*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Μαΐου

Γιατί ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ αμυνόμενος την Αντιεισαγγελέα Ξάνθης Δήμητρα Χατζάκη κύριοι Εισαγγελείς. Που βρίσκεται το οξύμωρο!

26 Μαΐου


-Από τη μια διώκουν οι Εισαγγελείς τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ για... αντιποίηση Αρχής κι από την άλλη, τον... «νομιμοποιούν» κάνοντας «δεκτές» τις μηνύσεις του κατά του ΝΟΜΙΜΟΥ Μουφτή Ξάνθης και του «Μ» με την ιδιότητα του ....«εκλεγμένου μουφτή», δηλαδή του... «Ψευτομουφτή»! 

Είναι λογικό ένας δημοσιογράφος και μάλιστα μαχόμενος, δηλαδή από αυτούς που τολμάν κι έρχονται σε ΡΗΞΗ με την εξουσία, πολλές φορές να διαφωνεί με τους Εισαγγελείς, θεωρώντας (σωστά ή λαθεμένα…), ότι «αδρανούν» ακόμη και για σκανδαλώδης υποθέσεις στις οποίες ζήτησε την αυτεπάγγελτη παρέμβασή τους ακόμη και ο Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης…

Όπως και είναι λογικό όταν κάνεις πρωτοσέλιδα με τίτλους, «Εισαγγελέας για μένα ή… γι’ αυτούς» προκειμένου να «εγείρει» το ενδιαφέρον τους, είτε για καραμπινάτες παρανομίες, είτε για σκανδαλώδεις απευθείας αναθέσεις και υποθέσεις σκανδάλων, να αναρωτιέσαι τελικά και εν καιρώ πανδημίας μάλιστα, τι έμεινε «όρθιο» σ’ αυτόν τον τόπο εκτός από άξιους δικαστές… ώστε να μην εκλείψει παντελώς η ελπίδα.

Και φυσικά είναι λογικό να αναρωτιέσαι ακόμη κι όταν η εξουσία αφού απέτυχε να σε «εξαγοράσει», πως είναι δυνατόν σε άλλες καραμπινάτες υποθέσεις να μη «κινείται» ή και οι υποθέσεις να πηγαίνουν στο… αρχείο ενώ σε άλλες που είναι εμφανές ότι επιχειρείται απροκάλυπτα η φίμωση του Τύπου να μην λαμβάνεται καν υπόψη πάκος ντοκουμέντων και νομικών επιχειρηματών, με τη λογική, «όποιος μηνύεται και… παραπέμπεται, κατηγορούμενος»!!! 

Κάτι που σε καθιστά ωστόσο ασθενή οικονομικά απέναντι στους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ισχυρούς που μάχεσαι….με τεράστιες περιιουσίες και ΔΩΡΕΑΝ νομικούς συμβούλους και στρατιές δικηγόρων!

Όλα αυτά όμως, είναι μια άλλη υπόθεση στην οποία θα επανέρθουμε ούτως ή άλλως…! Διότι όταν σε καλούν σε μια υποθέσεις για εξηγήσεις κι εσύ καταθέτεις σειρά ντοκουμέντων πάνω απο 100 και 120 σελίδες, τουλάχιστον πισεύεις οτι πριν σε παραπέμψουν "διαβάζουν" το υλικό σου....

Σήμερα ωστόσο το δίλλημά μου είναι άλλο, το έθεσα μάλιστα και υπόψη του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη και το θέτω σήμερα υπόψη και του Αντιεισαγγελέα (πλέον) του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιου Σκαδαρέση, μέχρι πρότινος Εισαγγελέα Εφετών Θράκης. 


Αναφερόμαστε στην μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του εκδότη του «Μ» Πάνου Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετέ και παράλληλα κατά του τότε ΝΟΜΙΜΟΥ Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου, της Χρύσας Ούτση κλπ για ψευδείς καταθέσεις, ψευδορκίες κλπ σχετικά με τα γεγονότα της Γλαύκης στην κηδεία του αδικοχαμένου στρατιώτη τον Ιούλιο του 2016.



Στην συγκεκριμένη λοιπόν υπόθεση κλητεύτηκα να καταθέσω στην αρχή ως ύποπτος  και στη συνέχεια ως κατηγορούμενος από την Αντιεισαγγελέα Ξάνθης κυρία Δήμητρα Χατζάκη. 

Εντελώς τυχαία λοιπόν εκείνη την ημέρα ήμουν στο δικαστήρια, έλαβα γνώση της μήνυσης του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, είδα τα δημοσιεύματα του «Μ» που περιλαμβάνονταν σε αυτήν και χωρίς καν να ζητήσω αντίγραφα της δικογραφίας, έκανα την ίδια ώρα μια λιτή κατάθεση στην οποία ανέφερα ότι «έχω αθωωθεί για το επίδικο δημοσίευμα στη δίκη μου με τον βουλευτή Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπεκ», παραπέμποντας την Εισαγγελέα στη συγκεκριμένη δίκη εκφράζοντας όμως σε αυτήν  την απορία μου γιατί «ο μηνυτής μου, δεν κατέθεσε την σε βάρος μας μήνυση ως φυσικό ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΜΕΤ ΜΕΤΕ, αλλά με την ιδιότητα του... «εκλεγμένου Μουφτή Ξάνθης»!!!! 

Ιδιότητα - ομολογία στην οποία ευθέως αποδέχονταν συνειδητά ότι διέπραττε το αδίκημα της... ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗΣ αρχής», αφού η Ελληνική Πολιτεία, το Ελληνικό Κράτος δηλαδή  αναγνωρίζει κι έχει έναν ΝΟΜΙΜΟ διορισμένο Μουφτή Ξάνθης σύμφωνα με τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος.

Η Αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ.Χατζάκη λοιπόν, προφανώς χωρίς να διαβάσει την δικογραφία της δίκης μου με τον Χουσείν Ζεϊμπέκ παρέπεμψε και εμένα αλλά και αυτούς που κατέθεσαν στη δίκη μου ότι διαπράξαμε τα παρακάτω αδικήματα.

Εμένα ότι διέπραξα το αδίκημα της  Συκοφαντικής Δυσφήμησης, τελεσθείσα άπαξ, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση κατά των 2. Χρύσα Ούτση, 3. Εμίν Σινίκογλου και 4. Νουρλη Φαρζλή (κάτοικος Γλαύκης) για ψευδή κατάθεση, τελεσθείσα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη επρόκειτο να γίνει την Τρίτη 13-4-2021 αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε, αλλά με το σημερινό δημοσίευμα δεν είχα σκοπό να επανέρθω στην ουσία της συγκεκριμένης υπόθεσης, όπου θεωρώ ότι «κακώς ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος μου (μας)...», αφού υπάρχει η πανηγυρική αθώωσή μου και μάλιστα για τρία δημοσιεύματα κι όχι για ένα που αφορά την συγκεκριμένη υπόθεση!!!».

Αρχικά λοιπόν σκέφτηκα να μηνύσω την Αντιεισαγγελέα κ.Χατζάκη αλλά και να καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου, αφού στη συγκεκριμένη κηδεία του αδικοχαμένου Στρατιώτη της Γλαύκης, «η Δικαιοσύνη κατά την ταπεινή μου άποψη, έπρεπε πάραυτα να είχε παρέμβει για αντιποίηση αρχής», αφού ο μηνυτής μου Αμέτ Μετέ βρίσκονταν υπό την ιδιότητα του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, στη συνέχεια σκέφτηκα όμως ότι «προφανώς ως νέα Αντιεισαγγελέας στη Ξάνθη, δεν είχε χειριστεί την συγκεκριμένη υπόθεση και δεν γνώριζε τον ντόρο που είχε προκληθεί και στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό...».

Ωστόσο η έκπληξή μου ενίστατο ΚΑΙ σε άλλα σημεία.

1. Πως έγινε δεκτή η μήνυση του κ.Αμέτ Μετέ όχι ως φυσικού προσώπου αλλά ως «εκλεγμένου Μουφτή» Ξάνθης, όρος που δεν υφίστατο κατά τους Νόμους της πολιτείας, που αναγνωρίζει μόνο έναν ΜΟΥΦΤΗ Ξάνθης και αυτός την περίοδο των γεγονότων του 2016 ήταν ο Εμίν Σινίκογλου, ενώ την περίοδο που με παρέπεμπε στο ακροατήριο η Αντιεισαγγελέας Δήμητρα Χατζάκη, ήταν και είναι ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ Ξάνθης ο Μπιλάλ Καραχαλήλ;;;.

2. Πως παραπέμφθηκε ο τότε ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ Ξάνθης κ. Σινίκογλου ως Νόμιμος Θρησκευτικός λειτουργός της μουσουλμανικής μειονότητας σε μήνυση του... «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ που παρανόμησε και μόνο που επιχείρησε την τέλεση της κηδείας του αδικοχαμένου μουσουλμάνου στρατιώτη της Γλαύκης με τον «Ψευτοϊμάμη» του!!! Παρανόμως φυσικά...

 Όταν και μόνο αυτή η «παραπομπή» στην ουσία... αμφισβητεί τον... Νόμιμο και σύμφωνα με τις αποφάσεις της  Ελληνικής Πολιτείας Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου.

3. Ποιά εισαγγελέας Ξάνθης  έκανε ΔΕΚΤΗ την σε βάρος μας μήνυση του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Αμέτ Μετέ με την ΙΔΙΟΤΗΤΑ του εκλεγμένου Μουφτή Ξάνθης;;;Τον Ιούλιο του 2016;;;


4. Και στο ρεζουμέ της παραπάνω υπόθεσης. Πριν λίγες μέρες, κλητεύτηκα από την Εισαγγελέα Πλημ/κών  Θεσσαλονίκης να εμφανιστώ αυτοπροσώπως στο Γ’ ΜΟΝΟΠΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ την 17/06/2021 σε ποινική δίκη κατά του κατηγορουμένου ΜΕΤΕ ΑΜΕΤ του Μεχμέτ ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!!!


5. Χώρια βέβαια την ψυχική δύναμη που θα πρέπει να έχω, αντιμετωπίζοντας πλην του κυρίου Αυτού, ....«Μουφτή»» του Τουρκικού Προξενείου και του «στρατού» που θα ξανακουβαλήσει με πούλμαν στο δικαστήριο Θεσσαλονίκης αξιότιμε Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιε Σκιαδαρέση –και δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά αφού και στη Λάρισα και στο... Αγρίνιο ακόμη είχα αυτεπαγγελέλτως οριστεί να καταθέσω...! Και στη Λάρισα πήγα απο βραδύς πλήρωνοντας και τα έξοδα μεταφοράς και του ξενοδοχείου μου με το τηλεοπτικό συνεργείο που με ακολούθησε...

Πόσο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ μπορώ να θεωρούμαι μάλιστα ως μάρτυς , όταν η Αντιεισαγγελέας Ξάνθης κ. Δήμητρα Χατζάκη  –αδίκως και εσφαλμένος κατά την ταπεινή μου άποψη, αφού πολύ αμφιβάλω αν «μελέτησε» την δικογραφία της δίκης μου με τον βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ στην οποία αθωώθηκα πανηγυρικά...-

-Όταν σε μήνυση του ....«εκλεγμένου» (!) μουφτή Ξάνθης, του ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ δηλαδή που έχει τιμωρηθεί για αντιποίηση αρχής, διώκομαι για το αδίκημα της Συκοφαντικής δυσφήμησης, τελεσθείσα μάλιστα άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση;

-Ένας κοινός... συκοφάντης, πως μπορεί να υπερασπιστεί την αλήθεια που πιστεύει, όταν Έλληνες Εισαγγελείς από τη μια «ασκούν» διώξεις κατά του κ.Αμέτ Μετέ για ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ κι από την άλλη στην ουσία «νομιμοποιούν» την «ανύπαρκτη» ιδιότητά του ως ο... «εκλεγμένος» Μουφτής Ξάνθης;



Κι αυτον τον "Στρατό" κυρία Αντιεισαγγελέα Ξάνθης κ.Δήμητρα Χατζάκη πως θα τον "αντιμετωπίσει" ένας....κοινός συκοφάντης....κατ' εξακολούθηση, ενός τέτοιου "εξαίρετου"....ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ Ξάνθης που μπορεί να "σηκώνει" την σημαία των Ταλιμπάν στο fb και να θρηνεί γιατί ο  Χίτλερ δεν έκανε..σαπούνι τους Εβραίους; 

Πάνος Παπαδόπουλος.

26.5.2021

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »