*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

Η αμοιβή των 24.000 ευρώ για την Πέγκυ Ζήνα, ο Παναγιώτης Μιχαηλίδης, η μάσκα...Karagkiozi και το...διαδικτυακό έντυπο!

15 Φεβρουαρίου

24.000 ευρώ την πληρώσαμε την Πέγκυ «αδελφούληδες», ενώ στους άλλους Δήμους της
δίνανε 13 και 15.000 ευρώ! Να μην βγούμε όλοι μαζί φωτογραφία μαζί της να δει πόσο...χουβαρντάδες είμαστε με...ξένα λεφτά!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ 1

Διάβασα το δελτίο τύπου- δήλωση του Δημάρχου Ξάνθης με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου και αναρωτήθηκα άραγε… ποιος του τις γράφει όλες αυτές τις αερομπουρδολογίες! Θα πρέπει κάποια στιγμή ο Μανώλης Τσέπελης να αποφασίσει να γίνει… Μανώλης Τσέπελης και να μιλάει με απλά και κατανοητά λόγια, χωρίς περικοκλάδες και αποστηθίσεις που δεν μπορεί να τις υποστηρίξει.
(Ο Τένης Καμαρίδης στη Θράκη)
-Αερομπουρδολογίες ένας...Τσέπελης; Κύριε Δασκαλάκη αμέσως έναν....λογάριθμο, sorry….αλγόριθμο!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ 2
Το μόνο μέλημά τους είναι να παρακολουθούν τις μετακινήσεις του Δημάρχου και να οραματίζονται «καρέκλες» για συζύγους. Τους ενοχλεί η συνεχής και διαρκή παρουσία του Δημάρχου σε εκδηλώσεις και δράσεις που διεξάγονται στην περιοχή μας, σε αντίθεση με αυτούς που είναι άφαντοι από παντού!!!
(Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου απαντώντας στην καταγγελία των Δαλάτση και Κηλικιώτη)
-Άφαντοι μέχρι να ...ξαναεμφανιστούν στις εκλογές του 2023!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Αποκλειστικό. Ειδκός σύμβουλος του Δημάρχου Τσέπελη επί Τεχνικών μηχανημάτων ο πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν Νέα Δημοκρατία (και φανατικός μάλιστα) μηχανικός Παναγιώτης Μιχαηλίδης. Θέμα χρόνου μάλιστα είναι η πρόσληψή του.
-Τώρα ο αγώνας δικαιώνεται! (σ.σ. Το αντικείμενο πάντως το γνωρίζει, ενώ στις δημοτικές εκλογές στήριξε Τσέπελη όπως και η παρέα του...οπότε αναμενόμενη και η πρόσληψη. Καλορίζικος...)
.....
 *Τελικά υπάρχει και  Δήμαρχος στη Ξάνθη και δεν το ξέρουμε; Καθότι εμείς μόνο Φανουράκη βλέπουμε τον τελευταίο καιρό α...και Ηλία Ασκαρίδη…να υπογράφει! Όχι μόνο τις αμοιβές των καλλιτεχνών, αλλά και τις απευθείας αναθέσεις στους δημοσιογράφους που τον λιβανίζουν..
*Υπάρχει βέβαια και η κυρία Φένια Τσαγκάλα! Αυτό πως το ξεχάσαμε; Μέχρι και φωτογραφία βγήκε με την ….Πέγκυ Ζήνα το βράδυ της Τετάρτης! Λίγο το έχετε;
....
*Αλήθεια Φένια μου...Ο Γιάννης Τσαγκάλας, θα έδινε ποτέ 24.000 ευρώ για την Πέγκυ Ζήνα; Διότι εκτός των άλλων,  στο ΜY Club χωράει και 2.500 κόσμος...Ενώ το βράδυ της Τετάρτης στην πλατείας δεν είχε ούτε 1.500 άτομα..!! Τραγουδούσε η Πέγκυ Ζήνα και τα αυτοκίνητα περνούσαν κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα..
*Ερώτημα κρίσεως. Γιατί με το ζόρι θέλει να μας «πείσει» ο Φανουράκης ότι ενώ είναι ζήτημα χρόνου να πάει στον Εισαγγελέα για τις σκανδαλώδεις υπερτιμολογήσεις του ο Ηλίας Ασκαρίδης, ΑΥΤΟΣ είναι ο… «υπεύθυνος» και για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού; Και ο γενικός ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ; (σ.σ. Και γι' αυτό και μας υβρίζει άλλωστε δια χειρός άλλων;) Γιατί;;;
…..
*Με το ζόρι θέλεις να μας θυμίσεις βρε "άρχοντα" τα Καρναβάλια του 1.160.000 ευρώ και τη…. «μάσκα» Karagiozi που στοίχησε χιλιάδες ευρώ επί θητείας σου και δεν σηκώθηκε ποτέ από το….παρκέ του Κλειστού Φ. Αμοιρίδη;
Γιατί Μανώλη μας το κάνεις αυτό; (σ.σ. Ή μήπως ξέχασες τι σου έσερνε τότε στον Γιάννη Σιδηρόπουλο ο εκ Χρύσας πρώην κατασκευαστής των αρμάτων…Ειδικά για τη ΜΑΣΚΑ και το ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ποσόν που ξόδεψες!;; Μάσκα που επαναλαμβάνω κατασκευάστηκε αλλά ποτέ δεν σηκώθηκε απο το...παρκέ; Και το τραγελαφικό; Ενώ "υβρίζεις" αυτούς που σου θυμίζουν τα όσα έκανες με τις "γριούιλες"....ως...Καραγκιόζηδες....ήταν Μάσκα...Karagiozi!;)
….

*Δήμος Τσέπελη και ιδού μια ακόμη σπουδαία παρατήρηση ανάρτηση του Νίκου Κουρουπέτρογλου στη στήλη «ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ»
«Κύριοι του Δήμου ως τι λειτουργεί ο συγκεκριμένος πίνακας;;; ως χάρτης της παλιάς πόλης για ενημέρωση των επισκεπτών, ή ως πίνακας δοκιμασίας νέων καλλιτεχνών, ή ως πίνακας ανάρτησης κηδειόχαρτων ;;;; Τελικά μάλλον λειτουργεί ως σήμανση ύπαρξης κάδων ανακύκλωσης. Τώρα με το καρναβάλι το πλήθος επισκεπτών θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα από την πλατεία Μητροπόλεως στην Παλιά Πόλη.
 (σ.σ. Πως λειτουργεί κύριε Φανουράκη; Αφού στο σημερινό Δήμο δεν έχουμε δυστυχώς ούτε Αντιδήμαρχο Καθαριότητας;;; Απλά ο άνθρωπος πληρώνεται κάθε μήνα την αντιμισθία του...)
....
*Συμπαθής και φίλος ο Γιώργος Παπασταματίου, καλό είναι όμως όταν βγαίνει  στο fb να τον κάνει αβάντα, να λέει ότι είναι και σούπερ κολλητός του εδώ και 30 χρόνια! Διότι το βρίσιμό του στον Δημαρχόπουλο που τον απέπεμψε, δεν αρκεί!!!
......
*Εκτός κι αν με εντολές του Τσέπελη κάθε φορά που διαμαρτύρονται οι πολίτες, στρατολογούνται οι....κολλητοί ως υπερασπιστές!!
(σ.σ. Επαναλαμβάνω...Και δικός μου φίλος είναι ο Γιώργος Και γι’ αυτό και κατανοώ γιατί επιχειρεί να γίνει δεκανίκι του ανθρώπου που 30 χρόνια στο Δήμο Ξάνθης το μόνο έργο που έχει να επιδείξει είναι ο...ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ και οι ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ του! Βέβαια δεν φταίει μόνο ο ίδιος. Όταν οι υπ΄αριθ. "διώκτες"  του ξαφνικά γίνονται..."υπερασπιστές" του για τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τους συμφέροντας...λογικό ο άνθρωπος να συνεχίζει τις ίδιες πρακτικές!)


Το «χρήμα» ρέει στη ΔΕΥΑΞ με Πρόεδρο τον Ιπποκράτη Καμαρίδη! Συνδρομητές και σε...διαδικτυακό περιοδικό!


Θα πρέπει να απολαμβάνει τις ξεχωριστές στιγμές πλέον της ζωής του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ (και των αντιμισθιών των 1.710 ευρώ) Ιπποκράτης Καμαρίδης, για να σκορπάει συνεχώς χρήμα, βάζοντας μάλιστα τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΞ Δημήτρη Λεπίδα (σ.σ. Πρώην δεξί χέρι του Σδρέβανου...) να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ότι θέλει...φαρδιά πλατιά!
Διαβάζω για παράδειγμα την με αριθμό πρωτ. 584 ευρώ της 12/2/2020 απόφαση ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ της εταιρείας, να πληρώσει από τον προϋπολογισμό του έτους 2020 για την ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σε ηλεκτρονικό έντονο σε...ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ! Τι συνολικό ποσόν; Μόνο 130 ευρώ!!!!
(Σ.Σ. Ε μπροστά στις 1.710 ευρώ που παίρνει ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης και στις 1.710 ευρώ που παίρνει ο Χρήστος Μούρκας.... «ψίχουλα» είναι τα 130 ευρώ!!!)
-Βέβαια όταν στην αντιπολίτευση υπάρχει ο Σάββας Μελισσόπουλος που από τη μια ΑΝΕΧΕΤΑΙ τις ύβρεις και το ότι τον ξεφτιλίζει δημόσια στο καφενείο του Σουά ο γιατρός, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο τον...έχει από δίπλα, λογικό είναι ο Ιπποκράτης Καμαρίδης να κάνει ότι θέλει στην ΔΕΥΑΞ λες και είναι.....ΙΧ μαγαζί του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »