*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Οκτωβρίου

Χαστούκι της Πρεσβείας των ΗΠΑ στον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ! Οι Αμερικανοί επισκέφτηκαν τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης Μπιλάλ ΚαράΧαλήλ!

22 Οκτωβρίου

-Απομονωμένος πλήρως από Ευρώπη και Αμερική ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης, οργή και έντονη διαμαρτυρία του Τουρκικού Προξενείου

Απομονωμένος πλήρως από Ευρώπη και Αμερική ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης Αμέτ Μετά γνωρίζει πλέον τη γενική απαξίωση... καθώς πλην του... Δήμαρχου Τσέπελη, του Φανουράκη και ορισμένων άλλων, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!

Αυτή τη φορά μάλιστα το ΧΑΣΤΟΥΚΙ ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό, αφού προέρχονταν από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα που επισκέφθηκε την Θράκη και συναντήθηκε με τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ και όχι με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ.  Προκειμένου να συζητήσουν μαζί του θέματα της μειονότητας με ιδιαίτερο μάλιστα ενδιαφέρον για τα διάσημα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ της Ορεινής Περιοχής.

Γεγονός που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες προκάλεσε και την  οργή και έντονη διαμαρτυρία του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, οι Αμερικανοί όμως διπλωμάτες τους «έγραψαν»... κανονικά!

Χαρακτηριστικό είναι και το λιτό δελτίο τύπου της επίσημης Μουφτείας Ξάνθης που ανέφερε τα παρακάτω:


«ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 21 Οκτωβρίου) στη Μουφτεία Ξάνθης τον Αναπληρωτή Επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, κ. David Burger και τη Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, κα. Elisabeth Lee.

Συζητήσαμε θέματα που αφορούν στη μειονότητα, με τους υψηλούς επισκέπτες μας να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο ζωής των μουσουλμάνων στην περιοχή μας.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία επικράτησε θερμό και εγκάρδιο κλίμα, ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης, Μπιλάλ Καρά Χαλήλ, υπογράμμισε τις άριστες και ειρηνικές σχέσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή.

ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ».

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟΥΣ «ΜΙΣΘΟΥΣ» ΤΩΝ «ΨΕΥΤΟ-ΙΜΑΜΗΔΩΝ» ΤΟΥ ΜΕΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!

Στο μεταξύ χθες δεχτήκαμε νέες διαμαρτυρίες από τους «ΨευτοΙμάμηδες» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ που καταγγέλλουν ότι, «ενώ ο Αμέτ Μετέ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ κανονικά, το ΥΠΕΞ Τουρκίας συνεχίζει και καθυστερεί να τους πληρώσει λόγω της οικονομικής κρίσης!!!

-Φυσικά απαντήσαμε και πάλι στον  «Ιμάμη» που μας, πήρε ότι «εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα... Εδώ οι Τούρκοι δεν έχουν ψωμί να φάνε πλέον, με τους δικούς τους μισθούς θα .. .ασχολείται; Ας πρόσεχαν.. .Το καταλαβαίνω ότι όλοι τους έχουν από 3 και 4 παιδιά, δική τους όμως ήταν και η επιλογή να γίνουν «Ψευτοιμάμηδες» του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης; Γιατί αδίκως διαμαρτύρονται που αυτός (ακριβο)ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ (σ.σ. Κάποιοι μιλάνε για μισθό πάνω από 20.000 ευτώ το μήνα!) ενώ καθυστερούν οι «δικοί» τους μισθοί;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »