*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ σου παραδίδουμε τον πρώτο! «Μαϊμού» βεβαίωση Ζερενίδη σε υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας την Πρωτομαγιά, για... σίτιση Ζώων στα Κομνηνά!

29 Μαΐου
*Δείτε τις μέρες της πανδημίας πως ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ αδίστακτα στο Δήμο Τσέπελη-Ζερενίδη ακόμη και με τις βεβαιώσεις για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση πολιτών εν καιρώ καραντίνας!!!

*Στην πραγματικότητα ήθελε ο υπάλληλος να δει την «δικιά του» για να περάσουν μαζί... Πρωτομαγιά! Φυσικά δεν τον γνώριζε κανείς κτηνοτρόφος από τα Κομνηνά!

*ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ! ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΗΛΕΚΡΟΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΖΕΡΕΝΙΔΗ, ΕΚΑΝΕ...ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Είχαμε δεσμευτεί απέναντι στον Ξανθιώτικο λαό και κυρίως στους αναγνώστες μας ότι με ακράδαντα στοιχεία πλέον κι όχι με... ανακοινώσεις και λόγια όπως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, θα στέλναμε στον Εισαγγελέα τα μέλη της σημερινής «παρέας» του Δήμου Ξάνθης που νομίζουν ότι τυγχάνουν κάποιας ιδιότυπης ασυλίας και λειτουργούν ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
Σήμερα παραδίδουμε στους Εισαγγελείς τον «πρώτο» αντιδήμαρχο του κυρίου Τσέπελη και υπεύθυνο Πολιτικής Προσασίας του Δήμου Ξάνθης που έδωσε πάνω απο 280 βεβαιώσεις μετακίνησης πολιτών!!! (σ.σ. Ανεξέλεγκτα φυσικά και ερήμην των άλλων μελών της Πολιτικής προστασίας και της αντιολίτευσης..!)
Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ  που έχουμε στα χέρια μας, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής  Προστασίας Δήμου Ξάνθης, δεν δίστασε να δώσει ΨΕΥΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΗ σε υπάλληλο (ηλεκτρολόγο) της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης ενώ ο Δήμος Ξάνθης βρίσκονταν σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και επιτρέπονταν η κυκλοφορία από τις 08.00-20.00, αλλά και οι χωρίς σοβαρό σκοπό μετακινήσεις στο Δήμο .
Σύμφωνα λοιπόν  με την ΒΕΒΑΙΩΣΗ που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής  Προστασίας  Ιωάννης Ζερενίδης στο συγκεκριμένο υπάλληλο προκειμένου να κάνει... «πρωτομαγιά» με την δικιά του στο χωριό Κομνηνά, του έδινε το δικαίωμα όχι μόνο της "μετακίνησης" αλλά και της παρανομής και επιστροφής απο τον οικισμό, με το αιτιολογικό της....σίτησης ζώων απο τις 09.00 το πρωί έως τις 22.00!!!! 
Διαβάστε λοιπόν προσεχτικά το ντοκουμέντο έγγραφο που αποκαλύπτουμε και περιμένουμε να μας καλέσει ο Εισαγγελέας για να καταθέσουκε και με ΟΝΟΜΑΤΑ αλλά και άλλα ντοκουμέντα!
Και οι διαπιστώσεις:
   1. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης διαθέτει.. ζώα στα Κομνηνά και ήθελε την βεβαίωση να πάει να μεταβεί εκεί για τη... σίτιση ζώων! Είναι δηλαδή κτηνοτρόφο;!
   2.Στη βεβαίωση του χορηγήθηκε ώρα άδεια μετακίνησης 09.00-22.00 ενώ υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 20.00 λόγω της Καραντίνας. Και ενώ δεν επιτρέπονταν σε άλλους πολίτες ούτε τον σκύλο τους να βγάλουν σε απόσταση μεγαλύτερη των...15 μέτρων!
3. Σε έρευνα που κάναμε στα Κομνηνά ρωτώντας κτηνοτρόφους και κατοίκους της περιοχής, ουδείς γνώριζε τον συγκεκριμένο "κτηνοτρόφο" του κ.Ζερενίδη  αλλά και το που βρίσκονταν τα... ζώα του, η σίτηση των οποίων  σύμφωνα με την ΒΕΒΑΙΩΣΗ του αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας χρειάζονταν συνολικά... 13 ώρες για την σίτισή τους!!!;;;
4.Με τι όχημα ο συγκεκριμένος υπάλληλος πήγε να..σιτίσει τα ζώα του στα Κομνηνά;
ΚΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
Δείτε τώρα και τον επίσημο πίνακα μετακίνησης υπηρεσιακών οχημάτων που έχει κατατεθεί στην Περιφέρεια ΑΜΘ και μπορούν να οδηγούν συγκεκριμένοι υπάλληλοι!!! 
4. Σύμφωνα με την έρευνά μας. Ο εν λόγω υπάλληλος-ηλεκτρολόγος  ενώ έχει δηλωθεί στην Περιφέρεια ότι χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της υπηρεσίας το με αριθμό ΚΗΙ 1483 Φορτηγό ISUZU, οδηγεί το με αριθμό ΚΗΗ 4158 Φορτηγό MAZDA χωρίς να διαθέτει μάλιτα ανάλογη άδεια. Με την πλήρη φυσικά κάλυψη του αρμόδιου προϊσταμένου του και αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, διότι είναι εις εκ των..."εμπίστων" του και στις εκλογές έτρεχε για τον Τσέπελη!
5. Από τον πίνακα που έχουμε στη διάθεσή μας και δημοσιεύουμε παραπάνω, ενώ η οδήγηση των υπηρεσιακών οχημάτων από τους αντίστοιχους υπαλλήλους επιτρέπεται μόνο για λόγους καθαρά υπηρεσιακούς και μόνο όταν δεν υπάρχουν ή κωλύονται οι οδηγοί της υπηρεσίας, ο συγκεκριμένος ηλεκτρολόγος του Δήμου Ξάνθης με την  ΑΔΕΙΑ  του Αντιδήμαρχου Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ζερενίδη το έχει μετατρέψει σε ΙΧ και όχι μόνο επιβαρύνει τους δημότες με τις μετακινήσεις του και για προσωπικές και ιδιωτικές δουλειές, αλλά και το... παρκάρει κάτω από το σπίτι του!!!
 Όπου τον βλέπουν φυσικά και όλοι οι γείτονες...σε καθημερινή βάση..!
6. Το συγκεκριμένο φορτηγό MAZDA μάλιστα ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και το γνωρίζει και η Τροχαία Ξάνθης, διαθέτει στη σκεπή του ΠΑΡΑΝΟΜΑ δύο... φάρους! Ο ένας φάρος πορτοκαλί (για έκτακτες περιπτώσεις) ο άλλος όμως μπλέ...ΜΠΛΕ προκειμένου να... μοιάζει με... αυτοκίνητο της ελληνικής αστυνομίας!!! Και να δημιουργεί ΣΥΓΧΙΣΗ, φόβο και τρόμο στους πολίτες!!!! Κυκλοφορώντας στους δρόμους με την πλήρη κάλυψη και της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης αλλά και της Υπηρεσίας Συγκοινιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης! Κράτος εν κράτει..
7. Μάλιστα τόσο ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ζερενίδης όσο και ο υπάλληλος, ενώ γνωρίζουν από δημοσιεύματα των εφημερίδων ότι τελούν «παράνομη πράξη» με το να κυκλοφορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για λόγους ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ, όχι μόνο δεν συνετίστηκαν, αλλά το έκαναν με ακόμη πιο προκλητικό τρόπο. Με τον υπάλληλο να το βολτάρει σε όλη τη πόλη (σ.σ. Χθες ήταν παρκαρισμένο στην κεντρική πλατεία, δίπλα στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στις 16.45 ακριβώς), ενώ ο υπάλληλος το "κουβαλάει" πλέον και στο σπίτι του....για τον απλούστατο λόγο οτι το ίδιο κάνει εδώ και 6-7 μήνες σε καθημερινή βάση και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ.Τσέπελης! Που επίσης κυκλοφορεί με....κόκκινο φάρο θέλοντας να δώσει το στίγμα και του αστυνόμου της πόλης. 
Ποιος αντιδήμαρχος και ποιοί υπηρεσιακοί παράγοντες ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ για τις μετακινήσεις αυτών των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου Ξάνθης; Έχουμε κι εμείς την ίδια αγωνία με σας να μάθουμε...
Κι έπεται φυσικά και συνέχεια...







Share this

Related Posts

Previous
Next Post »