*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιανουαρίου

Αποκλειστικο. Πρώτη δημόσια εμφάνιση Θεολόγου Καλαϊτζή στην ομιλία Δασκαλάκη με ειδική πρόσκληση Τσέπελη-Φανουράκη!

18 Ιανουαρίου
*Συνοδευόμενος απο τον Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ. Αλέξη Νταμπουρατζής ο Θεολόγος στην ομιλία Δασκαλάκη. 
Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στην ομιλία του καθηγητή Κωνσταντίνου Δασκαλάκη έκανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΠΑΞ Θεολόγος Καλαϊτζής που καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα με τελεσίδικη απόφαση για απιστία σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και αφέθηκε ελεύθερος, ύστερα από προσωπική πρόσκληση που του έγινε από το Δήμο Ξάνθης.
Μάλιστα δεν παρέλειψε μετά το τέλος της ομιλίας να συγχαρεί τους οργανωτές και να συνομιλήσει με καθηγητές και στελέχη του Δήμου Ξάνθης, κάποια απο τα οποία πάντως κράτησαν αποστάσεις, συνοδευόμενος από τον  Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αλέξη Νταμπουρατζή.
Τα διάφορα σενάρια ήδη παίρνουν δίνουν και πάντως για το που θα τον απασχολήσουν Τσέπελης-Φανουράκης προκειμένου να αποκαταστήσουν το όνομά του και στην τοπική κοινωνία όπως λέχτηκε κάπου…ενώ στην ταμπέλα του δικηγορικού του γραφείου εμφανίζεται ως νομικός αφού έχει χάσει την ιδιότητα του δικηγόρου.
(σ.σ. Μάλλον οι άνθρωποι δεν έχουν αντιλήφθηκαν πάντως ότι στο Εφετείο Κακουργημάτων στη Κομοτηνή δεν αθωώθηκε ο Θεολόγος Καλαϊτζής και απλά με το νέο Ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ ότι έπεσε στα «μαλακά» με την ποινή που του επιβλήθηκε  (5 χρόνια κάθειρξη κι όχι φυλάκιση...) όπου το μεν πρώτο αδίκημα παραγράφηκε με τον νέο Νόμο, ενώ  το δικαστήριο του έδωσε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου΄..Έτσι για την ιστορία, γιατί κάποιος θα πρέπει να πληρώσει βέβαια και την ζημιά που προκλήθηκε σε βάρος του Δήμο Ξάνθης κι είναι 128.000 ευρώ. Σεβαστή η απόφαση αλλά όπως πάει η κατάσταση, στο τέλος θα μας τον προτείνει ο Πρόεδρος της  Τ.Ο. κύριος Αλέξης Νταμπουρατζής και για...υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. τον Θεολόγο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »