*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

Τα ερωτήματά μας στην ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ κ.Σακελλαροπούλου για τον Τσέπελη!

29 Μαΐου
Δείτε και θαυμάστε τους τρεις αντιδήμαρχους του Τουρκικού κόμματος DEB και του Ψευτομουφτή Ξάνθης με επικεφαλής τον Λεέντ (δεξιά), στην είσοδο του Δημαρχείου την ώρα που υποδέχονται την Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Πιστεύαμε ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα επισκέπτονταν τη Ξάνθη για να ενώσει τους πολίτες με πρωταρχικό στόχο η πρώτη επίσκεψή  της στο Νομό μας, να είναι ανάλογη της προσωπικότητας, του κύρους και του θεσμικού της ρόλου.  Λυπούμααστε που πλανηθήκαμε...
(Από την ανακοίνωση της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ του Πασχάλη Λύρατζη)
-Sorry... αλλά με Δήμαρχο τον Τσέπελη τι περιμένατε να συμβεί;
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την σημερινή επίσκεψή της στη Ξάνθη, αφού εκτός των άλλων, έγινε και αιτία (οι του Δήμου Τσέπελη...), να πλύνουν και να σιδερώσουν την Ελληνική σημαία που βρίσκεται εδώ και δυο μήνες έξω από το δημαρχείο...καθότι ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες όλο... κουτσουλιές! Συνέβαλε αποφασιστικά σε αυτό κατά γενική ομολογία....!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)
-Ευχαριστούμε κι εμείς κυρία  Πρόεδρε...

Σεμνά &Ταπεινά
*Χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου γνώρισε τον Τσέπελη, τον Φανουράκη και τον Ζερενίδη...
Και αύριο θα  γνωρίσει και τον πρώην Δήμαρχο Σταυρούπολης Γιάννη Τσεγγελίδη που είπε προεκλογικά και το περίφημο απόφθεγμα, «ε και με ποιόν περιμένατε να πάω εγώ  το λαμόγιο όπως με λέγατε... με τα λαμόγια θα πήγαινα»!
.......
*Βέβαια είμαι απολύτως σίγουρος ότι η Πρόεδρος θα ενθουσιαστεί ακόμη περισσότερο το Σάββατο στη Σταυρούπολη γνωρίσει και την αξεπέραστη κυρία Χατζογλίδου και της διηγηθεί η τελευταία πως τα κατάφερε να έχει αλλάξει τέσσερις διαφορετικούς δημάρχους και να παραμένει επί ειδική σύμβουλος και στους τέσσερις.
Αν δεν θυμάστε... Γιώργος Καρασακαλίδης Δήμαρχος Σταυρούπολη (2006-2010), Λάκης Στυλιανίδης, Δήμαρχος Ξάνθης (2010-2014), Μπάμπης Δημαρχόπουλος (2014-2019) και Μανώλη Τσέπελης (2019 και συνεχίζει...
.......
*Ερώτημα κρίσεως. Η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Νομό Ξάνθης για να ενώσει το λαό, ή να τον διχάσει;
-Γιατί έχω την εντύπωση ότι και στη Σταυρούπολη το ίδιο θα καταφέρει φεύγοντας! Να δυσαρεστήσει και τους μεν, αλλά και τους δε...
……
*Το βλέπετε το μηχανάκι που δημοσιεύω στη στήλη; ΑΝΗΚΕΙ στη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης αλλά το χρησιμοποιούν ως... ΙΔΙΩΤΙΚΟ μηχανάκι δυο συγκεκριμένοι ηλεκτρολόγοι με την ΑΔΕΙΑ του αντιδήμαρχου Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη.
Που το συνέλαβαν πολίτες με την φωτογραφική τους μηχανή; Έξω από το σπίτι συγκεκριμένου εργαζόμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης. Στο δρόμο που χάραξε ο Τσέπελης δηλαδή και οι υπάλληλοι! Γενικό ξεχαρβάλωμα...Να πληρώνουν οι δημότες και υπηρεσιακά αυτοκίνητα και μηχανάκια που χρησιμοποιούν οι Τσέπελης και υπάλληλοι!!! Εισαγγελέας;
.......
*Και μια και μιλάω για τον Δήμαρχο Τσέπελη. Ιδού και το ΤΖΙΠ του Δήμου Ξάνθης εν κινήσει στην πλατεία Ελευθερίας απέναντι από την ΦΤΗΝΗ ΑΓΟΡΑ με οδηγό τον ίδιο τον Τσέπελη και συνοδηγό την σύζυγό του Έλλη. Στο ίδιο αυτοκίνητο μάλιστα αν είδα καλά ήταν και άλλες δυο κοπέλλες!
Όλα αυτά την Τετάρτη 27 Μαίου και ώρα 15.20!!!
........
Με τις... ευλογίες λοιπόν όλη της οικογένειας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης έγινε ΙΔΙΩΤΙΚΟ!
Κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας, ως δικαστικός τι άποψη έχετε για τις παραπάνω ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συμπεριφορές και πρακτικές του συνοδού σας Δήμαρχου Ξάνθης;
....
*Και η είδηση απο τη ΔΕΥΑΞ που συνεχίζει το...εμπάργκο στο "Μ" με άνωθενεντολές.... Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του δικτύου ύδρευσης, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 Μαϊου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 σε τμήμα της οδού Μιαούλη από Λ.Στρατού  μέχρι Λυγδών και σε όλο το μήκος της οδού Νικομήδειας και σε τμήμα της οδού Λυγδών από την οδό Μιαούλη μέχρι την οδό Δοϊράνης
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΜΙΓΑΣ: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020
Μπαίνουμε στον έκτο μήνα του έτους 2020 και ακόμη το Πρόγραμμα Δράσης της Περιφέρειας ΑΜΘ για το έτος 2020 βρίσκεται στον αέρα. Δηλαδή είναι μη υλοποιήσιμο διότι έχει παραπεμφθεί σε αρμόδια επιτροπή με το ερώτημα ακύρωσης της σχετικής απόφασης έγκρισης του (176/2019), καθώς και των αποφάσεων που στη συνέχεια την τροποποίησαν.
Το Πρόγραμμα Δράσης είναι το ετήσιο πρόγραμμα που αφορά δράσεις παροχής υπηρεσιών νέες αλλά και συνεχιζόμενες μεταξύ των οποίων η καταπολέμηση των κουνουπιών, τα αντιπλημμυρικά έργα της Θάσου, δράσεις κτηνιατρικές, πολιτιστικές, τουριστικής προβολής κλπ. Με δυο λόγια η Περιφέρεια δεν μπορεί να προχωρήσει σε νέες δράσεις μέσα στο τρέχον έτος ούτε μπορεί να πληρώσει και αυτές που είναι συνεχιζόμενες από προηγούμενα χρόνια.
Και όλα αυτά συνέβησαν λόγω των εμμονών, της τσαπατσουλιάς, της αλαζονείας  και της προχειρότητας της διοίκησης η οποία αρνείται να συμμορφωθεί στο τυπικό διατακτικό των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Δηλαδή να γράφει τις αποφάσεις με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος και να τηρεί της νόμιμες διαδικασίες.
Το θέμα είναι τεράστιας σημασίας και πρέπει να επιλυθεί άμεσα διότι οι θιγόμενοι είναι όχι μόνον οι συναλλασσόμενοι επαγγελματίες της Περιφέρειας αλλά κυρίως οι πολίτες.


Σακελλαροπούλου: Ήπιε καφέ με γυναίκες στην Ξάνθη, επισκέφθηκε τον  Μητροπολίτη Ξάνθης
 
Με γυναίκες που δραστηριοποιούνται στα κοινά της Ξάνθης συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε καφέ της παλιάς πόλης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θράκη.
Μαζί της κάθισαν και αντήλλαξαν απόψεις δύο χριστιανές και τρεις μουσουλμάνες, εκ των οποίων η μία τουρκογενής, η άλλη πομάκα και η τρίτη Ρομά.
Επίσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομίλησε με μαθητές του σχολικού συγκροτήματος Γλαύκης στα ορεινά της Ξάνθης.
Η κυρία Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Δ’ Σώμα Στρατού, όπου παρέλαβε τιμητική πλακέτα, ενώ συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Ξάνθης, για να ενημερωθεί για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στην περιοχή.
Αυτή είναι η δεύτερη επίσκεψή της ΠτΔ στη Θράκη μέσα σε σαράντα ημέρες, καθώς την Κυριακή του Πάσχα είχε επισκεφθεί το Στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Έβρου.
Το πρόγραμμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την Παρασκευή και το Σάββατο:
Κομοτηνή - Παρασκευή
10.10 Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων
10.35 Συνάντηση με τοπικούς φορείς στην Τσανάκλειο Σχολή
11.50 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στην Μητρόπολη
12.25 Περίπατος στο ιστορικό κέντρο
13.15 Συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές και τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
18.00 Επίσκεψη στη Μονάδα Ανακύκλωσης Μπαταριών «SunlightRecycling»
19.10 Ξενάγηση στους χώρους του Οινοποιείου «Κίκονες»
Κομοτηνή-Σταυρούπολη - Σάββατο
09.40 Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στα «Θρακικά Εκκοκκιστήρια»
10.50 Επίσκεψη στην κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση «Γενισέα»
12.00 Επίσκεψη στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»
12.40 Αναχώρηση για την Σταυρούπολη
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »