*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. Ο Αστυνομικός Μιχάλης Ντάκος βοήθησε στη διάσωση κοριτσιού στα Μάγγανα! Συγχαρητήριο της Συνδικαλιστικής Κίνησης!

28 Ιουλίου

Καθοριστική για τη για τη διάσωση ενός μικρού κοριτσιού ήταν η παρέμβαση ενός Αστυνομικού που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, τη στιγμή που κινδύνευσε η ζωή της σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ν. Ξάνθης.

Πρόκειται για τον Ντάκο Μιχαήλ, ο οποίος μόλις έλαβε σήμα για το περιστατικό διάσωσης ενός μικρού κοριτσιού από πνιγμό στην παραλία των Μαγγάνων, μετέβη τάχιστα στο σημείο και λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό συνέβαλε καθοριστικά και σωτήρια στη διάσωση του κοριτσιού.  

Σημειώνεται οτι ο Μιχάλης Ντάκος ήταν και επί σειρά ετών διαιτητής και μάλιστα διετέλεσε και διεθνής διαιτητής και στέλεχος της ΕΠΣ Ξάνθης σε θέματα διαιτησίας επί Προεδρίας Νίκου Σπυριδόπουλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Με αφορμή περιστατικό διάσωσης ενός μικρού κοριτσιού από πνιγμό στην παραλία Μαγγάνων Ξάνθης θα θέλαμε ως Ένωση να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήρια μας στο μέλος της Ένωσης μας ΝΤΑΚΟ Μιχαήλ, ο οποίος όντας σε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, έλαβε το σήμα, μετέβη τάχιστα στο σημείο και λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό και σύνεση, συνέβαλε καθοριστικά στη διάσωση του μικρού κοριτσιού.

   Το συνδικαλιστικό κίνημα και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας οφείλει να αναγνωρίζει τέτοιου είδους ενέργειες αστυνομικών και να τις επαινεί, αναπτερώνοντας το ηθικό των αστυνομικών, που παρά τις σημερινές περικοπές μισθών, υλικών και αστυνομικού προσωπικού  ανταποκρίνεται επάξια στο έργο τους, επιδεικνύοντας περίσσιο επαγγελματισμό και φιλότιμο. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Γουναρίδης

Ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Δροσίδης



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »