*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Φεβρουαρίου

Τα γενέθλια του Τάσου Σουρουτζίδη και η συμμετοχή του Γιώργου Αρβανιτίδη στο Fame La Academia»

17 Φεβρουαρίου



*Ένα «μίνι» αφιέρωμα έκανε το
site «kalitheasi.gr» στον νεαρό Ξανθιώτη τραγουδιστή, Γιώργο Καριπίδη, με αναφορές στις συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς με μεγάλα ονόματα στο χώρο του τραγουδιού!

-Μάλιστα ο Γιώργος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στο συγκεκριμένο site από το facebook, «δημοσιεύοντας» σε story του ένα απόσπασμα από το αφιέρωμα που του κάνανε!

……

*Γενέθλια είχε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ο Τάσος Σουρουτζίδης, γαμπρός του προέδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης, Στέλιου Μωραϊτη και ο πρόεδρος του ευχήθηκε χρόνια πολλά και από το facebook με μια αναμνηστική φωτογραφία έκπληξη από τον πολιτικό γάμο με την κόρη του Μαρία, γράφοντας χαρακτηριστικά και το εξής σχόλιο:

«Πολύχρονος Γαμπρέ γερός, δυνατός και ευτυχισμένος με υγεία, αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία!!!».

-Χρόνια πολλά στον Τάσο και από τη στήλη!

……


*Όχι μια αλλά δυο όμοιες τούρτες παρήγγειλαν από το ζαχαροπλαστείο του γνωστού
DJ και ζαχαροπλάστη, Ιορδάνη Καγιά στη Χρυσούπολη, Παναγιώτης Μπαϊραμισλής και Αγγέλα, για μια επέτειο που γιορτάζουν χωρίς όμως να αποκαλύψουν ποια είναι αυτή!

Τις τούρτες πάντως επιμελήθηκε και στόλισε προσωπικά ο ίδιος ο Ιορδάνης που είναι και κολλητός φίλος του αγαπημένου ζευγαριού!!!

……

*Με απόλυτη… μυστικότητα συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις, σε σχεδόν καθημερινή βάση, Αντώνης Χειμωνίδης και Δημήτρης Πετρόπουλος μαζί με τον μαέστρο τους Νίκο Ράλλη!!!

-Την Δευτέρα το βράδυ ο Αντώνης με ανάρτησή του αποκάλυψε ένα βιντεάκι με τα μηχανήματα από το στούντιό του δηλώνοντας μάλιστα και την παρουσία του Δημήτρη Πετρόπουλου αλλά και του Ν. Ράλλη γράφοντας μόνο ένα αινιγματικό σχόλιο «Νέες μουσικές συνεργασίες»!

-Θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι ετοιμάζουν!

……

*Στο μουσικό reality που ξεκίνησε να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, «House of Fame La Academia», συμμετέχει ο Γιάννης Αρβανιτίδης από την Ξάνθη.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης είναι 28 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε σε κοινό ήταν το «Ψίθυροι Καρδιάς» στην ταβέρνα του παππού του, σε ένα χωριό της Ξάνθης. Εργάζεται από τα 14 του και έχει περάσει απ’ όλα τα πόστα ενός νυχτερινού μαγαζιού.

Προσέχει πολύ την εξωτερική του εμφάνιση γιατί όπως λέει, μετράει πολύ. Μέχρι τα 17 του ήταν υπέρβαρος και, ύστερα από μεγάλο αγώνα, έχασε σχεδόν 40 κιλά για να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα. Πήγε στις Ειδικές Δυνάμεις όπου εκεί γεννήθηκε η αγάπη του για την γυμναστική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά. Δηλώνει ευαίσθητος και φιλόδοξος ενώ στον έρωτα ομολογεί πως έχει πληγώσει… ενώ δεν έχει πληγωθεί ποτέ.

«Μέχρι τα 17 μου χρόνια είχα πάρα πολλά κιλά, ήμουν κοντά στα 120. Μετέπειτα πήρα την απόφαση και αδυνάτισα. Αλλά μικρός δεν είχα παίξει μπάλα, μπάσκετ ή κάτι και δεν το είχα με τα αθλήματα», είπε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στην πρεμιέρα του House Of Fame. «Συνολικά έχω χάσει 35 με 40 κιλά. Ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ είχα φάει μισό ταψί μπακλαβά. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε διαιτολόγο», εξομολογείται.

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »