*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Οι ευχές του Μάκη Δάγκα για τον Α ντώνη Σαμαρά, και η "καυτή" φωτο της Ελένης Καπώνη απο την Κύπρο...

20 Ιανουαρίου


*Τον Δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Ξάνθη», Πασχάλη Λύρατζη, είδα να κυκλοφορεί μετά από πολύ καιρό αφού ανάρρωσε πλήρως από την ιγμορίτιδα που τον ταλαιπώρησε και οφείλονταν στο καθημερινό περπάτημα που έκανε για σωματική άσκηση!

-Πασχάλη, περαστικά και να προσέχεις ειδικά τώρα που έχουμε… «πολικές» θερμοκρασίες στην Ξάνθη!!!

……


*Όπως με ενημέρωσε συνάδελφος δημοσιογράφος, ο Χαράλαμπος Κυρκούσης ξανα-ανέλαβε ρόλο… «μάνατζερ» του Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη και τον προβάλλει με ιδιαίτερο «πάθος» με αναρτήσεις του στο
instagramm αποθεώνοντάς τον μάλιστα!

-Η περίοδος όπου Χαράλαμπος και Γιώργος είχαν απομακρυνθεί, όπως φαίνεται έχει περάσει και οι δυο κολλητοί έσμιξαν πάλι!

-Τελικά δεν ισχύει αυτό που λένε ότι το γυαλί αν ραγίσει δεν ξανακολάει!...

……

*Δεν «μιλιότανε» την περασμένη Δευτέρα ο φανατικός «Αριανός» Παναγιώτης Χατζημίσιος μετά την εντός έδρας ήττα της αγαπημένης του ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης με 0-1 από τον Παναθηναϊκο!

-Φαίνεται πως η φωτογραφία ανάμεσα σε έναν ΠΑΟΚτσή (Τόρη Παπαδήμα) και έναν Γαύρο Ολυμπιακτσή (Μάκη Αρίφογλου) τον… «γκαντέμιασε» και έχασε η ομάδα του!

-Παναγιώτη να προσέχεις τις… συναναστροφές σου και με ποιους φωτογραφίζεσαι!!!

……


*Τελικά «λύθηκε» η απορία του Ξανθιώτη αθλητικογράφου του «ΜΑΧΗΤΗ» Γιάννη Τσιλιγκιρίδη που ρωτούσε από τη στήλη του στην εφημερίδα μας, αν φέτος ο φίλος του Μάκης Δάγκας θα ευχηθεί στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την γιορτή του, με τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια φιλική σχέση!

-Ο ίδιος ο Μάκης Δάγκας ευχήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά από το facebook, δημοσιεύοντας μάλιστα και μια φωτογραφία μαζί του από παλιά επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στην Ξάνθη στις 15 Απριλίου του 2011!!!

Ιδού και οι ευχές του στο facebook:

«Χρόνια πολλά στις Αντωνιες και στους Αντώνηδες και ιδιαίτερα στο φίλο μου Αντώνη Σαμαρά».

……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με την πρώην ραδιοφωνική παραγωγό του Life 92.1 και ηθοποιό της Θρακικής Θεατρικής Σκηνής, Ελένη Καπώνη από την Κύπρο, η οποία μάλλον «ζήλεψε» τις βόλτες του πρώην συναδέλφου της Μίμη Μουρζόπουλου στα χιονισμένα τοπία της Γερμανίας χωρίς μάσκα και πήρε «σβάρνα» τις παραλίες της Κύπρου απευθύνοντας μηνύματα για τον κορονοϊό!

-Διαβάστε ένα από αυτά που δημοσίευσε πρόσφατα στο facebook:

«Εις το όνομα του κορονοϊού!

Ελευθερία γιοκ.

Και ακόμα κι αν μας στερούν αυτό το δικαίωμα, δεν μπορούν να μας στερήσουν το δικαίωμα να χαμογελάμε και να ονειρευόμαστε.

Καλή δύναμη και υπομονή σε όλους μας, με  την ελπίδα στις καλύτερες μέρες που θα έρθουν και ας βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί από όλη αυτή την ιστορία.

Κάντε υπομονή φίλοι μου, κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

Με ότι ηρεμεί την ψυχή σου.

-SCELTE-

Pre-Lockdown mood!

Έλα καλησπέρα»

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »