*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Φεβρουαρίου

Ο Σάββας Μελισσόποιυλος, ο Ιπποκράτης Καμαρίδης και ο Νίκος Ανταμπούφης που τώρα δεν του δίνουν ούτε τον...λόγο!

12 Φεβρουαρίου
Τελικά Δήμαρχε Μπάμπη, σε ποια... δημοτική παράταξη ανήκω; Στην παράταξη
που προσχώρησε ο Φερτούν ή στη παράταξη του Λεύκιππου; Μπερδεύτηκα....
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Το όνομα της Τζούλια Νόβα έπεσε σαν ιδέα για βασίλισσα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού πρώτη φορά από τον… Πασχάλη Λύρατζη πριν ακόμη αποφασισθεί να εκλέγεται η βασίλισσα από υποψήφιες της ευρύτερης περιοχής μας! Ο Πασχάλης θυμάμαι τότε, δήλωνε θαυμαστής της εκρηκτικής κατά τα αλλά καλλονής
(Ο  Τένης Καμαρίδης στη Θράκη του)
-Δηλαδή βρε Πασχάλη εκτός από μένα, έκανες «εξομολογήσεις» για την Τζούλια και στον Τένη; Κι έλεγα κι εγώ γιατί σε... βομβάρδιζε με...μηνύματα την περίοδο που έκανε εκπομπές στο Xanthi channel.
…………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Αλήθεια, η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ξάνθης τι ρόλο «παίζει» και γιατί ενώ παρεμβαίνει σε άλλες καταγγελίες -ακόμη και για τις πιο ασήμαντες περιπτώσεις-, ΚΛΕΙΝΕΙ τα μάτια και ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ τις παρανομίες που γίνονται μέσα στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης;
Μπορεί να μας δώσει μια απάντηση ο Αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης ή ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στις Βολίδες του Μαχητή)
-Το ερώτημα και για τον.... Τσεπελοφύλακα Γιάννη Διαφωνίδη του  Εμπρός!

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Λέτε ο Τσέπελης να «έφαγε» τον Σταμπουλή από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης; Και να τα κατάφερε τόσο καλά, ώστε από Αστυνομικό διευθυντή να τον προάγει σε αστυνομικό... ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας Γιάννη Καραμανλή;
.......
*Και για να μη ξεχνιόμαστε; Ο κύριος Σταμπουλής δυστυχώς κάλυψε ουκ ολίγες παρανομίες του Τσέπελη...
Όταν πήγαινε στις ταβέρνες της Παναγή Τσαλδάρη και στο Δροσερό και άπαντες... κάπνιζαν δίπλα του! Για να μη θυμηθώ κι άλλα πολλά...
......
*Κατά τα λοιπά θερμά συγχαρητήρια και στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη αλλά και του νέου υποδιευθυντή Κώστα Χατζησταμάτη. Και μακάρι και οι δυο, να λειτουργούν ως αξιωματικοί της αστυνομίας κι όχι ως....ανταποκριτές εφημερίδων!
........
*Προς επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης Σάββα  Μελισσόπουλου (σ.σ. Εκεί που τον σκυλόβριζε ο Ιπποκράτης Καμαρίδης στο καφενείο του ΣΟΥΑ, στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης τον... λιβάνιζε), Δημαρχόπουλο, Λύρατζη, Γιάννη Παπαχρόνη, Γιώργο Χατζηθεοδώρου.
-Τέτοιο τρικούβερτο γλέντι διοργάνωσε ο  Πρόεδρος  για την κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων. Με μεζέδες, με κρασιά, με ορχήστρες και με  Μούρκα των 1.710 ευρώ!
Εσάς σας προσκάλεσε... τουλάχιστον;
Ή αρκέστηκε στο να προσκαλέσει μόνο το έντυπο του brother;
......
*Και για να είμαι και δίκαιος. Φταίς κι εσύ Σάββα Μελισσόπουλε. Γιατί ενώ σε ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ο γιατρός στο καφενείο του Σουά και μάλιστα δημόσια, εσύ ήσουν όλο... αγάπες και χαρές μαζί του στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης!
Τα θέλεις  Σάββα μου ή μάλλον τα... θέλετε! Και καλά σας κάνει ο γιατρός! Κι όταν αναζητείται διατροφολόγους τάχιστα θα τον...ενημερώνετε!
......
*Καμαρωτός καμαρωτός χθες και πάλι πήγε στο Δημαρχείο Ξάνθης και στο γραφείο του Σουά ο ο Χασάν Ογλού Φερτούν! Τι ήθελε άραγε πάλι; Και υπό ποία ιδιότητα βρίσκεται κάθε τόσο εκεί; Του...έκπτωτου ή του "αρχηγού" του Δροσερού;
....
*Προς Γιάννη Διαφωνίδη Εφημερίδα «Εμπρός» Είμαι πρόθυμος ειδικά με σένα για οποιοδήποτε αντιπαράθεση!
Γιατί ούτως ή άλλως μας... συνδέει ένα «πλούσιο» παρελθόν! Αρκεί όταν με υβρίζεις επειδή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ τις καραμπινάτες παρανομίες του Τσέπελη και της παρέας του, να μιλάς με ονόματα!

ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ Μανώλη Φανουράκη όταν συνόδευε εσένα και τον Ιπποκράτη Γαλάτη στην Αποκεντρωμένη για να ακυρώσετε τον Χασάν Ογλού Ορχάν στην ΔΕΥΑΞ;
Καλά έκανε και ξέσπασε έτσι στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης ο Νίκος Ανταμπούφης γιατί δεν έδωσε το λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Μπούτος στους επικεφαλής των παρατάξεων να μιλήσουν για τον Συμπαραστάτη του Δημότη (σ.σ. Έχασε και την ψηφοφορία με 19-19 γιατί η ψήφος του  Προέδρου πιάστηκε διπλή...), αυτός όμως που προσωπικά μου δημιούργησε για μια ακόμη φορά αλγεινή εντύπωση, ήταν δυστυχώς ο Φανουράκης!
Που πήρε τον λόγο για μια ακόμη φορά προκειμένου να  γίνει και...αντ’ αυτού Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να υπερασπιστεί τον Μπούτο!
Γιατί το γράφω αυτό;
Μα γιατί Φανουράκη όταν τον «παίρνατε» τον Νίκο Ανταμπούφη με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη και πηγαίνατε στην Αποκεντρωμένη προκειμένου να ακυρώσετε την εκλογή του Χασάν Ογλού Ορχάν στη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΞ!
Γινόσασταν ακόμη και... σύντροφοι και πέφτατε στα πόδια του, διότι η Αποκεντρωμένη παραμένει ακόμη και σήμερα...αρκετά ως πολύ...ΣΥΡΙΖΑ...!
-Τώρα όμως, ούτε το λόγο θέλετε να του δίνετε στις συνεδριάσεις...!! Κι ο σύντροφος George μούγκα στη στρούγκα! Τάτσι-μίτσι κότσι...με τον Τσέπελη! Μέχρι στιγμής μόνο η Αριάννα έχει τσαμπουκά και δεν μπαίνεις στο ...«τρυπάκι» τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »