*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Μαρτίου

Αποκλειστικό. Τurk koyune! «Τουρκοχώρια» έγιναν τα… Ελληνικά Πομακοχώρια από τον Δήμαρχο Ριτβάν Ντελήχουσείν!!! Τι λέει το ΥΠΕΞ;

28 Μαρτίου



*Βέβαια ξεχνάει ο άθλιος Ανθέλληνας Δήμαρχος Μύκης οτι τώρα πλέον δεν έχουμε Κυβέρνηση...."Ψευτομουφτή" Ξάνθης και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, για να μετατρέπει τα ιστορικά ελληνικά ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ σε...ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ! Κι οτι με αυτά που γράφει, διαπράττει καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος! Και δεν μπορεί να τον "σώσει" ούτε ο Σάββας της Αποκεντρωμένης!
*Το Πομακοχώρι Εχίνος Ξάνθης, έγινε πλέον...Turk Koyune, δηλαδή ΤΟΥΡΚΙΚΟ χωριό απο τον "αδελφούλη" του Τσέπελη!!  
Δυστυχώς πριν αλέκτωρ λαλήσει, δικαιωνόμαστε για μια ακόμη φορά για τον ανθέλληνα Δήμαρχο Μύκης Ριτβάν ΝτελήΧουσεϊν, αφού αμέσως μετά τις περιβόητες δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή του Alpha τον οποίο μάλιστα "μάλωσε" γιατί χαρακτήρισε τα γνωστά σε όλο τον κόσμο Ελληνικά Πομακοχώρια ως...Πομακοχώρια, ξαναχτύπησε και αυτήν τη φορά ιδιαίτερα προκλητικά μάλιστα στο fb αφού τα γνωστά Πομακοχώρια α χαρακτηρίζει ανοιχτά πλέον ως…ΤΟΥΡΚΟχώρια!!!
Διαβάστε συγκεκριμένα πως σχολιάζει την καραντίνα στον Εχίνο λόγω του κορωνοϊού μετά την ανάρτηση που έκανε στο fb ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεϊν Ογλού, διαπράττοντας σαφέστατη παράβαση καθήκοντος….φυσικά στα….ΤΟΥΡΚΙΚΑ ! 
HABER TURK...(Τα νέα είναι Τουρκικά). Και ο Εχίνος; Τurk koyune!!
Τurk koyune όμως σημαίνει... τουρκικό χωριό... Δηλαδή στο ρεπορτάζ που ανέβασε ο «κολλητός» και "συνέταιρος" πλέον στα αυτιδοικητικά του Δήμαρχου Τσέπελη, δήμαρχος Μύκης Ριτβαν Ντεληχουσειν ο ....Εχίνος Ξάνθης είναι επισήμως πλέον….τουρκοχώρι και όχι πομακοχωρι...!!!???
(σ.σ. Βέβαια ο ΑΘΛΙΟΣ αυτός Ανθέλληνας Δήμαρχος Μύκης, ξεχνάει ότι τώρα πλέον δεν έχουμε κυβέρνηση…Χουσείν Ζεϊμπέκ και Ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ, αλλά Μητσοτάκη με ΥΠΕΞ τον Νίκο Δένδια. 
Και ο «αδελφούλης» του Τσέπελης δεν μπορεί να τον «προστατέψει», διότι κατονομάζοντας ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ο Ριτβάν Ντελή Χουσεϊν, παραβαίνει και το εκ του Νόμου καθήκον του, διότι αντί να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, ανοιχτά κάνει προπαγάνδα σε βάρος της χώρας μας και υπηρετεί τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της Τουρκίας! 
Περιμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρει στα παραπάνω ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος. 
Τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση για μια ακόμη φορά οτι τα ιστορικά ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ, ήταν, είναι και παραμένουν Πομακοχώρια!!! Και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »