*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Οκτωβρίου

Οι νέες μάσκες του Τσορλίδη για τον Μπίλ Πάππας! Η ανάρτηση του Μπαϊραμισλή για τους...ανήθικους!

22 Οκτωβρίου

 

*Απίστευτο κι όμως… αληθινό!

-Νέες μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, με το έμβλημα της ΠΑΕ Ξάνθη, ετοίμασε ο εκ Θεσσαλονίκης Ξανθιώτης συγγραφέας Αναστάσιος Τσορλίδης, ο οποίος μάλιστα τις «βάπτισε» και «νέας εποχής του Bill Papas», προφανώς για να μην τις μπερδεύει ο κόσμος με αυτές που είχα λανσάρει πριν από μερικούς μήνες επί εποχής… Πανόπουλου!!!

-Ιδού και το διευκρινιστικό σχόλιό του στο facebook:

«ΑΟΞΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αυτή η μάσκα είναι της Νέας εποχής του Bill Papas

Είναι τρελός είναι τρελός ο Αυστραλός».

-Δέσποινα Ουζγούρογλου, ετοιμάσου να τις «λανσάρεις» διότι κάτι μου λέει ότι ο Αναστάσιος θα σου στείλει τις νέες μάσκες του!

……

*Επανέρχομαι και σήμερα στην πρεμιέρα «επιστροφής» του DJ Κώστα Σπυριάδη στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ της Ξάνθης, για να σας ενημερώσω ότι τον συνόδευε και η σύζυγός του Μάκα με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα με πολιτικό γάμο!

-Ήταν μια ευκαιρία για τον Κώστα να της γνωρίσει από κοντά το Ελληνάδικο από το οποίο πριν πολλά χρόνια ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ, από εποχής ΑΜΑΝ bar, αν θυμάμαι καλά!

……

*Νέα βοηθό απέκτησε στο bar του ΚΥΤΤΑΡΟ ο δημοφιλής barman, DJ και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ελληνάδικου, το… «πολυεργαλείο» Σπύρος Αναφορίδης!

-Πρόκειται για την υπέροχη Νένα η οποία από την περασμένη Δευτέρα παίρνει τα πρώτα «μαθήματα» ως barwoman από τον Σπύρο και όπως μαθαίνω τα πάει… περίφημα!

……

*Το δικό του μήνυμα στο facebook απηύθυνε προς τους συμπολίτες του στη Χρυσούπολη που τις τελευταίες μέρες επλήγη από την πανδημία του κορονοϊού, ο επιχειρηματίας του Ελληνάδικου IL POSTO, Παναγιώτης Μπαϊραμισλής, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά στους συμπολίτες μου και ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊο και έμειναν απομονωμένοι προστατεύοντας τους υπόλοιπους. Φάνηκε αμέσως από όλους μας η προσπάθεια να μην πολλαπλασιαστούν τα κρούσματα.

Ανήθικο βρίσκω το να έχεις τον ιό και να κυκλοφορείς ανεξέλεγκτα και να τον μεταδιδεις

Και όχι να το λες για να προστατεύσεις τους υπόλοιπους τριγύρω σου!».

……

*Άλλο ένα τριήμερο διασκέδασης ξεκινάει από αύριο Παρασκευή στο Ελληνάδικο «ΑΔΙΕΞΟΔΟ» στην Ξάνθη!

-Αύριο Παρασκευή το «ΑΔΙΕΞΟΔΟ» διοργανώνει ένα μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια του Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ το Σάββατο το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού!

-Και τέλος την Κυριακή όλες οι τελευταίες ελληνικές επιτυχίες!

Ο Ιούδας!

 

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »