*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιανουαρίου

Η επανεμφάνιση του Αιδεσιμότατου του Βατικανού στη Ξάνθη με χορηγό τον Τσέπελη και τα Βραβεία Giuseppe Siacca!

10 Ιανουαρίου
*Ισχνή και «αδύναμη» εμφάνιση χθες του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου στην Οικονομική Επιτροπή για την εκδήλωση του γνωστού συλλόγου του Βατικανού και της πρώην υπεύθυνης του γραφείου τύπου του στις δημοτικές εκλογές του 2014 κυρίας Βίκυς Μπαφατάκη.
-Από δω το πήγαινε, από εκεί το πήγαινε…! Στο τέλος καταψήφισε ναι μεν την υψηλή χορηγία του Δήμου Τσέπελη (σ.σ. Σιγά τα λεφτά!… Ήταν μόνο 6.456,72 ευρώ!) αλλά επί της ουσίας… κουβέντα!
-Ούτε καν το όνομα της Βίκυς δεν ανέφερε.
……
*Αν δεν έχεις τα κότσια βρε Μπάμπη… άστο καλύτερα! Γιατί αυτός που μας έφερε πρώτος και καλύτερος τον εν λόγω καρδινάλιο στη Ξάνθη, ήσουν εσύ τον Απρίλιο του 2015!!!
…….
*Κι όσο για τον Μανώλη Φανουράκη; Κι αυτός «βιαστικός» προχθές, προκειμένου να κλείσει το θέμα, στα γρήγορα! Περνάει κατά… πλειοψηφία το θέμα είπε στη συνεδρίαση κι όπου …φύγει φύγει!!! Ευφυής για μια ακόμη φορά…
Καθότι η Βίκυ Μπαφατάκη σε μένα και στον Τένη τον είχε καταγγείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον νυν αντ’ αυτού αντιδήμαρχο όταν μας επισκέφθηκε στα γραφεία μας, λέγοντας ότι  «Φανουράκης και Λάκης Στυλιανίδης της όφειλαν λεφτά από τις…εκλογές του 2010»!
……
*Τώρα τι «λεφτά» ήταν εκείνα τα χρωστούμενα καθότι επί Φανουράκη αν θυμάμαι καλά, η κυρία Μπαφατάκη –επίσης πρώην γραφείο τύπου του πρώην Δημάρχου Λάκη Στυλιανίδη- έπαιρνε χρήματα και από το Δημοτικό ραδιόφωνο…
Αυτοί όμως που ξέρουν και θυμούνται καλά την ιστορία, είναι ο ίδιος ο Μανώλης, ο Λάκης που σε κάποια φάση την «έστειλε» από το γραφείο του, ο Τηλέμαχος φυσικά  και ο… Μπάμπης Δημαρχόπουλος!! Οπότε… τα λόγια περιττεύουν!
……
*Κι όσο για τον Αιδεσιμότατο του Βατικανού που εμφανίζεται ως Πρόεδρος του συγκεκριμένου συλλόγου ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ Giuseppe Siacca…! Σύμφωνα με τα τότε ρεπορτάζ, πρόκειται για τον Αιδεσιμότατο Bruno Lima.
-Εκτός αν από το 2015 άλλαξε ο Σύλλογος και Πρόεδρο αλλά και… Αιδεσιμότατο!
(σ.σ. Βίκυ ενημέρωσέ μας εδώ και τώρα! Εκτός αν βάλω τον Ιπποκράτη Καμαρίδη να πάρει στη Ρώμη και να μάθει τι συμβαίνει…)
……
*Καθαρές λοιπόν κουβέντες. Ο πρώτος που τον έφερε στο Δήμο Ξάνθης τον Απρίλιο 2015 τον Αιδεσιμότατο Bruno Lima συνοδευόμενο από την Βίκυ Μπαφατάκη και τον Χρυσοχόο Τάσο Θεοδωρακέα και μας τον λάνσαρε με συγκίνηση και υπερηφάνεια κάνοντας και δηλώσεις,  ήταν ο… Μπάμπης Δημαρχόπουλος!!
Τώρα γιατί «του ‘φυγαν» Αιδεσιμότατος και Βίκυ κι επέστρεψαν δριμύτεροι με Τσέπελη;
Προφανώς ο Μπάμπης θα «φοβήθηκε» τους Εισαγγελείς ή την Επίτροπο και δεν μπήκε χορηγός..! Ειλικρινώς δεν ξέρω το σκεπτικό μου…
Εδώ όμως τούφυγε η Χατζογλίδου. Στην Βίκυ έμεινα;
……
*Μετά λοιπόν από αυτά που σας διηγήθηκα παραπάνω, είναι περιττό να επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή!
Και μπορεί Τουρκικό Προξενείο, DEB, Ψευτομουφτής Ξάνθης, διαπλοκή, Δημήτρης Μπένης, Ξυνίδης, Στάθης Γιαννακίδης να στήριξαν τον Τσέπελη και να βγήκε Δήμαρχος Ξάνθης από τα… απρόσμενα της μοίρας!!!
-Ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος όμως μάλλον τον… στήριξε περισσότερο από όλους!
-Με όλα αυτά τα γελοία καμώματά του, την αλαζονεία  του αλλά και την τάση του, να ευνοεί και να  ευεργετεί αυτούς που τον… έβριζαν και τον βρίζουν περισσότερο από όλους! Χωρίς να προσέχει μάλιστα ούτε τι δήλωνε τότε για τον εν λόγω  σύλλογο του Βατικανού, του οποίου χθες τη χορηγία από το Δήμο Ξάνθης σωστά καταψήφισε ναι μεν…!
-Αλλά δεν παύει να είναι κι ο Δήμαρχος που τον ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ όταν υποδέχτηκε τον Αιδεσιμότατο του Βατικανού με την Βίκυ και τον Τάσο Θεοδωρακέα στο Δήμο Δημαρχόπουλου…! Έτσι για την ιστορία!
(Σ.Σ. Τότε βέβαια τα είχε πει και ο γιατρός Ι. Καμαρίδης, γνώστης άριστος και του...Βατικανού αλλά και των συγκεκριμένων βραβείων....που τώρα επιβραβεύει τους Τσέπελη-Φανουράκη που...."αντιγράφουν" τον Δημαρχόπουλο!!!)


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »