*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Φεβρουαρίου

Τα like του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ για τις "ψαριές" του Γιώργου Καμπερόπουλου και οι παραιτήσεις των "6" του Παπαχρόνη!!

17 Φεβρουαρίου


Κι έλεγα κι εγώ γιατί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδης είχε τέτοια οικειότητα κι έκανε
like στον εκπρόσωπο των εργαζομένων όταν... ψάρευε εν καιρώ πανδημίας τον Μάιο 2020. Μόνο που ο δεινός ψαράς Γιώργος Καμπερόπουλος, δεν..."τσίμπησε" στις 29/1/2021

………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Με άδεια από το γραφείο Συγκοινωνών; Από την Τροχαία; Από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο; Ή από την… Εισαγγελέα ο Δήμαρχος Τσέπελης κυκλοφορεί ως ΙΧ το τζιπ του Δήμου Ξάνθης με τον… φάρο μάλιστα επάνω στην οροφή;

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)

-Με άδεια...Τσέπελη! Απο τον εαυτό του δηλαδή....

…………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Θέλαμε χιόνι και με το που είδαμε μια άσπρη μέρα, αμέσως τα γνωστά παράπονα για τον δήμο, για τους αυτοδιοικητικούς της εξουσίας και για όποιον πάρει ο χάρος. Ο κάθε ένας ήθελε και ένα εκχιονιστικό να έχει έξω από την πόρτα του να τον περιμένει για να πάει τη βόλτα του, μιας και Κυριακή ελάχιστοι δουλεύου»ν.

(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)

-Ελάχιστοι δουλεύουν τις Κυριακές, αλλά και αυτοί όπως φάνηκε την περασμένη Κυριακή... μάλλον μας «δουλεύουν»!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Τελικά τι μπορεί να «δει» κανείς, πίσω από τις κουϊντες, αν ξέρει να... «ερμηνεύει» τα εσώψυχα κάποιων ανθρώπων, ακόμη κι όταν κάνουν ...like στα μέλη του διοικητικούς τους συμβουλίου.

......

*Να για παράδειγμα έχω μπροστά μου μια φωτογραφία του εκπροσώπου των εργαζομένων  της ΔΕΥΑΞ Γιώργου Καμπερόπουλου (σ.σ. Δείτε την στην κεντρική φώτο της στήλης, λίγο πιο πάνω...), την ώρα που ψαρεύει (στις 11 Μαίου 2020, δηλαδή 9 μήνες πριν...) και το σχόλιο-πλακίτσα του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ:

«Ιπποκράτης Καμαρίδης Προπέρσινη είναι η φωτογραφία? Γιατι ο Λευτέρης είπε πως κάθε χρόνο την ίδια ανεβάζεις...»

-Όχι Πρόεδρε....Είναι έτους 2020, δηλαδή αφότου ανέλαβες εσύ πλέον τα ηνία της ΔΕΥΑΞ!!!! Ο Το κατάλληλο δηλαδή έτος...για το «έπος» που γράφεις στην επιχείρηση!

......

*Ο Λευτέρης, ο Γιώργος, ο  Ιπποκράτης, μέχρι που ήρθαν τα 3 «ΟΧΙ» του εκπροσώπου των εργαζομένων της ΔΕΥΑΞ στη συνεδρίαση της 29 Ιανουαρίου 2021, μετά το ΛΕΥΚΟ του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ Χρήστου Μούρκα για κάτι ανάλογο και πάλι...πριν λίγους μήνες...!

Δηλαδή άλλη μια απευθείας ανάθεση του Προέδρου στην εκλεκτή του εταιρεία Δ. ΒΕΖΕΡΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε. που τον Μάρτιο 2020, πρόσθεσε στις δραστηριότητές της... 25 νέους κωδικούς!!;;;

Εμφανώς πλέον για να... «σαρώσει» τις απευθείας αναθέσεις ΔΕΥΑΞ αλλά και Δήμου!;;

-Χωριό που φαίνεται… κολαούζο (ή Μούρκα) δεν θέλει…

.......

*Κι έλεγα κι εγώ πως ξαφνικά εκεί που ο Φανουράκης ήταν ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος του… "εαυτού" του... ηγαπήθηκε τόσο φανατικά από τον πρόεδρο μετά τα «γκάζια» που προηγήθηκαν από τον γιατρό!!!;;;

Και δεν αναφέρομαι μόνο στα «γκάζια», στα Δημοτικά Συμβούλια που έγιναν στο Ίδρυμα! Αλλά και τις «φάσεις» μέσα στο Δημαρχείο!!!

......

*Βέβαια κι από την πλευρά του ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης που είναι όχι αρκετά, αλλά ΠΟΛΥ ΞΥΠΝΙΟΣ στο είδος των απευθείας αναθέσεων, επίσης ξέρει κάτι περισσότερο όταν λέει... παντού!

-Μπορεί οι άλλοι να τον «φοβούνται» τον γιατρό, εγώ όμως όχι....!

Και σχόλιο από μένα ουδέν, μην κατηγορηθώ και… κρυπτοφανουρικός!

Θού Κύριε φυλακή τω στόματί μου!!!

.....

*Θέλω τρεις μέρες να ηρεμήσω....δεν κάνω δηλώσεις, θα συνεδριάσουμε....και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί!

Αυτό απαντάει ο Παπαχρόνης στους δημοσιογράφους που τον ρωτάνε "τι θα κάνει μετά τις δηλώσεις του περί παραίτησης και των 6 δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΑΓΑΠΗ για τη Ξάνθη μας"...! Καθότι μπορεί ο ίδιος να δήλωσε αυτά που δήλωσε....αλλά τουλάχιστον τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΓΑΠΗΣ (για τον Τσέπελη...) λένε "ΟΧΙ" και δεν θέλουν να παραιτηθούνε! Με τους δυο μάλιστα, για να μην πω τρεις...να θέλουνε "συνεργασία" με Φανουράκη-Τσέπελη και τον Σπανίδη να δηλώνει οτι....."δεν θα ασχοληθεί το 2023 με το Δήμο"!!! 

....

*Το ωραίο της υπόθεσης; Μέχρι τον...Δημήτρη Πετρόπουλο πήραν να τον ρωτήσουν τι θα κάνει, αν παραιτηθούν οι "6"  του  Παπαχρόνη για να πάρουν την απάντησή του, "πρώτα ας παραιτηθούν...και βλέπουμε!¨

-Τουτέστιν ούτε ο Δημήτρης Πετρόπουλος τους πιστεύει πλέον, διότι άλλο να παραιτείσαι προφορικά κι άλλο.....ΓΡΑΠΤΑ! 

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ!!!

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/2


Στο δρόμο που χάραξε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης  Καμαρίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Γιάννης Ζερενίδης! Γιατί το γράφω αυτό; Μα  γιατί κι αυτός όρισε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις 12 το μεσημέρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Ιδού τι αναφέρει και η πρόσκλησή του στα μέλη:

«Σας προσκαλούμε, σε δια περιφοράς, τακτική συνεδρίαση στις 19 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης 9:00 – 12:00 ώρα λήξης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 184 του Ν.4365/2019, το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του», τις αριθμ.18318/13-3-2020, 40/-31-3-2020, 163/33282-29.05.2020, 60249/22-9-2020 και την αριθ.Πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/132/οικ.20413/03-11-20 εγκυκλίους του ΥΠΕΣ και το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 προσαρμοσμένο στις προαναφερόμενες διατάξεις, προκειμένου ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, στα παρακάτω θέματα, της ημερήσιας διάταξης: Κοπή επικίνδυνων δέντρων σε Κοινόχρηστο Χώρο Πρασίνου Κ.Χ.Π στην οδό Οχυρού Ρούπελ του Δήμου Ξάνθης. (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης Σιαμπάν Μπαντάκ)

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Ζερενίδης

(Αντιδήμαρχος Ξάνθης)»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »