*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Τα «ασθενοφόρα» «σκάνδαλο» του Τσέπελη που από τη... πρέσα, ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ για να ανακαινιστούν

19 Σεπτεμβρίου
*Την ιστορία των τριών ασθενοφόρων που εν μέσω «πανδημίας» βρέθηκαν στα χέρια του Τσέπελη και με συνοπτικές διαδικασίες ενώ ήταν προς... απόσυρση για πέταμα (σ.σ. Για τη πρέσα δηλαδη...), ανακαινίστηκαν και «πετάχτηκαν» γι’ αυτά χιλιάδες ευρώ με σιωπούσα σύσσωμη την αντιπολίτευση, μήνες πριν σας την είχα αποκαλύψει... !!
Κι αυτό γιατί ουκ ολίγες φορές τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα τα βλέπαμε με τον... γαλάζιο φάρο τους εν λειτουργία, να κάνουν... βόλτες και λεζάντα στους κεντρικούς δρόμους και να μη σταματάει ούτε ένας τροχονόμος!!!
Αφού κυκλοφορούσαν ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!!
Με οδηγό μάλιστα τις περισσότερες φορές, τον εξ’ απορρήτων του Τσέπελη και προσωπικό του οδηγό αξιότιμο κύριο Δήμο Ξυνίδη! Ο οποίος προσέξτε...
-Είναι και ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ του Δήμου Ξάνθης!   Δηλαδή αυτός που ελέγχει και την κατάσταση των οχημάταων!!!
(σ.σ. Περισσότερα για τον κύριο αυτόν, γνωρίζει ο πρώην Αντιδήμαρχος Κυριάκος Παπαδόπουλος που ωστόσο επειδή είναι σύζυγος της Περίτας τον «κάλυψε» σε  καταγγελίες που είχε σε βάρος του επί Δημαρχόπουλου!...).
......
*Προσέξτε όμως τη συνέχεια. Επειδή λοιπόν το σπίτι μου είναι ακριβώς παραδίπλα από το πρώην Ορφανοτροφείο Ξάνθης, περνώντας από την γνωστή αυλή, τα έβλεπα εκεί παρκαρισμένα, τα δυο από τα τρία ασθενοφόρα, μέχρι που το ένα μετά τα σχόλιά μου ξαφνικά ...«εξαφανίστηκε» (που βρίσκεται Δήμο Ξυνίδη.;) , παρέμεινε όμως το άλλο...!
Μου δημιουργήθηκαν λοιπόν πολλές απορίες, για το πώς παρέμεινε ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ παρκαρισμένο στην αυλή του Ορφανοτροφείου  υπό την εποπτεία του Προέδρου του Κέντρου Αλληλεγγύης Πάνου Αμβροσιάδη τους τελευταίους 2-3 μέχρι και χθες το πρωί 18 Σεπτεμβρίου 2020!!!;;; (Πως κύριε Πρόεδρε και κύριε Δήμο Ξυνίδη;).
……
*Το περίεργο επίσης της υπόθεσης;  Πριν 2-3 μέρες, πληροφορήθηκα λοιπόν εντελώς τυχαία ότι το συγκεκριμένο «ασθενοφόρο» στην αυλή του Ορφανοτροφείου θέλοντας προφανώς «απαλλαχτούν» από αυτό, έταξαν ο Δήμαρχος Τσέπελης και ο Πάνος Αμβροσιάδης , στον... Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης!!!
Μόνο που επειδή τα  συγκεκριμένα ασθενοφόρα ήταν «για  τη... πρέσα», όσο και να θέλουν να «βοηθήσουν» το Σύστημα Τσέπελη και οι... Λύρατζης και Μπάμπης Ευστρατίου του Γραφείου Συγκοινωνιών να «βοηθήσουν», ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!!
......
Οπότε και  το εύλογο ερώτημα παραμένει:
Και τότε . πως κυκλοφορούσαν κύριε  Αστυνομικέ διευθυντά Ξάνθης Πασχάλη Γιώργη, κύριε Διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης Γιάννη Πούλιο και μάλιστα και με τον... φάρο αναμμένο ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ;
-Με οδηγό, τον οδηγό του Δημάρχου Ξάνθης... Δήμο Ξυνίδη, ΕΛΕΓΚΤΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης; Δηλαδή αυτόν που μπορεί να οδηγεί ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ του Δήμου Ξάνθης;
......
*Θέτω λοιπόν σήμερα υπόψη όχι μόνο των Επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης  και του διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης αλλά και των Εισαγγελέων, ότι γύρω στις 11.30 το πρωί της  Παρασκευής, εμφανίστηκαν στην αυλή του Ορφανοτροφείου Ξάνθης οι «έμπιστοι» των κυρίων Τσέπελη και Γιάννη Ζερενίδη, Δήμος Ξυνίδης και Κώστας Σεφερίδης (σ.σ. Επίσης της Τεχνικής Υπηρεσίας), οι οποίοι αφού στην αρχή δυσκολεύτηκαν να το βάλουν... «μπροστά», στη συνέχεια το βόλταραν  ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ πάντα στους δρόμους της πόλης με αναμμένο μάλιστα τον... φάρο για να πάνε τελικά και να το… «εγκαταλείψουν» στην καθαριότητα!!! Από όπου και η φωτογραφία που βλέπετε με ημερομηνία 18/9/2020).

-Προφανώς για να μην βλέπω το ασθενοφόρο κάθε μέρα εγκαταλελειμμένο στην αυλή του Ορφανοτροφείου Ξάνθης! Κι έπεται και συνέχεια φυσικά! (σ.σ. Όχι κύριε Λύρατζη, κύριε Μελισσόπουλε, κύριε Δημαρχόπουλε... Ο Νόμος Τσέπελη δεν θα περάσει!!!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »