*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Οκτωβρίου

Το "σκάνδαλο" του υπόγειου πάρκινγκ, οι....απόντες απο τη δίκη της Τρίτης και η...αναβάθμιση της Γκουλιάμα ....

22 Οκτωβρίου
 
*Ούτε έξω από το δικαστήριο Ξάνθης πέρασαν την περασμένη Τρίτη την ώρα που εκδικάζονταν η υπόθεση για το υπόγειο πάρκινγκ, τόσο ο Δήμαρχος Τσέπελης, όσο και ο πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης που έκανε και τη γνωστή δημοπρασία (επί Λάκη Στυλιανίδη...), φροντίζοντας μάλιστα να μη δοθεί στη μισθώτρια ούτε η επιλογή της εταιρείας που θα αναλάμβανε την οργάνωσή του!

-Ενώ το ακίνητο παραδόθηκε αν θυμάμαι καλά, με καθυστέρηση τουλάχιστον 14-15 μηνών στην μισθώτρια, ΜΕΤΑ την δημοπρασία!

.......

*Ειδικά ο Δήμαρχος Τσέπελης εφόσον είχε προσκληθεί βέβαια ως μάρτυρας από την Εισαγγελέα που διερεύνησε την συγκεκριμένη υπόθεση, κατά την άποψή μου, θα μπορούσε να ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ιδιαίτερα το δικαστήριο για όλες τις πτυχές της υπόθεσης, αφού εκτός των άλλων ήταν και αυτός που ως αντιδήμαρχος...

1. Έδινε... ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ τηλεφωνικές αναθέσεις τους εργολάβους για τα έργα μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ..

2. Αλλά ήταν και αυτός που έδωσε την εντολή ΠΑΡΑΝΟΜΑ να «κλείσει» και η 4η έξοδος κινδύνου!!!

........

*Κι όσο για τον πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλο γνωστό και για τα... «χουβαρνταλίκια» του, που ζήτησε από το Δήμο να του βάλει δικηγόρο για την υπόθεση για να μην πληρώσει το παράνομο!!!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και αυτός που ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξάνθης (σ.σ. Μαζί με τον δικηγόρο και τότε δημοτικό σύμβουλο Καρά Αχμέτ....), δεν έστειλε στη δικαιοσύνη τον Δήμαρχο Τσέπελη που ΠΑΡΑΝΟΜΑ όπως αναφέρει και η δικαστική απόφαση, έδωσε την απευθείας ανάθεση σε εργολάβο που χωρίς μελέτη και συμφωνητικό με το δήμο, έκανε σε κάποια φάση τα ηλεκτρολογικά...

(Σ.Σ. Υπενθυμίζω ότι τη συγκεκριμένη υπόθεση κατήγγειλα τρεις φορές πρωτοσέλιδα επικαλούμενος την δικαστή που έβγαλε τη σχετική απόφαση... αλλά δυστυχώς και πάλι δεν συγκινήθηκε κανείς αρμόδιος).

.......

*Πάντως στη δίκη θα καταθέσει και ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος κι επειδή το ποινικό της υπόθεσης (σ.σ. ως πολιτική αγωγή της μισθώτριας) έχει δικηγόρος Κώστας Γκρόζος, θα τον συμβούλευα να προσέξει την κατάθεσή του!

Καθότι αυτός με τον Κυριάκο διατυμπάνιζαν εκείνη την περίοδο όπως κάνει τώρα και ο Τσέπελης, ότι θ’ ανοίξουν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Υπόγειο Πάρκινγκ μέσα σε μια...βδομάδα!

-Σε αναμονή λοιπόν για τη συνέχεια της δίκης για το υπόγειο πάρκινγκ στις 5 Οκτωβρίου!!!

.......

*Αλλάζω θέμα. Διαβάζω στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ οτι «η συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην εκστρατεία «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης, με στόχο την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος στην Κομοτηνή, παρουσία της συντονίστριας της εκστρατείας στην Ελλάδα, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Έλενας Ράπτη».

-Μέχρι εδώ όλα καλά...

.......

*Το ενδιαφέρον ωστόσο του δελτίου τύπου βρίσκεται στο τέλος όπου ως διαβάζω,

παρόντες στην συνάντηση ήταν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών κ. Τζιχάν Ιμάμογλου, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Ζωή Κοσμίδου και η Ειδική Σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα Παιδείας κ. Αλεξάνδρα Γκουλιάμα»

-Δηλαδή ο Χρήστος Μέτιους από  τόσους και τόσους αντιπεριφερειάρχες και ειδικούς συμβούλους που έχει, επέλεξε  τους δυο... ΠΡΩΗΝ του Χριστόδουλου Τοψίδη που... αποστάτησαν και πήγαν μαζί του!

Ευτυχώς δηλαδή που διαθέτει τον κύριο… Ιμάμογλου και την κυρία Γκουλιάμα! Άλλως ποιος ξέρει τι θα έκανε...

.......

*Βέβαια η κυρία Γκουλιάμα φαντάζομαι ότι θα... «αναβαθμίστηκε» ακόμη περισσότερο, όταν θα γνώρισε και τον κύριο Φανουράκη κατά την επίσκεψή της στη Ξάνθη...!

Με τον οποίο εκτός των άλλων, έχουν και πολλά κοινά σημεία! Όπως για παράδειγμα να... «αλλάζουν»… παράταξη...! Λέω....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »