*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Φεβρουαρίου

ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! 8.000 ευρώ παραπάνω Ασκαρίδης-Φένια για την αμοιβή της Πέγκυ Ζήνα σε σχέση με το Καρναβάλι της Κορίνθου

13 Φεβρουαρίου
*Και να μη θέλει δεν μπορεί να μη παρέμβει πλέον Εισαγγελέας για τα σκανδαλώδη ποσά του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού για καλλιτέχνες και παρουσιαστές!

*Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ στο OPEN tv: Οι...42 σύλλογοι και οι...Καρναβαλιστές αποφάσισαν για τις...αμοιβές των καλλιτεχνών και των παρουσιαστών!!!! Το ένα ψέμα, πίσω απο το άλλο!!!


*ΑΛΛΗΛΟ-ΔΙΑ-(ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΟΙ...ΙΔΙΟΙ!
Ο Μάνατζερ του Γιαννιά ποσόν, μιλάει ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ από τις αμοιβές των καλλιτεχνών ποσόν (αυτό των 22.382), ενώ η HEAVEN ισχυρίζεται ότι τραγουδάει...τζάμπα!!!!


Απίστευτες υπερτιμολογήσεις αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv χθες ο Πάνος Παπαδόπουλος αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων με ντοκουμέντα και έγγραφα οτι ενώ το Καρναβάλι της Κορίνθου του ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ πλήρωσε για αμοιβή στη δημοφιλή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα το ποσόν των 16.120.00 ευρώ, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης με αντιπρόεδρο την Φένια Τσαγκάλα πλήρωσε 23.932. ευρώ!!!!
Υπερτιμολογήσεις κατήγγειλε επίσης με επιστολή της στα Μέσα δημότισσα αποκαλύπτοντας ότι η αμοιβή της Τσολάκη (που παρουσιάζει την παρέλαση στη Ξάνθη) όταν εμφανίστηκε  Πάτρα ήταν 1.400 ευρώ ενώ εισπράττει με απόφαση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού 4.700 ευρώ,  η  δεν συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που πληρώνουν επίσης Ηλίας Ασκαρίδης και Φένια Τσαγκάλα 23.992 ευρώ, πληρώθηκε από το Δ.Κ.Ε Π. Π. Α. Κ  (Δημοτική Κοινωφελής επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας Αθλητισμού Δήμου Κομοτηνής) 12.051.08 ευρώ!!!! 1.736.00 Η δε αμοιβή της Josephine σε εκδήλωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι 1.736 ευρώ!!!!


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΑΓΕΙΑ
vikypapa79@yahoo.com <vikypapa79@yahoo.com>Θέμα: Σκάνδαλο στο με τις αμοιβές των καλλιτεχνών
Καλησπέρα σας, είμαι κάτοικος την Ξάνθης και ιδιαίτερα αγανακτισμένη με τα τελευταία γεγονότα της πόλης μας. Εκτιμώντας την αντικειμενική ενημέρωση που προσφέρετε στην πόλη μας πήρα το θάρρος να σας γράψω!
Θα έχει πέσει σίγουρα στην αντίληψη σας (αν και μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι δεν έχετε αναφερθεί ακόμη στο θέμα) τα τελευταία γεγονότα όσον αφορά τις αμοιβές των καλλιτεχνών για τις καρναβαλικές εορτές. Αν και είμαι αντίθετη με όλο αυτό το πανηγύρι εντούτοις θεωρώ ότι πρέπει σε ορισμένα θέματα να κάνουμε πίσω διότι οι εορτές αυτές προσφέρουν ζωή στην πόλη μας και μια οικονομική ανάσα για τους επιχειρηματίες. Ο λόγος που σας στέλνω είναι ο εξής τις τελευταίες μέρες εξευτελίζεται η περιοχή μας στα κανάλια και στα blogs όσον αφορά τις αμοιβές όπως προείπα των καλλιτεχνών με αφορμή και την σημερινή συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του κέντρου πολιτισμού σε κεντρικό κανάλι. Με μια απλή έρευνα που έκανα στην διαύγεια έχω μείνει έκπληκτη με το φαγοπότι που γίνεται στον δήμο μας. Και θα σας πω το εξής αν ψάξετε στην διαύγεια θα βρείτε εμφάνιση της Πέγκυ Ζήνα στο καρναβάλι κορίνθου με τιμή αρκετά κάτω από αυτό που πληρώνουμε εμείς σαν δημότες. Ενώ η Ξάνθη πληρώνει 24000Ε για την εμφάνιση της εν λόγω καλλιτέχνιδας στην Κόρινθο τους στοιχίζει μόλις 17000Ε τα υπόλοιπα που πάνε? Μήπως στις τσέπες των δημοτικών συμβούλων?

Και για να μην πηγαίνουμε μακρυά μόλις πριν 2 μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2019 ο Μιχάλη Χατζηγιάννης εμφανίστηκε στην γειτονική μας πόλη με μόλις 12000Ε συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και επειδή μπορεί να ισχυριστούν κάποιοι ότι μαζί του θα είναι και άλλη τραγουδίστρια η συγκεκριμένη επίσης τον προηγούμενο μήνα εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη με μόλις 1736Ε, γιατί τόσο μεγάλες διαφορές.
Οσον αφορά τώρα τους AU REVOIR θα δείτε ότι πριν μερικές μέρες εμφανίστηκαν πάλι στη Θεσσαλονίκη με μόλις 1500Ε. Δηλαδή ο FY(ποιος είναι αυτός βασικα) που θα εμφανιστεί μαζί τους παίρνει 10000Ε??? Τώρα αν ανατρέξετε στα δημοσιογραφικά blog θα δείτε ότι ο Γιώργος Γιαννιας για μια εμφάνιση παίρνει 5000 όσο για τους ΑΝΩ ΚΆΤΩ εμφανίζονται σε μικρά μαγαζιά άρα δεν μπορεί να παίρνουν πάνω από 2000Ε. Που πάνε όλα αυτά τα χρήματα άραγε? Οσο για την Ελένη Τσολάκη στην Πάτρα πήρε μόλις 1400Ε …...Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!
ΥΓ. Συνημμένα σας επισυνάπτω μερικές αποφάσεις της Διαύγειας για του λόγου το αληθές.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΑ: ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 22.382 ΕΥΡΩ!!!
Χθες στο OPEN για το συγκεκριμένο θέμα όμως μίλησε ο συνεργάτης των καλλιτεχνών Γιώργου Γιαννιά και Άνω Κάτω ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ που σε επιστολή του στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη ευθέως αναφέρει ότι το ποσόν που εμφανίζεται να εισπράττουν σύμφωνα με  την απόφαση του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη (22.382 ευρώ!!!) , είναι «ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ από τις αμοιβές των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο εν λόγω μουσικό σχήμα» !!! Ενώ δημοσιογράφος του καναλιού ισχυρίστηκε ότι όταν επικοινώνησε με την εταιρεία HEAVEN της είπαν ότι ο Γιαννιάς τραγουδάει ΤΖΑΜΠΑ...στη Ξάνθη για...επικοινωνιακούς λόγους και δεν τον...νοιάζουν τα λεφτά! Δηλαδή ο εκπρόσωπος των καλλιτεχνών παραδέχεται ότι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ οι καλλιτέχνες, ενώ η εταιρεία HEAVEN λέει ότι...τραγουδάνε ΤΖΑΜΠΑ!!!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΣΕΠΕΛΗ-ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ OPEN TV
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε και αξιότιμες κυρίες και κύριοι του δημοτικού συμβουλίου,
Κατόπιν δημοσιευμάτων, άρθρων και εγγράφων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τα οποία αναπαράγονται στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τα οποία αναφέρεται ότι «οι αμοιβές των καλλιτεχνών του Μουσικού συγκροτήματος Γιώργος Γιαννιάς και συγκρότημα Άνω Κάτω), ανέρχονται στο ύψος των 22.382 ευρώ, έχουμε την υποχρέωση δημοσίως να σας ενημερώσουμε ότι το εν λόγω ποσόν, είναι ΥΠΕΡΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ από τις αμοιβές των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο εν λόγω μουσικό σχήμα. Οι καλλιτέχνες συμβάλλονται με διοργανώτρια εταιρεία (η οποία διοργανώνει την εν λόγω εκδήλωση και συμβάλλεται με το Δήμο σας), με συμβάσεις που αφορούν αποκλειστικά τις αμοιβές τους και δεν είναι σε θέση να  γνωρίζουν τι άλλα έξοδα συμπεριλαμβάνει το τελικό ποσόν χρέωσης της εκδήλωσης.
Η εν λόγω αποστέλλεται για διευκρινιστικούς και προς αποκατάσταση της αλήθειας
Με εκτίμηση
Ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος των καλλιτεχνών
Νίκος Νικολαϊδης

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ  Η  HAVEN-ΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;
Δημοσιογράφος του OPEN χθες ωστόσο δήλωσε ότι επικοινώνησε με την HEAVEN που της είπε ότι ο «Γιαννιάς δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ!» κι ότι το κάνει για επικοινωνιακούς λόγους.
Κι ότι τα έξοδα που φαίνονται στο Κέντρο Πολιτισμού ύψους 22.382 ευρώ, αφορούν διαμονή, διατροφή, μεταφορικά, ήχο, states, φώτα, πληρωμές των 5 μουσικών του Γιαννιά και του συγκροτήματος ΑΝΩ ΚΑΤΩ (σ.σ. Εμφανίζονται σε μικρά μαγαζιά και δεν παίρνουν πάνω από 2.000 ευρώ!!)
Τα ψέματα της HEAVEN
1.Τον ΗΧΟ κύριοι Εισαγγελείς τον πληρώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Δήμου Ξάνθης μέσω του ετήσιου διαγωνισμού!
2.Το STAGE (εξέδρα) είναι ιδιοκτησία του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και το στήσιμο το έκαναν οι ίδιοι οι υπάλληλοι!!!
3.Τα φώτα ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από το Κέντρο Πολιτισμού μέσω επίσης από τον ετήσιο διαγωνισμό.
Συμπέρασμα: Σύμφωνα με την HEAVENO Γιαννιάς δεν θα πληρωθεί και το ποσόν των 22.382 ευρώ που αφορά διαμονές, διατροφή, μεταφορικά βαριά βαριά κοστίζει 3-4.000 ευρώ!
Αν προσθέσει κανείς και την αμοιβή μουσικού σχήματος ΑΝΩ ΚΑΤΩ! (σ.σ. 2.000 ευρώ περίπου) άντε πήγαμε στις 6.000 ευρώ!!! Συν 24% ΦΠΑ σύνολο 7.440 ευρώ.
Άρα το υπόλοιπο ποσόν των 14.942 ευρώ σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Γιαννιά πηγαίνει ως...ΑΜΟΙΒΗ της εταιρείας που τιμολογεί στο Κέντρο Πολιτισμού την συναυλία;;;!!!  
.
ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΣΙΩΠΑ, ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο...ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ!!!
Κι ενώ όλοι θα περίμεναν να απαντήσει βέβαια στις καταγγελίες και στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ θέμα που έχει προκύψει ο Πρόεδρος του Κέντρου Ηλία Ασκαρίδης απάντησε ο....Φανουράκης δια χειρός ως συνήθως, του «κρυπτόμενου» κονδυλοφόρου που του γράφει τις αναρτήσεις!!! Τώρα γιατί απαντάει ο  Φανουράκης κι όχι ο Πρόεδρος; Ο νοών νοείτω..

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟ FB ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ: «Ουδείς μωρότερος των διδασκάλων …»!!! -ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ" ΛΕΞΗ!

Όταν τα επιχειρήματα κι οι αφορμές δεν υπάρχουν πρέπει να τις επινοήσεις.
Αλλιώς πως να δικαιολογήσεις τη διακριτή παρουσία σου;
Μια εύκολη αλλά πολιτικά διαβλητή λύση είναι η συνεχόμενη καταφυγή στη διαστρέβλωση και στη συκοφαντία.
Όπλο ανέκαθεν των μικρόψυχων και των δειλών, τη χαρακτήριζε ο αείμνηστος Ευάγγελος Παπανούτσος, φωτισμένος δάσκαλος!!!
Στην εποχή του Διαδικτύου υπάρχουν κι οι περιορισμένου πολιτικού βεληνεκούς εικονικοί εταίροι.
Κάτι σαν τις μεταμορφώσεις του Οβιδίου.
Ο Σου Μελιντζού πχ. γίνεται Βίκη που ανορθόγραφα «Εκτιμόντας(!) την αντικειμενική ενημέρωση» ακροβατεί συναισθηματικά και γλωσσικά ίσως λόγω της «αλγεινής εντύπωσης» και της ερευνητικής αναζήτησης στη Διαύγεια.
«Εάν το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται» αναρωτιέται ο Ευαγγελιστής;
Όταν κρίνεσαι ανεπαρκής και νιώθεις ανασφαλής οχυρώνεσαι στην ασφάλεια της ψευδωνυμίας και παραιτείσαι από τη διακινδύνευση της δημόσιας αντιπαράθεσης με όρους αυθεντικά διαυγείς.
Εκτός από τις καθημερινές μακροσκελείς ‘’άρες, μάρες, κουκουνάρες’’ γίνεσαι και troll, και Viky και Papadopoulou, ίσως γιατί το επώνυμο σε γοητεύει, όπως και τα ομοιοκατάληκτα...
Μεταμορφώθηκε και το ύφος:
έγινε πληκτικό, υπαινιγματικό, δασκαλίστικο.
«Ουδείς μωρότερος των διδασκάλων …» μονολογούσε με απογοήτευση σε ανάλογη περίπτωση η γιαγιά μου...
Άντε καλή έναρξη του καρναβαλιού, πλέον μπορείτε κ επίσημα από σήμερα να βγάλετε τις μάσκες σας και να μείνετε με το αληθινό σας πρόσωπο,είναι η δίκη σας γιορτή!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »