*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Φεβρουαρίου

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο «Μ» ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! Μπαλτάκος: Δώσαμε τη ΣΕΚΑΠ στον Ιβάν για να μην ξεπουληθεί στους Τούρκους!

12 Φεβρουαρίου
Όταν κάποιοι έτρεχαν την εποχή εκείνη να την «ξεπουλήσουν» την ΣΕΚΑΠ στους Τούρκους και στέλνανε τον Σιδηρόπουλο στην Τουρκία, εμείς ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΑΝ!


Το έχουμε γράψει πολλές φορές ότι την αλήθεια την δικαιώνει ο χρόνος! Και αυτό συνέβη για μια ακόμη φορά, όταν με Κυβέρνηση ΓΑΠ και παντοδύναμο Υπουργό Ανάπτυξης τον Σωκράτη Ξυνίδη (σ.σ. Γενικός διευθυντής ο Χρίστος Πούλιος), όλοι «σπρώχνανε» την πώληση της Συνεταιριστικής ΣΕΚΑΠ στα χέρια ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ με τον υπάλληλο μάλιστα του πρώην Υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Σιδηρόπουλο να... τρέχει στην Πόλη για να «σιγοντάρει» τους Τούρκος αγοραστές, εμείς δίνανε τον δικό μας αγώνα! Και γράφαμε, η ΣΕΚΑΠ πρέπει να μείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ «Μ»
Ποια είναι η νέα δικαίωση-αποκάλυψη που κάνει το γύρω της Ελλάδας. Διαβάστε παρακάτω:
«Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην γενικός της Κυβέρνησης Σαμαρά και γνωστός νομικός Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας…
στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM, σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την ΣΕΚΑΠ!
Ο κ. Μπαλτάκος τόνισε: “Η ΣΕΚΑΠ έπρεπε να μείνει σε ελληνικά χέρια και αυτό επιδιώξαμε τότε, με τον Ιβάν Σαββίδη να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι η ΣΕΚΑΠ βρίσκεται σε μια περιοχή ευαίσθητη, που δεν είναι ούτε στη Βοιωτία ούτε στην Ευρυτανία. Ο κ. Σαββίδης έχει επενδύσει στον ελληνικό χώρο και αυτή η κίνηση που έκανε τότε, έσωσε την ΣΕΚΑΠ και δεν πήγε σε τουρκικά χέρια”.
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να μην ¨ξεχνάνε” εσκεμμένα οι παλαιότεροι»
-Είπαμε... Όταν κάποιοι έτρεχαν την εποχή εκείνη να την «ξεπουλήσουν» την ΣΕΚΑΠ στους Τούρκους και στέλνανε τον Σιδηρόπουλο στην Τουρκία εγκωμιάζοντας τους υποψήφιους αγοραστές, εμείς ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΑΝ!
Και πληρώσαμε (αλλά και πληρώνουμε...) το τίμημα!



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »