*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Η διευθύντρια του ΕΛΤΑ και το εξώδικο, η "σιωπή" του Μπεμπκίδη και ο απίστευτος "τσαντάκιας"!

26 Μαΐου


Αυτόν τον «προδότη» «Ψευτομουφτή» Ξάνθης ΑΜΕΤ ΜΕΤΕ και τον.. «στρατό» του κυρία Αντιεισαγγελέα Ξάνθης Δήμητρα Χατζάκη, πως μπορεί να τους αντιμετωπίσει ένας... συκοφάντης (Του) και κατά συρροή μάλιστα; Όπως ο εκδότης του "Μ" Πάνος Παπαδόπουλος;

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«
Ενημερώνουμε λοιπόν το φέουδο της ΔΕΥΑΞ πως πλησιάζει η ώρα που όσο και να επιθυμούν, όσο και να εύχονται το αντίθετο η δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ. θα επιστρέψει στην κανονικότητα!

Έως τότε δηλώνουμε πως ΑΠΕΧΟΥΜΕ αρνούμενοι να δεχτούμε τις λογικές αδιαφάνειας, έλλειψης δημοκρατίας και διαλόγου.

Καλή Αντάμωση».

(Από τη γραπτή δήλωση του Φάνη Παπαδάκη για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ)

-Ντόμπρος και σταράτος όπως πάντα ο Παπαδάκης.

………………………..

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2


«Είδαμε ότι η στάση της Διευθύντριας της Πρωτοβάθμιας ήταν η ίδια με την στάση της Υπουργού. Ακολούθησαν και οι δυο την ίδια τακτική του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, χωρίς να δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον για το καλό των παιδιών, που θα κληθούν να φοιτήσουν σε σχολεία εκτός της περιοχής τους. Για ακόμα μια φορά με την αδιάλλακτη στάση του το Υπουργείο, επιμένει στο λάθος».

(Από το δελτίου τύπου του βουλευτή Ξάνθης Ζεϊμπέκ Χουσεϊν για το 17ο δημοτικό σχολείο)

-Sorry κύριε βουλευτά αλλά διαφωνώ ριζικά μαζί σου...! Καθότι λέξη δεν λες για το αίτημα των φορέων της Σταυρούπολης να γίνει εκεί το Πειραματικό σχολείο Ξάνθης; Why; 

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Καλώς ήρθαν στη Ξάνθη οι Αμερικανοί στρατιώτες, καλώς τους έβγαλαν και στην αγορά και άφησαν ουκ ολίγα δολάρια στα μαγαζιά, αλλά μήπως... θα έπρεπε να φοράνε και... μάσκες;

Αυτό εντόπισε και μας κατήγγειλε χθες αναγνώστριά μας...!

......

*Εγώ απλώς θα πω χωρίς να δικαιολογώ κανέναν, ότι όλοι οι στρατιώτες που συμμετείχαν στην άσκηση πέρασαν από rapid test πριν τους αφήσουν ελεύθερους να κυκλοφορήσουν στην πόλη μας...

......

*Απίστευτη αρπαγή τσάντας χθες το απόγευμα έξω από το δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης καθώς κυρία που προχωρούσε πεζή, δέχτηκε από πίσω την «ξαφνική» επίθεση νεαρού που της αφαίρεσε την τσάντα και τρέχοντας... ΕΞΦΑΝΙΑΣΤΗΚΕ!

Τον κυνήγησαν βέβαια κάποιοι πεζοί και ο συνεργάτης μας Μπάμπης Κυρκούσης, είχε όμως ήδη ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!

Μιλάμε για ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ώρες σε κεντρικότατο σημείο.

......

*Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 18 χρόνια είχε η εργαζόμενη που δούλευε στον ΕΛΤΑ και ξαφνικά βρέθηκε... ΕΚΤΟΣ και άνεργη, διότι η διευθύντρια εισηγήθηκε και έδωσε τα ονόματα στην ιδιωτική εταιρεία που κάνει τις προσλήψεις, τριών συγγενών της....!

Του συζύγου της, του γιου της και της ανεψιάς της!!!

Προφανώς δεν θα είχε... ξαδέρφη ή άλλο συγγενικό πρόσωπο.

......

*Το ωραίο της ιστορίας; Η διευθύντρια του ΕΛΤΑ Ξάνθης μας έκανε και... εξώδικο, ζητώντας και τα ρέστα από πάνω!!!!

Καλά δεν μπορούσες τουλάχιστον κυρία διευθύντρια να βάλει δυο συγγενείς σου αντί για τρεις, ώστε να μη χάσει τη δουλειά της η εργαζόμενη που 18 χρόνια δούλευε στον ΕΛΤΑ;;; Ούτε αυτό το λίγο δεν μπορούσες να κάνεις; Θα έπρεπε να βάλεις ΤΡΙΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ πρόσωπα; Έλεος!!!!

(σ.σ. Και το Εργατικό Κέντρο του Άγγελου Μπεμπεκίδη ως συνήθως... ΑΦΑΝΤΟ ΦΥΣΙΚΑ!).

......

*Διψήφιος ο αριθμός και στα χθεσινά κρούσματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ σε σύνολο 2433 κρουσμάτων σε όλη την Ελλάδα, τα κρούσματα στη Ξάνθη.

Αναλυτικά:

Δράμα 12

Έβρος 11

Θάσος 3

Καβάλα 16

Ξάνθη 16

Ροδόπη 2

Σύνολο. 60

......

*Και δυστυχώς κοντά σε όλα αυτά, είχαμε και αύξηση των λυμάτων χθες

Συγκεκριμένα «την εβδομάδα 17-23 Μαΐου 2021, παρατηρήθηκαν πτωτικές ή σταθεροποιητικές τάσεις, σε σχέση με την εβδομάδα 10-16 Μαΐου 2021, στο ιικό φορτίο του SARS-CoV-2 στα αστικά λύματα των επτά από τις δώδεκα (7/12) περιοχές που ελέγχονται από το Εθνικό Δίκτυο»

-Αλήθεια με τα Αποκριάτικα κορονοπάρτι του Τσέπελη τι γίνεται κύριοι Εισαγγελείς και κύριοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης;

 

ΚΚΕ: Ελλείψεις σε ιατρικές ειδικότητες και εξοπλισμό στο 212 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας στην Ξάνθη


Ερώτηση, για τις ελλείψεις σε ιατρικές ειδικότητες και εξοπλισμό στο 212 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας στην Ξάνθη, κατέθεσαν στη Βουλή προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, οι βουλευτές του ΚΚΕ Παπαναστάσης Νίκος και Παφίλης Θανάσης, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Στο 212 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας (212 ΚΙΧΝΕ) στην Ξάνθη, υπάρχουν μια σειρά από ελλείψεις τόσο σε ιατρικές ειδικότητες, όσο και σε ιατρικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αναγκάζονται να μετακινηθούν στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (424 ΓΣΝΘ) για τις ιατρικές εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα στο 212 ΚΙΧΝΕ στην Ξάνθη, δεν υπάρχουν οι ειδικότητες του δερματολόγου, ενδοκρινολόγου και γυναικολόγου.

Επίσης μπορεί να έχει καλυφθεί στο ως άνω KIXNE η ειδικότητα του αναισθησιολόγου, ωστόσο μέχρι σήμερα για άγνωστο λόγο δεν πραγματοποιούνται χειρουργεία σε αυτό. Ακόμη, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό, όπως η μη ύπαρξη αξονικού και μαγνητικού τομογράφου.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση για τη στελέχωση του 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης με τις αναγκαίες ειδικότητες ιατρών καθώς και την εγκατάσταση αξονικού και μαγνητικού τομογράφου;

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος, Παφίλης Θανάσης»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »