*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Ανω-κάτω ο Δήμος Μύκης λόγω...Τσέπελη και Αγριανής! Τι νέες απευθείας αναθέσεις ετοιμάζει ο Ηλίας Ασκαρίδης;

20 Ιανουαρίου


Κάτι πρέπει να κάνουμε Φένια κι εμείς οι δύο με τις αντιμισθίες μας.
Με 400 και 250 ευρώ το μήνα, πως θα... ζήσουμε;
Και χωρίς απευθείας αναθέσεις μάλιστα...Δεν το "σηκώνει" το Ποντιακό αίμα.

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


...ποιοι είναι Αναστάσιε τα παπαγαλάκια του Πανόπουλου... γιατί εγώ όλους τους βλέπω στο γραφείο τύπου (του ΑΟΞ) βολεμένους όπως και....πριν! Ποιους εννοείς; Και τόσα χρόνια δεν μας το... μαρτυρούσες; Στο 80' τρεις αλλαγές μαζί ο προπονηταράς γύρισε όλη την ομάδα στην ΑΜΥΝΑ...

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον Αναστάσιο Τσορλίδη από το facebook)

-Και τι αλλαγές... Και οι 3 αμυντικοί ήταν! Για τέτοια ... «Μπαρτσελόνα» μιλάμε!

…………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Παναγιώτη μου είναι πολλοί ακόμα οι νοσταλγοί του Χρήστου Πανόπουλου κι αν κάνεις μια "βόλτα" στο διαδίκτυο απ' τα σχόλια τους θα το καταλάβεις πολλά.

Ας κυλήσουν 5_6 αγωνιστικές για να βγάλουμε τα ακριβή συμπεράσματα

Δεν συμφωνείς;;;;».

(Ο Αναστάσιος Τσορλίδης απαντώντας στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου στο facebook)

-Για τα παπαγαλάκια του γραφείου τύπου τον ρωτάμε τον Αναστάσιο, για τα παπαγαλάκια του... διαδικτύου απαντάει! Άπαιχτος...

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Βλέπω από την περασμένη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία τους «κορμούς» του Χριστουγεννιάτικου δέντρου...

Ήρθε λοιπόν το συνεργείο του Δήμου, φέρανε γερανό από τα Κιμμέρια, πέρασε το Σαββατοκύριακο και χθες Τρίτη...

Ακόμη οι δυο κορμοί  βρίσκονται στην πλατεία!!!

Και μιλάμε για 3 και 4 συνεργεία και ένα σωρό ανθρώπους που επιστρατεύτηκαν για να ξηλώσουν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη!

-Η οποία χθες έφυγε... Κάτι είναι κι αυτό!

......

*Ματαιώθηκε το Ξανθιώτικο Καρναβάλι, ματαιώνεται, όπως ανακοινώθηκε χθες και το Μουσικό Φεστιβάλ και τώρα τι... γίνεται κυρία Φένια Τσαγκάλα; Τι θα κάνετε χωρίς τις απευθείας αναθέσεις-σκάνδαλο και τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ υπερτιμολογήσεις που κάνατε στο Καρναβάλι του 2020;

....

*Και το καυτό ερώτημα της στήλης. Αλήθεια, ο κύριος Ηλίας Ασκαρίδης τι... επαγγέλλεται; Και πως ζει; Γιατί με τα 400 ευρώ το μήνα, ο Φανουράκης ούτε... 3ήμερο θα έβγαζε!

.....

*Περιμένω να δω από τους 7 που έχει ο Ντελή Ριτβάν στο δια περιφοράς χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Μύκης στο σύνολο των 27, πόσοι από αυτούς θα ΨΗΦΙΣΑΝ υπέρ της Αγριανής και του Αγκόρτσα!

......

*Φυσικά μετά το χθεσινό μου πρωτοσέλιδο απευθυνόμενος στους Εισαγγελείς  Ξάνθης και Εφετών...!

Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και πριν 3-4 χρόνια για την ίδια ακριβώς υπόθεση!

Εισαγγελέας για μένα ή γι’ αυτούς! Δηλαδή για τον Απόστολο Αγκόρτσα, τον Χρήστο Μούρκα, τον Σοφτά Κενάν και τους δυο δημάρχους Ξάνθης και Μύκης που είναι οι ηθικοί αυτουργοί και κρύβονται πίσω από όλα αυτά!!!

......

*Κι άντε ο Απόστολος είναι συνηθισμένος ν’ αλλάζει δικηγόρους, δημάρχους, υποστηριχτές κλπ.

-Οι άλλοι που θα ΜΠΛΕΞΟΥΝ μαζί του, τι του... φταίνε; Που θα  τους πάρει στο λαιμό του;

......

*Ποιοι ζημιώνουν από το νέο κακοστημένο σήριαλ της Αγριανής και του Απόστολου Αγκόρτσα;

Μα και οι δυο Δήμοι Ξάνθης και Αγριανής! Δηλαδή το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ... Αφού με όλες αυτές τις καθυστερήσεις, ήδη παραγράφηκαν κάποια πρόστιμα και αρκετές παλιές οφειλές!

......

*Το ευχάριστο της συγκεκριμένης υπόθεσης στο παρόν χρονικό διάστημα; Ο νυν Εισαγγελέας Ξάνθης Μηνάς Στρουμπής την ξέρει πολύ καλά!!! Άριστα θα έλεγα...

 

Με απόφαση Μέτιου, η  Περιφέρεια ΑΜΘ ενισχύει 57 επιχειρήσεις
σε Ροδόπη και Ξάνθη με 6,8 εκ. € από το πρόγραμμα LEADER


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, η Περιφέρεια διαθέτει στην Αναπτυξιακή Ροδόπης 6.860.210 ευρώ από το πρόγραμμα CLLD-LEADER για την ενίσχυση 57 ιδιωτικών επενδύσεων σε αγροτικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης, με στόχο την τοπική ανάπτυξη.

Οι επενδύσεις που θα ενισχυθούν αφορούν σε επιχειρήσεις μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, σε βιοτεχνίες, εργαστήρια, καταστήματα γενικού εμπορίου καθώς και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών.

Αν στους πόρους που διαθέτει η Περιφέρεια προστεθούν και τα ιδιωτικά κεφάλαια, οι επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις δύο περιοχές θα φτάσουν τα 11.736.430 ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Μέτιος είχε συνομιλήσει για το θέμα μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Λουρίκα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Στάθη Κεφαλίδη, ενώ είχε επικοινωνία και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος CLLD-LEADER Ροδόπης-Ξάνθης κ. Δημήτρη Πολιτειάδη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »