τι να συζητάμε για τους υπόλοιπους;;;).

.......

*Ερώτημα κρίσεως...Ο Στάμος θα τολμούσε αυτό που μεθόδευσε στο Δήμο Τσέπελη-Φανουράκη (Ξάνθης δηλαδή....), να το πράξει στο... Δήμο Τρικάλων; Ή εκεί οι Βλάχοι θα τον είχαν στείλει για...κατσικίσιο τυρόγαλα;

……

*Βέβαια μέχρι να ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ τα οικόπεδα «βοσκοτόπια» στην Πετρελαιοαποθηκών, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και μπορεί ο εν λόγω κύριος να πανηγυρίζει… αλλά θα του συνιστούσα να μη «βιάζεται» πολύ… γιατί υπάρχει μέγας κίνδυνος να... «σκοντάψει»!!!

.......

*Άλλωστε από χθες, όλη η τοπική κοινωνία βουίζει… η δε παραίτηση του Τιμούρ που χρησιμοποίησε σε μένα τέσσερις λέξεις για τους λόγους που παραιτήθηκε και αυτές είναι υποκρισία, λαμογιά, πλυντήριο, «τσιφλίκι» ενώ αντίθετα στην Μαλαματένια που τον πήρε συνέντευξη όταν το έμαθε από την Ανοιχτή γραμμή ο Τένης!     Χρησιμοποίησε τρεις λέξεις...

Ο τόπος «βράζει» πλέον....!

……

*Για να είμαστε ωστόσο και ρεαλιστές και πραγματιστές…

Αν ο Στάμος Τριμίτζιος δεν μπορούσε να πουλήσει τα οικόπεδα-βοσκοτόπια  που έχει με Δήμαρχο Τσέπελη και αντιδήμαρχο τον Φανουράκη, με ποιους θα τα… πουλούσε;

Με τον… Σταυρακάρα και με τον Παπαχρόνη και με τον Ματθαίο Σαββίδη; ; !

Ε. ΝΑΙ και με αυτούς τους τρεις και  τα… «κατάφερε»! Ακόμη κι αν έβαλε το χεράκι του ο Νίκος Νικολόπουλος, τις πήρε τις... «21»!!! (σ.σ. Σάν νάτανε το... 1821, θυμηθείτε λίγο την Ιστορία...)

......

*Και στα ευχάριστα της προχθεσινής συνεδρίασης. Από την Τρίτη η δημοτική παράταξη ΑΓΑΠΗ ξανάγινε… ΑΓΑΠΗ για τον Τσέπελη!! Μαζί με τον Παπαχρόνη φυσικά, που τα μέτρησε από δω, τα μέτρησε από εκεί και στο τέλος τα έκανε… ότι έκανε κι όταν «παραιτήθηκε» μαζί με τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο δίνοντας ραντεβού για το 2023, αλλά επανήρθε σε… τρεις μέρες!!! Αυτό μπορεί, αυτό κάνει…

Ας πρόσεχαν οι Λύρατζης, Σάββας Μελισσόπολος, Παπαδάκης και Γιώργος Χατζηθεοδώρου! Μια φορά Παπαχρόνης..... Πάντα Παπαχρόνης! Εδώ ακόμη δεν έγινε αντιδήμαρχος και...αξιότιμο αντιδήμαρχο τον αποκάλεσαν τον Πάνο Αμβροσιάδη στην επιστολή τους!

(σ.σ. Αλήθεια αναρωτιέμαι, με τι… πρόσωπο θα τους βλέπει από χθες ο συγκεκριμένος κύριος…; Με… ΜΑΣΚΑ πάντως... σίγουρα!).

……

*Και το πιο ωραίο από όλα... Πριν την ψηφοφορία ο Παπαχρόνης έλεγε στους άλλους «3», «αφήστε τους να ψηφίσουν υπέρ τους οικοπέδου και μετά τους πάμε στον Εισαγγελέα...»!

Και τελικά όταν ήρθε η σειρά του να ψηφίσει... από δώ το πήγε,  από κεί το γύρισε... ΨΗΦΙΣΕ υπέρ του.... Τριμίτζιου κι άρχισε να τον... ευχαριστεί ανακουφισμένος ο Τσέπελης!!!

Μια ζωή Παπαχρόνης, πάντα Παπαχρόνης!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »