*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Οκτωβρίου

Η μη πρόσκληση των ξενοδόχων της Ξάνθης και οι "απόντες" ειδικοί σύμβουλο...Θετικός στον κορωνοϊο και ο Μπέος!

22 Οκτωβρίου

Άντε κύριε Ιερόπουλε η Σόφη Μπασματζή δεν ενημέρωσε τον σύλλογο Ξενοδόχων Ξάνθης για την επίσκεψη του Τουριστικού Ιταλικού περιοδικού DOVE στο Νομό Ξάνθης. Ο... υψηλόμισθος ειδικός σύμβουλος του Τσέπελη σε θέματα τουρισμού Κώστας Τσεγγελίδης που κανείς δεν ξέρει σε ποιό γραφείο στεγάζεται, γιατί σας... «απαξίωσε»;

…………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1

«Ένα Κράτος κινδυνεύει περισσότερο από τους πολίτες και τους εκπροσώπους του, παρά από τους εχθρούς του».

(Ο Αείμνηστος Γιώργος Ροδίου για το «σκάνδαλο» του υπόγειου Πάρκινγκ το 1999)

-Εικοσιένα χρόνια μετά, πάντα ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ...και φυσικά δικαιωμένος! Άσχετα αν τα «λαμόγια» παραμένουν τα ίδια...

…………………………………

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2

«Τελικά ο Κώστας Παπαβραμίδης όποιος δεν του κάνει τα «κέφια» και δεν «εξυπηρετεί» τα «συμφέροντά» του, δεν του δίνει το χέρι και... του «επιτίθεται» σε προσωπικό επίπεδο;

Γιατί αυτό έπαθε όπως μου είπαν ο πρώην αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος όταν τυχαία τον συνάντησε στη Σταυρούπολη!».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στα παραΠΟΛΙΤΙΚΑ του «Μ»)

-Ας πρόσεχε ο Κυριάκος να μη χάσουν το Δήμο... γιατί εκτός των άλλων, αποδείχτηκε και ο αδύναμος κρίκος του Δημαρχόπουλου! Όταν χάνεις την εξουσία, χάνεις και τους Παπαβραμίδηδες...

 

Σεμνά & ταπεινά

*Με ρώτησε στέλεχος του Δήμου με μπόλικη ειρωνεία, «γιατί όταν ο Πρόεδρος των ξενοδόχων Ξάνθης Γιάννης Ιερόπουλος ευθέως κατήγγειλε το Δήμο Ξάνθης αλλά και τους αρμόδιους Τουρισμού Δήμου Ξάνθης –όπως και την αντιπολίτευση για τη σιωπή της- για την ΜΗ ενημέρωση του συλλόγου για την εδώ παρουσία και το ρεπορτάζ του Ιταλικού τουριστικού Περιοδικού DOVE», δεν σχολίασα ότι «υπεύθυνη σε αυτό ήταν η… Σόφη Μπασματζή» και απλά...μειδίασα!

.......

*Και η απάντησή μου.

1. Και φυσικά ρώτησα (από την εκπομπή μου) την Σόφη Μπασματζή γιατί δεν ενημέρωσε τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ξάνθης, αλλά και εκτός από τη Παλιά Πόλη, που αλλού πήγε την ομάδα των δημοσιογράφων...!

2. Όπως όμως ρώτησα τον Γιάννη Ιερόπουλο και το άλλο. «Άντε η Σόφη Μπασματζή αμέλησε ή ξέχασε να ενημερώσει το σύλλογο ξενοδόχων Ξάνθης και κακώς γιατί το ίδιο έκανε κι όταν την συνόδεψε στο γραμματέα Τουρισμού ο βουλευτής και συμμαθητής της Σπύρος Τσιλιγγίρης...»...

Ο υψηλόμισθος όμως ειδικός σύμβουλος του Τσέπελη (σε θέματα τουρισμού) κύριος Κώστας Τσεγγελίδης που κανείς δεν γνωρίζει που απασχολείται και βρίσκεται (σ.. Εγώ ξέρω βέβαια...), ή η Δέσποινα Χατζογλίδου... ΓΙΑΤΙ δεν ενημέρωσαν τους ξενοδόχους της Ξάνθης;;;

(σ.σ. Εκτός αν ενημέρωσαν τον Απόστολο Αγκόρτσα, που ανήκει στον άλλο σύλλογο ξενοδόχων... Αυτό του Έβρου!).

……

*Δημοτικό. Πολύς ντόρος με την αποκλειστικότητά μου για την πιθανή υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ξανθόπουλου από τη Νέα Κεσσάνη στις Δημοτικές εκλογές του 2023 ως επικεφαλής ενός νέου ανεξάρτητου συνδυασμού...

Με τη διευκρίνιση ότι ο άνθρωπος ΠΙΕΖΕΤΑΙ από τώρα να κατέβει υποψήφιος! Και είναι νωρίς ναι μεν... αλλά το όνομά του ήδη «παίζει» στο Δήμο.

......

*Χθες πάντως είδα τον Σάκη Κριτσίνη να επισκέπτεται –φορώντας μάσκα- τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη, οπότε αναμείνατε...

1. Ή κάποια νέα ανακοίνωση καταγγελία για τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη

2. Ή ενδεχομένως να τον ενημέρωσε για την Εισαγγελική έρευνα που ήδη γίνεται για τις εταιρείες του Δήμου Αβδήρων που ακόμη δεν εκκαθαρίστηκαν...

Ότι είναι να φανεί, θα φανεί σύντομα...

.......

*Και για να μην υπάρχουν και παρερμηνείες. Ορισμένα θέματα είναι ΑΡΧΩΝ και ιστορίας. Από τα καλύτερα παιδιά είναι ο Χάρης Σουπιάδης, αλλά και η αποστασία.... ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ!!!

.......

*Ή όφειλε να παραδώσει την έδρα του, ή πριν πάρει την απόφαση ανεξαρτητοποίησης, όφειλε να απαντάει στα τηλέφωνα του Σάκη Κριτσίνη και να τον ενημερώσει!

Δεν είναι Χασάν Ογλού Φερτούν ο Χάρης Σουπιάδης, ούτε και Ιμάμογλου φυσικά!

.......

*Βέβαια στην περίπτωσή του –τουλάχιστον προς το παρόν- ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης δεν φαίνεται να του έδωσε....ΑΝΤΑΛΛΆΓΜΑΤΑ για να ανεξαρτητοποιηθεί!!!

……

*Ποδοσφαιρικό. Από χθες ο ΟΡΦΕΑΣ Ξάνθης φιγουράρει πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου με 7 βαθμούς. Με πιο επικίνδυνο αντίπαλο φυσικά τον ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης που χθες κέρδισε 5-0 το Ορφανό!

-Φαντάζεστε να ανέβει στη Β΄ Εθνική ο Ορφέας τι έχει να γίνει; Και πόσοι θα πάθουν πλάκα;

 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστό πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, καθώς το τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό.

Νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος είχε κάνει γνωστό πως βρέθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο για ένα πρόβλημα υγείας, διευκρινίζοντας πως τα δύο τεστ κορονοϊού που είχε κάνει βγήκαν αρνητικά.

Μερικές ώρες αργότερα, όμως, ο δήμαρχος Βόλου με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, έπειτα από τρίτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό.

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου με τον Πρέσβη της Πολωνίας για οικονομία και τουριστική ανάπτυξη

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα κ. Artur Lompart είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν κυρίως θέματα τουριστικών και πολιτιστικών σχέσεων και συνεργασιών.

Ιδιαίτερα εξετάστηκε η δυνατότητα ανάπτυξης σχέσεων μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της πολωνικής Περιφέρειας Podlaskie, στα σύνορα της Πολωνίας με τη Λευκορωσία και τη Λιθουανία, καθώς πρόκειται για δύο περιοχές με παρόμοια χαρακτηριστικά όσον αφορά το φυσικό περιβάλλον, τη διασυνοριακότητα, τα πολυπολιτισμικά στοιχεία του πληθυσμού τους, τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης και την οικονομία τους.

Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Αναπληρωτής Πρέσβη κ. Tomasz Wiśniewski.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »