*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Σεπτεμβρίου

Τα ερωτήματα στο Λύρατζη, ο ελεγκτής Οχημάτων Δήμος Ξυνίδης, το "ασθενοφόρο" και τα ερωτήματα

19 Σεπτεμβρίου
Ορκιζόμαστε... «Αγάπη για τον Τσέπελη, για μια ΝΕΑ Ξάνθη... Πρότυπο για όλους»!
..................................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
«Ποια είναι η συνολική μηνιαία αντιμισθία του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ κ. Χρήστου Μούρκα και κάθε πότε του καταβάλλεται;
Ποια είναι τα καθήκοντα του συγκεκριμένου αντιπροέδρου και πως αποδεικνύεται η τέλεσή τους;».
(Από την ερώτηση της παράταξης Παπαχρόνη)
-Ποια είναι τα καθήκοντά του; Μα να εισπράττει 1.710 ευρώ το μήνα με τις ευλογίες του «αυτόνομου» Προέδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη και να πίνει... «καφέδες» με τον επίσης υψηλόμισθο αντιδήμαρχο Γιάννη Ζερενίδη!
..................................................
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Πώς θα ενεργήσετε, για να μην προκύψει υγειονομική «βόμβα» στο Ιδιωτικό Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης και τις συνέπειες αυτής να βιώσει εκ νέου η τοπική κοινωνία με αύξηση κρουσμάτων «COVID-19», η οποία, μέχρι προσφάτως, ήταν ιολογικώς επιβαρυμένη;
(Από την ερώτηση του Προέδρου της  Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για το Μειονοτικό ΤΟΥΡΚΙΚΟ Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης για την Υπουργό Παιδείας)
-Με ενδιαφέρον περιμένω την απάντηση της κυρίας Κεραμέως...

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ερώτημα προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ» Πασχάλη Λύρατζη, υπάλληλο του γραφείου Συγκοινωνιών Ν. Ξάνθης.
-Γιατί επί τρεις μήνες τα περιβόητα «ασθενοφόρα» του Δήμαρχου Τσέπελη κυκλοφορούν (όπως χθες για παράδειγμα...) ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ; Και γιατί δεν μπορούν να βγάλουν... ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;
Μήπως επειδή ήταν για την... πρέσα και τα τρία παροπλισμένα ασθενοφόρα; Για τα οποία «πετάχτηκαν» χιλιάδες ευρώ;
......
*Κι επειδή ο Γιάννης Διαφωνίδης σε «χρέωσε» και ως... «φίλο» μου, προφανώς γιατί με μπέρδεψε με τον Χασάν Ογλού Φερτούν ή τον Σταύρο Καρυπίδη...!
-Γιατί αποσιώπησες το συγκεκριμένο σκάνδαλο και δεν έκανες ως παράταξη μια ερώτηση; Εσύ ο... λαλίστατος;
......
*Τα παραπάνω ερωτήματα φυσικά απευθύνω και στον «φλύαρο» μεν –στις μακρόσυρτες ερωτήσεις του προς τον Δήμαρχο- όχι όμως ουσιώδη Σάββα Μελισσόπουλο!
-Εκτός αν η διασπάθιση του δημοσίου (δημοτικού) χρήματος δεν σας ενδιαφέρει!!! Λέω...
......
*Ερώτημα προς το Δήμο Ξυνίδη. (σ.σ. Δήμος είναι το μικρό όνομα του ΕΛΕΓΚΤΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ  Δήμου Ξάνθης).
Με δικές σου εντολές τα αυτοκίνητα της Τεχνικής  Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης πηγαινοέρχονται συνεχώς για... επισκέψεις στο συνεργείο του Βασιλειάδη;
Αντί να πάνε μια φορά δηλαδή για συντήρηση και τέλος; Διότι απορούν και οι ίδιοι οι οδηγοί που τα πάνε σχεδόν κάθε μέρα... Χωρίς να υπάρχει λόγος!
ΥΠΑΡΧΕΙ... ΛΟΓΟΣ;
......
*Επίσης κύριε Δήμο Ξυνίδη θέλω να σε ρωτήσω... Έχεις κι εσύ όπως ο Δήμαρχός σου κύριος Τσέπελη που έκλεισε το δρόμο προς την Παλιά Πόλη,  ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ άδεια από τον Διοικητή της Τροχαίας Ξάνθης Γιάννη Πούλιο,  για να κυκλοφορείς το περιβόητο «ασθενοφόρα» χωρίς... ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ; Και να «παίζετε» -όπως χθες- με τον Κυριάκο Σεφερίδη, πριν το παρκάρετε τελικά στην καθαριότητα;
......
*Και τέλος κύριε Δήμο Ξυνίδη, αληθεύει ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σου... έκανε ΚΑΛΟ; Ενώ είχε καταγγελίες σε βάρος σου; Ή μου έλεγε ψέματα; Τι συνέβη και απο το Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων βρέθηκες στην Τεχνική Υπηρεσία; Με δικές σοιυ εντολές τα Υπηρεσιακά φορτηγάκια κυκλοφορούσαν κάποοι υπάλληλοι ως...ιδιωτικά και τα ΠΑΡΚΑΡΑΝ στο σπίτι τους;

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ 
ΔΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
Με την ηγεσία του ΔΕΔΑ είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης την ΝΔ Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης προκειμένου να συζητήσει ζητήματα που συνδέονται με την παροχή φυσικού αερίου στην Κομοτηνή και σε άλλους μεγάλους οικισμούς της Ροδόπης.
Συγκεκριμένα σε σύσκεψη με τον πρόεδρο του ΔΣ Βασίλειο Κοτρώνη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάριο Τσάκα ο Βουλευτής Ροδόπης ευχαρίστησε τον οργανισμό που μαζί με την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης χρηματοδοτεί το μεγαλύτερο μέρος του έργου. Τόνισε τη σημασία της σύνδεσης του αερίου με τον οικισμό της Κομοτηνής και τη ΒΙΠΕ, εστιάζοντας κυρίως στην ανάγκη να μειωθεί το κόστος της ενέργειας των οικογενειακών προϋπολογισμών και των επιχειρήσεων ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες. Αυτό θα ελαφρύνει σημαντικά τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς δίνοντας σημαντική ανάσα στο κόστος ζωής των κατοίκων και λειτουργίας των επιχειρήσεων.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης έθεσε επίσης δυο σημαντικά ζητήματα:
Την επέκταση της σύνδεσης και σε άλλους κατ’αρχήν μεγάλους οικισμούς, όπως οι Σάπες, η Φιλλύρα, η Ξυλαγανή, η Αίγειρος και ο Ίασμος.
Την αξιοποίηση κατά την υλοποίηση του έργου κυρίως τοπικών επιχειρήσεων ως υπεργολάβων καθώς και εξειδικευμένου προσωπικού από την περιοχή, ώστε να τονωθεί η τοπική οικονομία τα επόμενα χρόνια, να κινηθεί η τοπική αγορά και να μειωθεί η ανεργία.
Ο Θρακιώτης πολιτικός κάλεσε την ηγεσία της ΔΕΔΑ να επισκεφθεί την Κομοτηνή και να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της τοπικής αγοράς και της τοπικής κοινωνίας, ώστε να υπάρξουν συνέργειές για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση και επέκταση του έργου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »