*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Φεβρουαρίου

Η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η ΔΗΚΕΞ, το ΦΥΣΙΣ και η απουσία του Τσέπελη! Κι άλλο λογισμικό ο Ι. Καμαρίδης στη ΔΕΥΑΞ!;;

17 Φεβρουαρίου


*Πρώτη είδηση. Συνεδριάζει σήμερα στις 15.00 με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό συμβούλιο με Προεδρεύοντα και πάλι τον Ματθαίο Σαββίδη, που θα δείξει ΖΩΝΤΑΝΑ το
Next tv αλλά θα είναι... απών ο Δήμαρχος Τσέπελης!  Πρωταγωνιστής επί έτη στο ΦΥΣΙΣ, εξ' αιτίας του οποίου είχε αγοράσει μάλιστα και δεκάδες στρέμματα την εποχή εκείνη (προσωπικά ο ίδιος...), στοχεύοντας σε τι άλλο; Στον....προσωπικό του πλουτισμό φυσικά!!! (σ.σ. Όλα αυτά βέβαια την εποχή που ο Δημήτρης Μπένης με τον Θανάση Ξυνίδη, τον Ιερόπουλο, τον Θωμά Ξανθόπουλο και δεκάδες άλλους....αγωνίζονταν ενάντια στη "φύση" του Τσεπελισμού να θέλει "οικονομήσει" και απο τα σκουπίδια!)


Καθότι θα βρίσκεται στην... Αθήνα όπως δήλωσε στη συνεδρίαση της Δευτέρας, (σ.σ. Με ποιόν ή ποια ουδόλως με ενδιαφέρει...Η απουσία του μετράει...Εκτός άν άφησε στη θέση του τον Ματθαίο να τον "υπερασπιστεί"....!).

.......

*Γιατί ωστόσο η απουσία του Τσέπελη συζητιέται από χθες τόσο πολύ; Μα διότι στο «κάδρο» των σημερινών θεμάτων, θα συζητηθούν εκ νέου –όπως ήδη έγινε και στην Οικονομική Επιτροπή- τόσο το θέμα της περιβόητης ΔΗΚΕΞ των καρναβαλιών του 1.160.000 ευρώ,  των ενοικίων της Ξανθίππης, του υπόγειου πάρκινγκ  και του Κήπου κλπ Μόνο δηλαδή το...Νησάκι ΔΕΝ θα συζητηθεί!

Η συνέχεια; Σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην ΖΩΝΤΑΝΗ αναμετάδοση από το Next tv!!! Που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον....!

……

*Αλλάζω θέμα. Και βέβαια και με τον νεαρό Γιώργο Ξυνίδη, γιο του Σωκράτη, δεν έχω τίποτα, ωστόσο μου έκανε εντύπωση πως...

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ δικηγόρος -καλή του σταδιοδρομία- ωστόσο ένα χρόνο πριν αν θυμάμαι καλά, είχε κάνει αίτηση και σύσσωμη η παράταξη Τσέπελη σε συνεργασία μάλιστα με τους μισούς τουλάχιστον του Μελισσόπουλου και του Παπαχρόνη, τον ψήφισαν για να αναλάβει… Συμπαραστάτης του Δημότη στο Δήμο Ξάνθης!!! Δηλαδή ενώ ήταν ακόμη ασκούμενος...

.......

*Βεβαίως ρώτησα και έμαθα ότι «τη θέση  του Συμπαραστάτη του Δημότη», θα μπορούσε να αναλάβει και ασκούμενος δικηγόρος...Το νόμιμο δηλαδή υπάρχει.

Αλλά αυτό στ’ αλήθεια, δεν ηχεί λίγο άσχημα για τους δεκάδες ΑΝΕΡΓΟΥΣ δικηγόρους της Ξάνθης; Όχι γιατί δεν διαθέτουν Τσέπελη ή Φανουράκη, αλλά γιατί ένας Συμπαραστάτης του Δημότη, δεν θα έπρεπε να έχει και κάποια εμπειρία επ’ αυτού;

(σ.σ. Χρησιμοποιώ όσο μπορώ πιο ήπιες εκφράσεις, κάτι που δεν θα έκαναν κάποιοι άλλοι βέβαια αν πήγαινα να «βολέψω» κάπου εγώ τη δική μου κόρη...! Γεγονός που σε καμιά περίπτωση φυσικά εγώ δεν θα αποδεχόμουν... Δέχτηκα ωστόσο απίστευτη ΛΑΣΠΗ απο τον Κανάτα και τους λοιπούς της ΤΟΛΜΗΣ που "κατασκεύασαν¨ την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος του Λάκη Στυλιανίδη ο Δημήτρης Μπένης. Ο οποίος τους εμήνυσε, τους καταδίκασε αλλά στη συνέχεια έγινε....κολλητός τους!).

......

*ΔΕΥΑΞ. Μπορεί ο Χρήστος Μούρκας να «υπέκυψε» τελικά και να λέει πλέον ΝΑΙ σε όλα του Προέδρου Ιπποκράτη Καμαρίδη, στην δια Περιφοράς συνεδρίαση όμως της 29ης Ιανουαρίου 2021, ο εκπρόσωπος του Σωματείου Γιώργος Καμπερόπουλος ψήφισε με τρια απανωτά ΟΧΙ! για νέα προμήθεια λογισμικών προγραμμάτων, ύψους μόνο... 24.800 ευρώ!

Τους λόγους θα τους διαβάσετε βέβαια στο σημερινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο του «Μαχητή»…

Ωστόσο έτσι μου λύθηκε και η απορία πως ο Ιπποκράτης Καμαρίδης έκανε τόσο συχνά like στις αναρτήσεις του άριστου ψαρά εκπροσώπου των εργαζομένων!

.......

*Τώρα πως γίνεται ενώ η ΔΕΥΑΞ διαθέτει αξιότιμοι κύριοι Εισαγγελείς και Επιθεωρητές - ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και κύριοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Λογισμικό ηλεκτρονικό πρωτόκολλο στην επιχείρηση και το οποίο μάλιστα  λειτουργεί από το 2019, -τότε που αγοράστηκε και εγκαταστάθηκε από την εταιρία OTS- χωρίς να υπάρχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα μέχρι και σήμερα!

Σε αυτό θα πρέπει πρωτίστως να μας απαντήσει ο διευθυντης της Δ.Ο.Υ της ΔΕΥΑΞ Παναγιώτης Κάρτης!!!

Και φυσικά τα ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΕΛΗ του Δ.Σ. που το ψήφισαν!!!

(Σ.Σ. Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν σε αυτά πλην των κυρίων Μούρκα, Λεβέντ, Πάνου  Αμβροσιάδη κλπ ήταν παρών και ο αντιπρύτανης Φώτης Μάρης!!).

......

*Ερώτηση κρίσεως. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα βγάλεις βέβαια κύριε Κάρτη, αληθεύει όμως ότι και αυτή η «δουλειά» θα δοθεί στην «εκλεκτή» εταιρεία του κυρίου Προέδρου Ιππόκράτη Καμαρίδη με τους... 25 κωδικούς από τον Μάρτιο 2020 για να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερες αναθέσεις;

Με το σκεπτικό ότι θα διαθέτει... σύστημα cloud;;; Λέω...

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »