*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαρτίου

Η πρώτη απάντηση στον ΑΘΛΙΟ ανθέλληνα Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν απο τον Xousein Ingos: Τα Πομακοχώρια δεν θα γίνουν ποτέ Τουρκοχώρια!

28 Μαρτίου



*Καλύτερα νεκρός, παρά Τούρκος! Εγώ σαν Χουσείν, δεν δέχομαι να με αποκαλούν Τούρκο.
'Εντονη αίσθηση προκάλεσε στη κοινή γνώμη η αθλιότητα του Δήμαρχου Μύκης Ντελή Χουσεϊν να χαρακτηρίσει ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ τα Πομακοχώρια με ανάρτησή του στο fb. 
Κι όλα αυτά, όταν ο εν λόγω Δήμαρχος με τη συνδρομή όχι μόνο του Δήμαρχου  Τσέπελη αλλά και των Δημάρχων Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Χρυσούπολης κλπ προωθείται και στα ανώτατα κλιμάκια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια ΑΜΘ!
Για παράδειγμα τον εν λόγω Δήμαρχο ψήφισαν για αντιπρόεδρο της ΔΙΑΜΑΘ (Πρόεδρος ο Τσέπελης) οι: Γιάννης Ζαμπούκης, Δήμαρχος Αλεξ/πολης, Θεόδωρος Μουριάδης, Δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Γκαράνης, Δήμαρχος Κομοτηνής, Σάββας Μιχαηλίδης και Θεόδωρος Αθανασιάδης, Δήμαρχος Προσοτσάνης!!! 
Και προφανώς γι' αυτό νομίζει οτι έχει και ΑΣΥΛΙΑ ώστε να φτάνει στο σημείο τα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ να τα χαρακτηρίζει .....ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ!
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΠΟΜΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Με μια ανάρτηση ψυχής στο fb ο Έλληνας Πομάκος της Ορεινής Περιοχής και φίλαθλος της Ξάνθης Xousein Ingos απάντησε στον ΑΘΛΙΟ Ανθέλληνα Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν ότι «Τα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ δεν θα γίνουν ποτέ Τουρκοχώρια»!
Αυτούσια όλη η ανάρτησή του της οποίας διατηρούμε την ..«ανορθογραφία» γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι λέει μέσα από τη ψυχή του ο Χουσείν: 
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΒΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΑΝ ΧΟΥΣΕΙΝ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΥΤΕ ΦΩΒΑΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΜΑΚΟΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ, ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΩ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Xousein Ingos

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »