*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

Η πρόταση του Οδυσσέα Βουρβουκέλη για τους αγώνες της Ξάνθης, η δική μας... αντιπρόταση για... δημοτική ποτοποιία και ο αθέμιτος ανταγωνισμός!

20 Ιανουαρίου


*Τώρα μάλιστα. Έλυσε τα προβλήματα της Ποτοποιίας του και των επιχειρηματιών ο Περιφερειακός σύμβουλος του Τοψίδη, Οδυσσέας Βουρβουκέλης...!


Θα λύσει και τα προβλήματα του νέου ΑΟΞ δια του πολυδάπανου  δημοτικού ραδιοφώνου!

Που κοστίζει στους δημότες πάνω από 300.000 ευρώ και λειτουργεί με άνισους όρους ανταγωνισμού σε σχέση με τα δημοτικά ραδιόφωνα...!

......

*Τι πρότεινε λοιπόν ο συμπαθής κατά τα άλλα Οδυσσέας για να αποκτήσει λίγη... προβολή; Να κάνει ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων της Ξάνθης από το πολυδάπανο Δημοτικό Ραδιόφωνο!

Τι... μεγάλη και εξέχουσα φαεινή ιδέα ήταν αυτή...Ειλικρινά εκπλήσσομαι!!!

.......

*Συμφωνώ απόλυτα και επικροτώ, προτείνοντας μάλιστα να κάνει την ραδιοφωνική αναμετάδοση του αγώνα για να είναι και... αντικειμενική η κριτική, όχι ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης που βόλεψε εκεί ο Λομβαρδέας (σ.σ. Αλήθεια πως πληρώνονται όλοι αυτοί  οι παραγωγοί κύριε Ιπποκράτη Καμαρίδη...), αλλά η Σοφία Ψωμά που είναι και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ξάνθης με σχολιαστή τον... Μάκη Τζάτζο!

Απορώ μάλιστα πως δεν το σκέφτηκε ακόμη η ίδια...

......

*Και η άλλη μου πρόταση; Να ιδρύσει ο Δήμαρχος Τσέπελης, που το σκορπάει το χρήμα που βρήκε από τον Δημαρχόπουλο όπου γουστάρει και… Δημοτική Ποτοποιϊα, με διευθυντή τον… Οδυσσέα Βουβουκέλη!

Και κρασιά και τσίπουρα Τάσου Θεοδωρίδη και Κυριάκου Παπαδόπουλου!

Λεφτά υπάρχουν, όλοι και κάπου μπορούν να βολευτούν!

......

*Φυσικά ο Οδυσσέας –αλήθεια πάτησε ο συγκεκριμένος κύριος ποτέ στο γήπεδο της Ξάνθης;;;- δεν θα  γνωρίζει φαντάζομαι ότι ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις των αγώνων της Super League 2 έκαναν και κάνουν ήδη τα αθλητικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ αλλά και αρκετά άλλα ραδιόφωνα.

Και το πρόβλημα είναι το τηλεοπτικό κομμάτι, ώστε με εικόνα και ήχο να βλέπουμε τι «παίζει» με τις διαιτησίες...

Κι όχι τι μας λένε οι σπήκερ!

.......

*Και στην μεγάλη είδηση. Με -ανοιχτή- επιστολή του λοιπόν προς το Δημοτικό Ραδιόφωνο και τον Τσέπελη (αυτός είναι ο Πρόεδρος άλλωστε...), ο περιφερειακός σύμβουλος του Τοψίδη  Οδυσσέας Βουρβουκέλλης, προτείνει τη ραδιοφωνική μετάδοση των αγώνων του ΑΟΞ από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας, «ειδικά φέτος στη δεύτερη κατηγορία»...

-Ειδικά φέτος στη δεύτερη κατηγορία –όπως την «κατάντησαν» πριν... πάμε στη Γ’ οπότε τότε είναι που θα γίνεται χαμός με τα ντέρμπι με το Άβατο, τον Ορφέα και τη Θαλασσιά ή το Δροσερό! Λέω...

.......

*«Ως συνδετικός κρίκος, της κοινωνίας με τους θεσμούς, σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την εξέταση του προβληματισμού-πρότασης που σας καταθέτω και ελπίζω στη θετική έκβαση του θέματος» καταλήγει ο Οδυσσέας στην επιστολή του...

......

*Συνδετικός κρίκος της κοινωνίας με τους... θεσμούς το δημοτικό ραδιόφωνο του Τσέπελη που από το πρωί μέχρι το βράδυ «υμνεί» τον Δήμαρχο και την «παρέα» του και ρωτάει και ξαναρωτάει η αντιπολίτευση -πολύ πετυχημένη η τελευταία ερώτηση της παράταξης Παπαχρόνη που σιγόνταρε και ο Σάββας Μελισσόπουλος και  ζητούσε να μάθει -όπως ζητούσε επί Λομβαρδέα-Δημαρχόπουλου και ο Ιπποκράτης Καμαρίδης- για τους... «τρίτους» που… χρυσοπληρώνονται από το δημοτικό ραδιόφωνο!

-Ζήτωωω... Τηλέμαχε εδώ και τώρα...συνέντευξη με τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη!!!

(σ.σ. Κατά τα λοιπά με τέτοιους υποψήφιους, ήθελε να πάρει και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  ο Τοψίδης...! Και ασκεί αντιπολίτευση στον Μέτιο...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »